查看: 11747|回復: 36
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影視情報] 盜海豪情金像大導演 《狙煞特攻》討論區+預告

《盜海豪情》金像大導演 史提芬蘇德堡 型格智激鬥

Steven Soderbergh

《變種特攻》 《情陷紅磨坊》 《太陽神13號》 《舞出真我》

麥可費斯班德 伊雲麥葵格 標柏斯 頓查寧達譚

《黑俠梭羅》 《華爾街》

安東尼奧班達拉斯 米高德格拉斯

Antonio Banderas Michael Douglas

狂花反攻群雄死硬

HAYWIRE

狙煞特攻

2012鬥智動作大卡士鉅片《狙煞特攻》(Haywire),將於201222(年十一)賀歲元宵檔接力上映!

由《盜海豪情》系列觸目導演史提芬蘇德堡(Steven Soderbergh)精心打造激鬥場面,雲集六位影壇型格男星:米高德格拉斯伊雲麥葵格查寧達譚麥可費斯班德安東尼奧班達拉斯米高安格尼奧,強星列陣一時無兩;且更精挑細選亮眼女主角─橫掃全美國MMA格鬥女拳霸─珍娜嘉雲露(Gina Carano)躍登大銀幕,展示荷里活首席打女超凡身手。

莫莉(珍娜嘉雲露)天生的特工人材,一直受僱於情報公司,替政府執行秘密任務,但她打算在巴塞隆拿拯救人質行動後便引退。上司(伊雲麥葵格飾)極力遊她都柏林接受最後一項工作,不料中途遭拍檔出賣,莫莉被逼踏上逃亡之路,她唯有獨力對付殺手的突襲,另方面又要抽絲剝繭,查出背後的神秘操控者…

Trailer: http://www.deltamac.com.hk/trailer/haywire.wmv

201222日閃擊行動

如有查詢,請聯絡: Ms Kathy Ting (2787-8742 / 9686-6160)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

果然巾幗不讓鬚眉~
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《狙煞特攻》優先場戲飛!
nakuz id:~昇哥~
原因:因為有很多名人都係呢套戲出現
回復 支持 反對

nakuz id:a507845363
原因:係想睇槍戰場面
回復 支持 反對

nakuz id:MoonNight
原因:一直有睇史提芬蘇德堡既作品,依一次都不例外。
吾明白點解上面既人話"咩咩大明星"
因為依套戲可以話系冇出名明星..武星就有
點都好,史提芬蘇德堡既戲衰開有條路,
亦都想睇下演員既功架。
回復 支持 反對

「樂古」論壇送!《狙煞特攻》優先場戲飛! nakuz id:醉愛文少!  想睇《狙煞特攻》原因:史提芬蘇德堡@@,我睇過佢d戲,全境擴散,盜海豪情個3集我全部有睇~佢攞過奧斯卡最佳導演一定唔差,大家不防睇下
回復 支持 反對

nakuz id:147augustus
原因:上次盜海豪情都有睇~覺得好睇~想睇埋呢套
回復 支持 反對

nakuz id:Samson_Ou
想看的原因:實不相瞞,其實預告片真係剪得唔好,加上仲有旁白,攪到好似有D爛片嘅潛質!之前我仲唔知呢部電影嘅時候睇佐條預告片,結果睇到一半即刻叉佐個網頁.....之後發覺係北美對呢部電影嘅評分似乎唔錯,所以就揾翻條預告片睇翻後半段,果然後半段真係給力D,加上我見到我偶像麥可費斯班德,而且似乎動作場面睇起身好似唔錯下!所以就冒着各種原因的想看這部電影了!
回復 支持 反對

【nakuz id: loiiar497】」
原因:好中意史提芬蘇德堡既戲~
回復 支持 反對

我中左就有得免費睇啦.加油!!
回復 支持 反對