打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 誰配有vis!!!!!!!誰!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

自己睇火鳳啦....之後冇寫既係孫策點醒左太史慈,咩叫忠義,咩叫現實。
出自第21期 "矢志全忠義 神亭戰雄師" 最後太史慈終於明白忠忠直直,終需乞食呢個道理,最後肯跟孫策
另外3x期既劉備點醒張文遠 又係講人生大道理。
回復

其實我唔想用IVIS=.=次次都俾人追9條街,見到空都要走佬=.=....
開飯又要搵炮開...如果個場冇炮,IVIS真係會餓死=.=.....
回復

周周隻抽好屎=.=周周最勁係走佬同偷襲....
回復

原來這麼多頁都在罵戰 錯過了好戲(被打

只想回應一下那考試的比喻
個人認為這活動跟考試是一樣的

在限時 ...
88k 發表於 25-10-2010 22:30

火影忍者中忍考試都係要抄X_X 考試可以有唔同形式考,
你講既係有道理,但係只係大道理入邊既其中一種小道理
一條大路會有唔同既小路連埋,你同我既都只係其中一條小路,一條係左 一條係右。
我都可以話
考試係乜人都考得,有人溫哂精讀先去考,有人乜都唔睇就去考, 考出來有咩結果,其實一早心照。
你有你既道理,我有我既道理。
孟德係唔係奸雄? 可以話係又可以話唔係...
呂布係唔係弱智?可以係可以唔係...  每個人睇法都唔同。
回復

可以作例子的就要好好利用。管他是動漫還是什麼?
對,犯罪的人說什麼都是犯罪,然而我卻是依遊戲規則合情合理的洗場,所以我不是罪犯,
既然如此,大興問罪之師的人是不是就是找渣?
回復

我問你 你去橘子告我,睇下告得入邊條罪?
你同緊一個做緊似 律師+會計師既工作既人講規距,你估下邊個會贏?
回復

你咁多野講 都話你去叫黑橙收返我部野囉,就用我洗場呢條罪告,睇下到時邊個大獲d?
佢敢收?佢一收我保證佢會信用破產,所以佢根本冇得唔俾。
反而係佢用另一個借口 俾返我地3個,我收到部野我已經知足,唔係我仲要佢還我一個公道,
佢唔係話佢之前俾錯左 而係話體諒我地3個辛苦先俾返我地。

冇一條規距話洗場犯法,由頭到尾洗場犯法係你自己覺得姐。
個遊戲係咁玩,我有咩唔合理?唔通我打三國志大戰一定要用武力壓死人?
咁個個都只係打號令deck就算啦,個個放隻呂布入去就屈哂機啦...
由頭到尾係你自己唔用腦,輸俾人係正常。

咩叫真英雄? 唔夠人打都要死戰到底既叫真英雄?
唔係,真正既英雄係會留返條命求饒,人都死了 要名聲有屁用?
真正的英雄不是選擇戰死的一個,而是求饒的那一位,天下人有誰敢將面子這麼糟蹋?
有誰會捨棄尊嚴? 哪個人不怕被世人咒罵? 你敢嗎? 你不敢,所以你就死在那裡了。
所以說 你的思想有夠落後...我走的比你快 走的比你遠 走的比你更接近這世界的法則,
然而我卻懶得說謊,我跟孫策一樣不喜歡包裝,誠實的人往往就是如此令人討厭。
回復

頭3隻ivis 係出左問題
後3隻係 正常比賽結果
最後4隻 係買點換回來
回復

相比起ivis 我還比較喜歡某君的小ivis....
IVIS:請問,你的頭可以給我嗎(邪惡
回復

=.=咪走呀~
回復