打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 「CS Online 會員抱怨 外掛/玩家行為 聖地」集中帖

回復 支持 反對

剛才看完你的抱怨文

那位兄台真的有問題

一見到你就踼,的確令人討厭

可是你的反應亦好不了多少

...
v1w1 發表於 3-6-2014 16:37

我本身?咩問題?次次我個朋友都在場
上次打城市煉獄我食野佢踢我唔到 首先我唔係掛機
我問老闆娘佢點解條友踢我 條友話好玩 我講野搞笑
狼曰你教下我食緊野單手又點樣一路行點一路開槍 我郁唔到呀
有手開槍都冇手行啦 用開左手食野 正常見到bot射幾下咁
打bot都唔比人掛機 就算我掛機 唔通呢個就係我本身問題
其實掛機冇乜野姐 好小事都要踢 條友踢我 同老闆娘同團都有3-4個
都冇叫佢地4 唔出聲由佢地 唉 話唔定想夾埋整死我
我玩d2老闆娘彈左佢就踢我 之後佢一見到我就一直踢
得3個人玩 如果斷線條友踢到?老闆娘話斷左線我仲見到佢個名
回復 支持 反對

你終於解釋清楚一些細節

我來幫你看一看問題何在(03062014)

上半句

1.上次打城市煉獄我食野佢踢 ...
v1w1 發表於 4-6-2014 00:14

條友次次踢我都係屈我用非法程式
好地地換咩名 冇改名卡 暫時唔好入?
我咪有段時間冇跟住佢 我係見佢唔到我禁入去禁準備
之後佢入到黎好快就踢左我 定係你想講
你個意思係 叫我以後唔好入去老闆娘個場?
變通有咩用 佢次次都踢人煩住晒 話人唔變通...
將自己錯誤的行為合理化 錯咩 打bot都要踢人 有問題呀?
我比佢踢一定又係我唔著咁 夜晚7-8點唔洗食飯?
我費事出場 我想食完先玩姐 我食飯都鍾意MON住個電腦
我行幾步 再跟住佢地 食下野咁 佢次次踢我玩針對
咁唔通我次次都錯唔識變通?去朋友個場玩我錯?
條友d2踢完我 我同佢講左句 係我朋友個場你都敢踢我
要佢難做 老闆娘係度果度都係咁4 條友就話講經咩 ON9
踢完人可以大大聲反鬧人地 比人踢唔係最嬲最嬲係佢仲要咁串
你話 怎會為了你這個外人而得罪外人 唔想得罪條友就得罪我?
根本佢地有能力禁4 佢地禁4咁都應該唔會得罪條友同我
就算佢地禁4得罪佢又點 咁叫得罪? 佢有能力踢晒全場人?
回復 支持 反對