打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 刷生化6個鍾數量

回復  anthony0222

行過去都好難下(幾次死左,雷比太勁抽)
一般行過到去10~20分到就可以挂了 ...
a181472625 發表於 17-1-2013 13:33

開頭辛苦完之後可以刷得好快...(?)
回復 支持 反對

回復 11# anthony0222

嗯~~~我打到去果到20分殺左2000隻怪

化後就挂左一晚挂冇怪出(一個出屍位,出到6個鍾就冇怪出)

所以我估計我挂左6小時10分(就有65000隻屍)好快下

但想知道有冇在快點的地方?
回復 支持 反對

回復  anthony0222

嗯~~~我打到去果到20分殺左2000隻怪

化後就挂左一晚挂冇怪出(一個出屍位,出到6 ...
a181472625 發表於 17-1-2013 13:58

我覺得你呢個已經算好快= =""
回復 支持 反對

比個片你學下
http://www.youtube.com/watch?v=jDQcsTVLtlQ[url][/url]
回復 支持 反對

回復 5# a181472625

嘩呢個都係得第一次見咋, 咁兕機既@@ 等我試下先, 唔該哂你~^^
試完: 我發覺我用開果隻mouse下是沒有燈的, 一隻有一隻冇...最後係失敗左的..so sad:'(
回復 支持 反對

原來可以少打2隻雷比(次次死都係因為呢2隻而死)
回復 支持 反對

回復 15# 鬼神乂子龍

我用2個滑鼠挂~~~好實用-.-

http://www.youtube.com/watch?v=z11H7ROFeRw  比你睇下
回復 支持 反對

回復 17# a181472625

嘩!! 呢個我都係第一次見咋,好強, 等我試下先@@!! 多謝哂你啊^^:)
回復 支持 反對

個半鐘10000萬隻屍,咁6個鐘邊度有65000萬只屍啊
回復 支持 反對

回復 19# 62114959

我冇講過~~個半鐘10000萬隻屍(呢個係你自己講)

我就1個鐘刷到10000幾隻~~~~唔信明天比圖你睇
回復 支持 反對