查看: 24387|回復: 112
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] 說好的神級綠亞 - 肥影 vs 四方輝

回復 1# Rlckageha

師父你POST 呢場SAVE 搞到我好灰唔想玩AOC
呢一生 我都無可能追到肥影盟主既境界..
果種淡定,微控,帝,econ...
師父我灰了..
回復 支持 反對

回復 6# oostaroo

師父.... 我一路以為你係aoc壇鐵漢..估唔到你睇完肥影個save 學埋肥影d 雞蟲野 北上叫雞..
回復 支持 反對

ringo 你好野 為左保住你aoc壇鐵漢 呢個威名, 你竟然呃我話你果15日係去做生意
平時我同你係nakuz 撒嬌果陣你就扮曬正義話我gay 之後推開我  你e家自己走左去叫雞
我問你你對唔對得住自己aoc壇鐵漢 呢個名?
回復 支持 反對

ringo 過左2日 都唔回 分明身有屎啦
我對你真係好失望ringo.. hk 唯一唔叫雞 得我最pure 最true 既brian bb
回復 支持 反對

回復 12# Rlckageha

笑笑笑笑咩笑 以笑掩醜 你好明顯良心有愧啦. e家扮曬野咁係到笑哈哈 邊個同你笑呀 我作為你徒弟覺得好慘, 有個叫雞既師父
回復 支持 反對

回復 15# 神俊FANS

收皮啦柒頭 我同我自己好朋友講緊野關你撚事呀
以你既技術撚有資格評論我輝BB 同肥BB 呢場大戰? 練多幾年先啦
回復 支持 反對

回復 13# 伍大少

LUN BB 11
回復 支持 反對

我剩係可以咁講,aoc 得番1000人都唔夠玩, d 1v1 大賽獎金第一位都係得1000美金咁,人地lol 最新果場大賽 第一位100萬美金.第二位25萬.. 加埋全部獎金200萬美金
aoc玩到咁神 把撚咩1111 當然我自己都服啦,theviper jordan23 的確係aoc 界目前無人可敵,技術之強 應該前無古人 後無來者
but 可惜aoc 個scene 太細.. 你叫我去voobly 把撚咩,為果1000$ 美金 練16hr?
自己fd 係香港城快 得閒8個人大家串下大家 圍威喂 咪算... 講到去voobly 為咩呢
回復 支持 反對

回復 32# victor36

..........................
回復 支持 反對

回復 57# 伍大少

11 講真 叮我相信PEAK 果陣同VIPER 有得一戰 but 白日夢真係難d.. 10年啦
回復 支持 反對