打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] 4v4港v台團戰 之 當ringo 變成mo

第一場1p好彩無比人壓到堡, 6p壓堡死了勁多村, 否則實有排打
第二場mo取代ringo的位置...由頭到尾mo都唔聽你講,鐘意點打就點打;P
匈奴係中間玩馬爆, 到50分鐘都得3bl出馬我相信mo係用緊腳指尾hea住玩
聽講個"波波"1v1勁過ringo, who is he???
回復 支持 反對

波波原來真是dai???
佢1v1連sm俊神三場, 更不是人
4v4佢做brian你對家, 只係咁岩偷豬被發現
偷唔到仲被你反偷佢2羊1豬先升咁慢, 金位起唔到TC
佢都壓番個堡係你金位搶金, 打落去都唔算輸蝕

另外, KK竟然贏到brian隨機?我覺得佢1v1實力同mo差唔多, 4v4就好少少, mo4v4真係肉了點111
回復 支持 反對

睇完覺得佢地唔係話超勁姐,睇埋果2set 1 v 1, 如果ringo同chun at peak, 佢地贏硬
leomessi 發表於 4-4-2012 13:06

dai 的確係勁, chun,ringo全被派蛋, 話佢地not at peak, 咁dai就係on peak?
即使chun,ringo on peak可能只是不被炒蛋而已
當年kyo on peak都輸左比4方輝啦, 邊有話贏硬的
贏就贏, 輸就輸, no excuse
回復 支持 反對

回復 15# ahewc3112

kyo vs fai - 02-十月-2010 00`26`46.rar (183.13 KB, 下載次數: 43)
年多前的

另外, 輝未有緣同dai切磋
回復 支持 反對

回復 24# 兩兩

其實要比較wdd同kyo
睇番當年冠軍戰wdd對血魂就見到差距
而血魂(poZ_cloud)而家仲有玩1.0c, 佢同kyo差唔係好多

或用DAUT黎比較, 當年wdd同DAUT實力相約
而kyo同DAUT差幾多level大家心知肚明
再者, 當年wdd贏得世界第三, 而kyo可以贏世界十名內嗎?
回復 支持 反對