打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] GM情一定要唔認真?!請睇#6

-0- 好鬼多字-_- 睇到我頭都暈/_\

um.. 條女賤 中2玩仔姣仔既!! 冇問題的..
到佢下次遇到個真係中意人既..
果時佢就知死..haha!
個天有眼的 ^v^ ;Yeah
回復 支持 反對

樓主..其實佢已經好慘...何必係到唱衰佢

如果佢真係唔識認真咁對待一段感情

維持呢種感情係用黎利用態度

將來就唔會有幸福既感情生活

佢要去走歪路既..咪由佢囉

好似第二頁既其中一個壇友講

可能當佢大過左之 ...
smallken1234 發表於 30-8-2009 01:32

我已經唔係3心啦-__________-
我已經結左婚啦-____________-
回復 支持 反對

玩網戀幼稚了
通常都係d小朋友,真實找唔到情女既人先會做
你想下如果你真係想拍拖你都唔會選擇網戀啦
回復 支持 反對

見到妳地玩喇叭好激 .
回復 支持 反對

-_-我系泣泣
何必為左呢條8婆而晒甘多喇叭呢@o@
回復 支持 反對

覺得勁舞好無聊 有game情 出面可以有第個真人情 咁都可以分清楚 咁吾通大陸有1個大陸情侶 香港又一個情侶 咁同包2奶其實有乜分別?  只系網戀同現實姐 2樣都有既人吾會覺得好對吾住某一方嗎?
回復 支持 反對

個個人都唔同ja-0-
我對網戀好認真@_@因為網戀都可以變真人戀
回復 支持 反對

其實-.-我覺得勁舞情呢家野唔多重要

最重要ge係,果個男仔係咪對你有真感情姐=.=

不過有d人都係封情,game情,果d已經無咩所謂,對於我泥講

最緊要係你地目的係封情定係game情,如果真係開始日久生情咪真人囉-_-

勁舞好多對戀人(包括我)都係從朋友發展到情侶-0-

但係我最唔中意就係係每個頻度都有人係到"招公招婆"

感情一定要招返泥的嗎? 果d咩招公招婆d人,攏到明係對感情的不尊重

除非佢地話係game情,真人情的話,叫佢地慳d啦

講完

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
浩哥 + 2 不錯的文章

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我既話就吾理系吾系GM情囉,,
我覺得都系一份感情,,
甘隨便就解左..  我覺得好吾得囉,,
5心跟著結婚,,
自己吾洗錢姐   好似人地吾洗用錢甘喎,,  大佬呀..  都差吾多40蚊嫁ma,,
對於話解情就解情既人   我非常之僧囉吾該,,
回復 支持 反對