打印 上一主題 下一主題
收起左側

[求檔] 求15min頭城快 最好25+2/26+2/27+2蒙古26+2

我試過15分尾 冇升織 唔該教教我
因為人地空奴15min左右已升城 出騎...我先15min尾16升 仲要起城保  so hard..........
回復

wdd
之前用馬雅 15分半起 城堡 之後出 UU  拉騎士
用你個方法打唔打到他 ? ...
0511332b 發表於 28-2-2010 12:44

我都有睇果個 --  
勁-.- 不過...馬雅...  d 兵小資源就可以出到...
回復 支持 反對

咁快都出唔到幾隻兵喇, 但如果你真係想咁
可以試下種田升城, 不殺豬, 所以一開始不用升血, 用埋d時間起村民 ...
hellohkk 發表於 14-2-2010 23:10

wdd
之前用馬雅 15分半起 城堡 之後出 UU  拉騎士
用你個方法打唔打到他 ?
回復 支持 反對

咁快都出唔到幾隻兵喇, 但如果你真係想咁
可以試下種田升城, 不殺豬, 所以一開始不用升血, 用埋d時間起村民, 升完城再補番升級
因為種田搵肉較快, 你愈早起田到封建果陣就必定有足夠既肉
殺羊搵果已經足夠你的基本村民, 而且你25+2, 用小百幾肉出村民,
但中途要補, 種田多時一定要

另外對方咁快升城, 最多只能支持單一馬房不停出馬,
你只要頂到一兩次亂, 再雙馬房儲兵, 可以好快ko佢
而且對方少兵, 升城期間可以用木牆圍城, 防馬亂

對方起城堡更簡單, 防壓堡只需要亂起木牆在附近就得
如果佢起自己屋企仲簡單, 因為你就算18分升城, 對方都冇乜兵
升城期間拎幾隻村民小心d走去對方附近, 起下野, 升城後起攻城廠就ok

15分升城, 又要最少3人掘石先起到堡,
佢d資源可以想像到出到幾多野, 根本冇實際作為

如果你想要記錄檔, 再pm我, 我先因你要求玩一個出黎, 但15分升城同中手打已經根本冇意義
回復 支持 反對