打印 上一主題 下一主題
收起左側

燈神大賽意見及積分結算帖

我玩唔起咁多樂點...
同埋我見會員都好克制, 所以應該冇問題...
一人力 發表於 17-1-2012 22:55

克制=.=
好多人都玩哂2000分
回復 支持 反對

密特朗:6679
--------------------------------------
慕遜加柏 (主) 對 拜仁慕尼黑 (客)   
客隊勝(1.48)   800分
半場客勝(1.92)   500分
入球大(1.65)   500分
首名入球:馬里奧高美斯(3.25)   50分
波膽:0-3(11.00)   50分
          0-2(8.00)   50分
回復 支持 反對

H20_希古恩現有積分:320
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
羅馬 Vs 切塞納
波膽 2 : 0 320分(6.00) ...
H20_希古恩 發表於 21-1-2012 10:49

你得返咁少分仲買波膽=.=
好易輸
回復 支持 反對

密特朗:5554
---------------------------------------------
諾域治 對 車路士
客勝(1.47)   800分
----------------------------------------
羅馬 對 切塞納
主勝(1.35)   800分
--------------------------------------
保頓 對 利物浦
客勝(1.50)   400分
回復 支持 反對

密特朗:4634
------------------------------------
維拉利爾 對 希杭
主勝(1.73)   500分
----------------------------------------
加蓬 對 尼日爾
主勝(1.43)   500分
摩洛哥 對 突尼西亞
半場和(1.90)    50分
入球細(1.50)    50分
主勝(2.45)    100分
回復 支持 反對

密特朗:4214
---------------------------------------
加納 對 博茲瓦納
主勝(1.31)   800分
半場主勝(1.85)   100分
------------------------------------------
馬里 對 畿內亞
入球細(1.54)    50分
半場和(1.95)    50分
主勝(2.30)    50分
回復 支持 反對

密特朗:4214
赤道畿內亞 對 塞內加爾
客勝(1.62)   500分
半場客勝(2.25)  100分
入球細(1.54)   50分
波膽   0-1(5.00)     50分
       0-2(7.00)     50分  
       1-2(7.50)     50分
回復 支持 反對

冇人幫我計=.=   密特朗:4214
蘇丹 對 安哥拉
客勝(1.80)    500分
入球細(1.45)   100分  

科特迪瓦 對 布基納法索
主勝(1.30)   800分
回復 支持 反對

赤道畿內亞 對 塞內加爾 果場你唔係輸晒咩?
victorclli 發表於 27-1-2012 18:01

咁其他有D半場結果我唔知
費時計D唔計D
有冇LINK可以睇到半全場結果同埋咩人入球??
THX~~~
回復 支持 反對

果場波半場都係赤道畿內亞 贏
睇埋邊個入波既就冇..
不過呢個網都可以睇到半全場賽果既..
...
victorclli 發表於 27-1-2012 22:27

THX

密特朗唔係得返3054分咩?
佢本身4214分,呢日輸晒800分,

呢日又得科特迪瓦主勝贏,輸360分,

咁總共唔 ...
victorclli 發表於 27-1-2012 22:34

你葡萄我多分過你呀
你睇少左個#383
我相信佢的計分:lol
回復 支持 反對