打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] omg!世風日下天理何在啊 ! gm亂封人+盲目答覆玩家

關閉 [複製鏈接]

遊戲漏洞解析:利用遊戲程式本身之BUG(意指遊戲漏洞)進行一切可能破壞遊戲公平以及平衡、並影響其他玩家權益及造成不屬於原先設計範圍效果之行為。<----問題係有咩證據話我地利用個溫泉bug,我好正常甘買一個鐘,跟住走去訓,第日起身我見到我在村(可能gm kick我),或斷線(用router會有時斷),甘我如此類推甘做,我點知有bug?他又唔岀通知,又唔停左個溫泉,甘請問我有咩錯?點利用個bug?今次真係他們問題羅!
回復 支持 反對

不過封ac都真係太離譜啦
封壹掛都話好d姐-3-
回復 支持 反對

=.= ..封左咪算囉..
外掛唔係game本身有既野 同bug兩回事 ok? 睇返第一板 gm有解釋=.=
難道...可能你冇用啦..而家gm封左咁多人 但都有更多既人冇比人封
你咪又係唔公平=.=..佢冇錯 捉人岩 但捉d唔捉d就唔岩-.-
唔係 ...
siuieng 發表於 17-9-2009 00:20

甘你應該怪gameone 唔捉多d人..甘你個貼咪貼錯??
姐係你話俾人捉左個d係抵死??

有冇玩過天外??用唔到外掛~~
有冇玩psp?冇漏洞點改機??冇改機點解d金手指等外掛??
無漏洞點俾你整到外.掛出黎..
回復 支持 反對

而家吾係過溫泉.而掛到高Lv俾Gomeone封帳.
而係Gameone封帳.俾吾出1個合理既理由.
你明吾明?
罪`- 發表於 17-9-2009 01:27

何為一個合理既理由??
話緊d人利用遊戲漏洞唔夠??
回復 支持 反對

何為一個合理既理由??
話緊d人利用遊戲漏洞唔夠??
lung996633 發表於 17-9-2009 15:03

遊戲漏洞解析:利用遊戲程式本身之BUG(意指遊戲漏洞)進行一切可能破壞遊戲公平以及平衡、並影響其他玩家權益及造成不屬於原先設計範圍效果之行為。<----問題係有咩證據話我地利用個溫泉bug,我好正常甘買一個鐘,跟住走去訓,第日起身我見到我在村(可能gm kick我),或斷線(用router會有時斷),甘我如此類推甘做,我點知有bug?他又唔岀通知,又唔停左個溫泉,甘請問我有咩錯?點利用個bug?<--唔明我意思?
回復 支持 反對

而家吾係過溫泉.而掛到高Lv俾Gomeone封帳.
而係Gameone封帳.俾吾出1個合理既理由.
你明吾明?
罪`- 發表於 17-9-2009 09:27

了解 不理了 開返一天光哂
回復 支持 反對

甘你應該怪gameone 唔捉多d人..甘你個貼咪貼錯??
姐係你話俾人捉左個d係抵死??

有冇玩過天外??用唔到外掛~~
有冇玩psp?冇漏洞點改機??冇改機點解d金手指等外掛??
無漏洞點俾你整到外.掛出黎.. ...
lung996633 發表於 17-9-2009 15:01

我冇話人底死 也冇話人岩=.=我自己都係被封戈個
回復 支持 反對

幸好我冇bug過 因為我冇時間...
回復 支持 反對

遊戲漏洞解析:利用遊戲程式本身之BUG(意指遊戲漏洞)進行一切可能破壞遊戲公平以及平衡、並影響其他玩家權益及造成不屬於原先設計範圍效果之行為。 ...
42344234 發表於 17-9-2009 08:51

我諗..玩左呢幾星期彩虹島既話..甘都唔知呢個叫bug或有bug..甘你真係要返鄉下讀多d書..
或者你唔好打機啦..
回復 支持 反對

請提供俾我們工作人員核實後處理。

勁.
回復 支持 反對