打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 淘寶有大量九陰真經紀念包

銀行過數....但唔知有咩銀行
s02101004 發表於 11-8-2011 18:55

中銀,建行,工商...
香港有分行
買多2,3包
推高個價賣先@@

想想下
其實有D吾值
遲D香港出左個帳咪好浪費
回復 支持 反對

中銀,建行,工商...
香港有分行
買多2,3包
推高個價賣先@@
令狐傲龍 發表於 11-8-2011 19:38

我買唔到-,-不如你買多包我比番錢你...
回復 支持 反對

其實呢.....你地有冇上開九陰既官方論壇?
官方初初開售就已經有人係淘寶上話係內部人員, 有大量碼可以賣
之後官方已經出左聲明叫人唔好信......
你地買之前都係check清楚先好買喇
回復 支持 反對

[轉]茶叔在巴哈回的一個帖子
希望你地係淘寶買之前都睇一睇, 花你幾分鐘時間而已
煮茶聽琴, 相信有混官壇既都知道係邊個了, 前九陰官方論壇板主, 我都係請茶叔幫我代收激活碼的, 好, 唔廢話了

楼主,如果你信得過我,請趕緊去申請退貨!
淘寶網已經形成一個巨大的產業鏈,裏面每天都有數不盡的騙局和貓膩在發生。
你們對淘寶網的規則不熟,受騙的可能性很高。
淘寶網商有很多黃牛在買碼,我們都知道這事,但是關於他們已經售出的那上百個,卻不熟真實的銷售記錄!
現在有人專門從事淘寶刷信用、刷購買記錄的業務,那些買一百多個的,你仔細去看一下他們的評價,其中竟然有人說“已經激活,沒有問題”之類的留言……現在官方尚不知道何時能使用,他們在哪裡激活的?不是刷出來的信用就有鬼了!

同一個問題,官方都不知道什麽時候能激活,你現在買了,就算他發給你的激活碼序列號是真的,可是,淘寶只有7天的收貨確認週期,如果你7天之類沒有激活,淘寶會默認你對貨物滿意并自動付款。但是,什麽時候激活呢?你敢保證這些淘寶賣家不會繼續把激活碼拿去賣給其他人,或者壓根就是發給你的假序列號?

現在去淘寶買那些碼,受騙的可能極高。
也許一百多塊錢是小事,但是誰也不希望上當是吧,影響心情。

實在有需求的,要有耐心,請等待官方開放遊戲激活通道再去購買,買到碼立刻激活,激活成功才確認付款。這樣才能保證自己的權益。

來源:
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=17123&snA=1039&tnum=6

所以大家買之前都係check清楚先好
回復 支持 反對

[轉]茶叔在巴哈回的一個帖子
希望你地係淘寶買之前都睇一睇, 花你幾分鐘時間而已
煮茶聽琴, 相信有混官壇既 ...
若情* 發表於 11-8-2011 21:11

巴哈睇過
算la
況且我覺得5值lo
不買lo
回復 支持 反對

回復 15# 令狐傲龍

我都係想提醒一下冇睇過既人
    發現貨不對辨就太遲了.....
回復 支持 反對

回復  令狐傲龍

我都係想提醒一下冇睇過既人
    發現貨不對辨就太遲了..... ...
若情* 發表於 11-8-2011 21:52

回想起...
真系差D俾呃
佢話無貨到付款
即系呃la
回復 支持 反對

係香港無得貨到付款....好彩我個fd幫我買左....
回復 支持 反對

係香港無得貨到付款....好彩我個fd幫我買左....
s02101004 發表於 13-8-2011 13:49

你fd點買?
回復 支持 反對

你fd點買?
令狐傲龍 發表於 13-8-2011 14:17

+$25寄黎香港
回復 支持 反對