打印 上一主題 下一主題
收起左側

Infinite Story Counter-Strike Team伺服宣傳---生存之証

我都係 樓主你修理下佢啦
回復 支持 反對

咁你郁手做野啦=.=
回復 支持 反對

你不如刪左屍個降落傘佢啦 彊屍用降落傘 第一次見到 加上d屍都有11000血 又可以長跳 仲加埋降落傘 點玩啊
次次人類都輸 例學校場:d bug位 d彊屍用長跳同降跳傘 一下就跳到 咁我地玩咩? 仲有 人類係好高的地方 就尼頂唔住 一開降落傘 d屍就長跳加降落傘 一下就打中我地 哇 點玩啊
最勁係連卡門都唔比 好似金日 玩學校3場 我明明卡緊門 你自己又係人類 你就係咁扣我血 仲轉我位 d屍一下就殺哂我地 連你自己都死埋啦 好似咩都唔得咁 d場又冇d位可以守 例big_city 槍店 d屍一下爆玻璃就入到尼 個個都係到開車車死人 唔係車彊屍 而係車人
仲有問題 請你 限制一下tr人數 好似有時明明ct得10個人 d t就有成7-8個人 個個t都10000幾血 人類又點玩啊 例:xmf 個場明明係用尼玩監獄 你就用尼玩屍 個場又細 d人個個做哂屍 點玩啊 玩游擊都冇位行 如果人多 放多幾隻屍 ok! 但你放都唔係放成8-9隻屍啊 仲要有時 玩下玩下話我玩外掛 彈我出game 最好就修改一下問題
回復 支持 反對

如果你見人多 最好轉番佢地過尼啦
回復 支持 反對

= =我唔係好多時間都係果到玩,唔通18小時咩,另請admin>
a44a99 發表於 19-6-2011 10:12

你最好得閒就入下啦-.-你唔係到果陣 真係好....
回復 支持 反對

有vip看住ga,同埋如果你可以voteban ga
a44a99 發表於 20-6-2011 12:59

但唔識做嗎-.-好似昨日咁 用fy場玩屍 其中一個出生點ct同tr一樣 -.-
d admin好似又唔識轉tr走咁=.=
回復 支持 反對

封測係無管理員,得VIP
樓上,多謝支持

我地好快會開第2個post ,公測用
a44a99 發表於 20-6-2011 18:49

但佢打字時明明打住「管理員」=.=
回復 支持 反對

幫你推一推
回復 支持 反對

睇尼baby好鍾意cso啵
回復 支持 反對