查看: 5419|回復: 36
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[劇情] 同朋友玩的4場兵堡

你唔好要我踢爆你na..哥哥..

你save個到有你地之前個d對話...

其中你地一d對話:

1.文明差既p4先出手

2.p7好似好勁..踢左去

3.搵幾個29入黎

想知點睇既可以問我..我會教你係save到點樣睇返..

做埋d咁既野...就 ...
waterSS 發表於 2-8-2009 20:09

你之所以話樓主個save廢  係因為你之前同惡人打過  慘敗
之後惡人教返你點打兵堡  你就開始追星
我覺得waterSS你只會覺得惡人勁  其他團都係廢
樓主個save 同 惡人save 冇咩分別
大家都係合作 集中先守再攻 合作3家攻1家用埋z
我睇過惡人3v4save  惡人同樓主既3v4 對手一樣係唔合作既玩家
如果話樓主唔勁 你可以同佢玩場兵堡
回復 支持 反對

你唔好要我踢爆你na..哥哥..

你save個到有你地之前個d對話...

其中你地一d對話:

1.文明差既p4先出手

2.p7好似好勁..踢左去

3.搵幾個29入黎

想知點睇既可以問我..我會教你係save到點樣睇返..

做埋d咁既野...就 ...
waterSS 發表於 2-8-2009 20:09

仲有  你唔好屈得就屈  我地冇t過7p  係7p自己走  唔信你睇多次
如果團戰就依家團戰  我地團最憎人地屈人
回復 支持 反對

waterSS  你連人地未開場個陣講過咩都唔知  
就把SAVE入面講既野CUT為圖   咁依個圖就話樓主踢人?
明顯樓主冇踢人   仲有佢冇表明話3打4  佢話廢文明就4打4先  較好文明就3打4
仲有呀  你唔係話團戰幾時都得咩?  點解依家又話你d人 唔得閒?????
回復 支持 反對

記得之前惡人約過神鷹打團戰,神鷹唔知點解又不了了之??
waterSS 發表於 2-8-2009 21:20

惡人從未約過神鷹打團戰  
你望下樂古個版  一個post都冇講話惡人同神鷹打
仲有  點解你成日都幫住惡人? 因為揚揚教過你打兵堡?
回復 支持 反對

你之前開左個post約戰架  

你記唔記得??
waterSS 發表於 2-8-2009 21:25

個陣我話同你地個新團打 唔係同惡人打
回復 支持 反對

老實說。。一定要約時間。。不能話打就打
waterSS 發表於 2-8-2009 21:26

咁幾時打???聽日晚上?後日晚上???
回復 支持 反對

9月後再找我...
waterSS 發表於 2-8-2009 21:32

你頭先唔係好串話:等我教你na
                        :隋時打團戰都得
依家點解又推遲  仲要9月先得?
係咪想練多1個月先同我地神鷹打?
回復 支持 反對

你鐘意點講就點講...

總知9月後..因為團友工作關係only
waterSS 發表於 2-8-2009 21:48

好!!!!!9月見 9月個陣唔好話下年9月^^
回復 支持 反對