查看: 1524|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] `★獅子 <--- 彩虹島又1昆狗 (最後的帖by蘇佑慧)

關閉 [複製鏈接]
相信很多人都識我嘎啦
有人話我小學雞 有人話我超有米 有人話我大水魚
玩佐彩虹島有5個月啦 漸漸都覺得悶啦

由剛剛玩彩虹島到依家我可以話被人昆過無數咁多次
累計了很多放昆經驗 但系都系被人昆

很有人都知道啦 我玩佐只110Lv機甲(ˉ墮落de夏莉ˇ)
後面放佐好耐都系放唔出

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓
今日夜晚9點咁上下
我好似平時咁放ac啦都系果句(放110Lv機甲全包 未洗技 只收點卡/hkd 意M)
然後當我想Del ac既時候 有個人來搵我啦
佢就系 `★獅子 雖然當時唔知佢系唔系真想收ac心入面都已經被放到ac既興奮麻木了邏輯
首先系搵我話:換唔換ac
我話:只放 唔換.
佢話:你個名系我族臭曬啦,
我話:你收完唔一定要入爽歪歪的.
佢話:哦 好啦
   ..................
然後價錢就傾好曬~
佢原本話明日(28/12)用2張1200Gash來收
不過我驚佢放我飛機啦 就叫佢今晚搞定
過佐1陣佢話叫佢阿哥買返來
我話好啦
就廢up佐一陣~~~
.......................
然後佢話先ac
當時就覺得算啦~冇乜所謂見佢條友好似幾有誠意咁
比佐ac佢話上唔到
然後過佐陣 佢off
然後上佐個機甲
關曬密頻道 然後2分鐘后 我個ac退佐族
然後搵佢搵唔到
過佐1陣又on返獅子當乜事冇發生(照樣關曬M頻)
然後得到Ss風既幫助下終於搵到佢
我問佢買到點肯比我未
佢話點解
然後我話咁機甲ac呢
佢話:我得依個ac(`★獅子)
然後我話:你估我傻到交易唔影相咩
!@#¥%……
之後佢就OFF佐
擺明可以知道 關密頻既原因啦(心虛)
    ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑
           就是事情既經過

1個系冇昆人記錄平時待人如親既~蘇佑慧
1個系轉過手既 2手用`★獅子 既人

信邊個由你地話事 我依+用緊我個倉ac  シз忘記你↖ 得閒可以搵我玩玩
關於個ac 我覺得應該直接打電話去Gameone拎返D帳帳密密
回復

`★獅子 5手LA=.=
大家唔好唔誤會我啊-.-我3手
但係我又唔覺平時待人如親= =仲有蘇佑慧ac你好似放咗=.=
回復 支持 反對

好耐之前講左唔上樂古了..hi! ms.so..原來系你..朋友1場..hello冇個..就密我拿人..你個衰豬.fine..你個案件..在被告人未肯上來or未曾在爽歪歪家回應下,..我見到的事系: 當你密我講晒問題同過程時,我向當時人 1次又1次問話,他都說沒有..沒有.我沒有收人ac..ok..因你又不表明身份..那他本是我家族中人.信左佢先系肯定的事,請不好見怪,.....but,你問到我他是否在線,風不會呃你吧,有就有冇就冇.....我亦叫被告人主動搵你...他sayk...同時再多口問你.他有否找你.,你說沒有同他關左密頻........(可疑之點見到晒,)e+我用彩虹島玩家身份同你講ms.so....hk.latale走左n多人了...如不公平下/更新慢下/其他合法同不合法的網遊出現下...上面果d系他人自由選擇&想法,理不到....但最常見系因被人呃左ac/game中道具/ely同點品而無奈轉game...人流更小左好多...我最####憎依d人,佢地真系唔知hk在online game呃人野系要負上邢事罪嗎.?一經定罪要坐牢嗎.?    你不用怕..程序上你先報案,可網上報又可在你港9分區網絡罪案專案小組報警,如你未成年,可找成年朋友(不一定要親人)陪同你去當地上報留口供,ok了,再打去gamenoe 28669090後按7字 or 28660099 找客服主任幫你...大家要明白..報警系煩..但你比人呃左,唔係再系錢多寡問題了..而是為自己為別人企出來,,你怕事怕煩不理事...那堆沒法律常識的人就會再向下一個受害人下手...唉...跟番上面咁行.gamenoe才幫到你幫到大家...拿回屬於你的野, 依家我用番爽歪歪會長身份同你講 (我幫理不幫親 幫親打死人) 你屈佢我會(出聲) 但佢真的錯了 我一定(出手).理佢身負1e家貢or195lv 踢左佢再慢慢跟他計,,,ps:ms.so 他說捨你的名字在我爽家臭晒,跟本沒ed事 我唔比人惡意在家頻說3道4 更不會克意點人名生事作非..請相信一下 我好小呃人 ms.so,再有咩game中傾 take care..重有 祝大家2011新年快樂 2011咩都"易來得得"要風得風"-end-
回復 支持 反對

打擊昆狗~~\口/
回復 支持 反對

條友抵死啦  琴日串77
支持你嫁  打999拉佢啦
睇佢唔順眼=]
100%支持!
回復 支持 反對

回復 3# Ss風sS

唔該你啊呀 風 ~~~~(>_<)~~~~ 嗚嗚~~
回復 支持 反對

回復 2# khaki

\口/ 我對你們唔好咩~~
  系呀 放佐N世  火槍ac
回復 支持 反對

嘩 I-Con 好索,唔知係咪本人呢~(扯開話題xD------------------------->)

入正題--------------------->

琴日我地係族頻 傾緊點搞果時 條獅子 係咪關密頻~ 叫佢開 開唔夠10秒又關返...
睇佢個樣都「作賊心虛」
之後佢就0ff晒~
支持妳去拎返個ac~試下去Gameone~
(私人溝通)~~~
慧姐~
你唔好放ac啦!!!
唔玩都得閑上黎吹下水~派下米啦~呢排我手頭緊xD(講笑)
好唔捨得妳囉T﹏Tv
有既就請你加我T﹏T" 畀冰冰子當係留念~  (-------------------->)      msn:yanchung1998@hotmail.com
                     -The End-
回復 支持 反對

令女..做個fd haha
支持你打999=]
打擊昆狗55
回復 支持 反對

那個人唔太中意佢-0-==支持報警=__="
回復 支持 反對