查看: 32283|回復: 507
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 有關 商1 200兵及太皇裝外掛 (和平討論)(少量更改)

關閉 [複製鏈接]

大家近期有冇見人放各200兵 同大皇裝? 而且仲有好多玩家擁有200兵

究竟 咁多 d 200兵同 太皇裝點黎?

太皇裝跌價跌得好勁,我諗玩得耐既玩家都知 太皇手15e跌到4e幾 腰鞋都係, 頭甲都跌得好勁 ,但我唔

太知價.

卍魔幻龍卍 放所有200級兵 同太皇裝 仲要強調平放 憑實力升曬所有國家既每一隻兵200 佢真係有咁神?

巨商神手級玩家 日日夜夜狂煲 升一個200lv陣都可能要用上一年以上

但係 卍魔幻龍卍 d兵放完又有 d200兵仲要係未點 即叫即有 仲快過你去買餐m記

`小南,.都有放  不過比較少打重複語言

我用佐數個鐘頭時間去引 卍魔幻龍卍 上當 果然上當
佢究然話用3-4日可以將76陰陽 升到200lv  1lv雪蜥蝪可以用3-4日升到200lv
我問過佢2日得唔得 佢強調係唔得 至少3-4日 如果係吹水 吹得3-4日咁大 點解唔吹到2日1日?
證明個升lv外掛都有上限 一日可能凈係升到5e經都未定

請問在座人士有冇人話佢唔係用外掛升兵?

本人已sd信橙仔

希望大家用行動支持 一人一日一信sd橙仔 提到呢d外掛佬既機會會高d

希望大家可以係度和平討論有關既話題

另外 希望大家能夠支持下我 唔好未睇曬成個post就回

我都有番工 希望大家明白我打呢篇野係冇著數既 我付出佐時間同心血去檢舉外掛

以下係圖片證據 希望大家可以盡玩家義務 檢舉外掛 你都唔想你d太皇裝因為外掛而跌到你破產架

不該捉拿幫兇 只應捉拿主謀?
我只見你只捉拿幫兇 毫無捉拿主兇囉
同埋你都承認晒 我同你心知係咪魔幻龍係主兇啦
咁煩請樓主  先捉 果位 原兇
高貓 發表於 19-1-2010 20:17

高貓都肯定魔幻龍放緊既都係外掛兵
佢既立場係 代放外掛兵從中穫利 係唔值得被討索的
一味話只好捉元兇 大家認唔認同?
成班fd盲目地幫住個fd 凈係識係度話捉元兇

烏哥第篇帖果d大字說話講得好好 中曬point 係好多玩家既心聲 然而 d人 愚昧到唔明白

頭2張要禁link先開到 之後全部可直接放大 希望睇曬d圖同成篇野先回
咁先了解到

希望有升過200級帥既神手黎講句公道說話

可能d人對升200級既時間係一知半解/唔了解

我已經盡能力同抽時間影佐以下證據 未睇全文全圖請勿回復
總要有個人挺身而出 至引到有人關注!

一人一日sd橙仔 打倒外掛!!!!!!!

回復

係WO~邊有咁多200兵‵
回復 支持 反對

佢話三四日升到都只係佢話者
或者佢係吹水 未必一定係用外掛既
回復 支持 反對

3-4日1隻200-.-係唔係咁勁- -
回復 支持 反對

佢話三四日升到都只係佢話者
或者佢係吹水 未必一定係用外掛既
screen 發表於 18-1-2010 20:28

呢個唔係重點 重點係佢有曬所有200兵 同大量太皇裝
相信版主你都有玩巨商 升一隻200二轉要用幾耐?
睇埋圖你就知 200兵即叫即有
回復 支持 反對

咁又真係有d唔正常既...咁快至內升到隻200隻...
如果佢地真係用外掛...咁真係人手升個d人咪好慘==
回復 支持 反對

我都覺得好痴
各種200lv 冷門熱門兵都有 我唔信冷門都有咁多人升到200羅.
回復 支持 反對

咁你有冇真係交易過 有哂全部兵又係200lv?
回復 支持 反對

你又知人地即叫即有? 人地都話左都搵fd升喇 點解佢隻陰陽唔升埋200先賣? 佢都話要等啦 用外掛既不如一早講200lv無想300陰陽啦 仲話76陰陽? 另外佢都話要3-4日 你又未見過佢 又點知真定係假呢 佢吹水係咪唔得先?   如果你話佢係外掛佬 咁太陽太陽果d叫咩?  

以上出自個人意見,不喜勿插
回復 支持 反對

主1轉 要升200一日一億經都要20日啦 =.=
回復 支持 反對