打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] Grand Chase 吹水,聊天室~

奇怪...近排都係.有時回覆完會自動連帖...

係~回正題.離題後之處理已經作出修正.希望各位唔好再增加版主們既工作量了.

獎品將會調整.樂點送既量係會增加的. 但細節要夜啲再攪.諗緊送唔送gash,因為各位合併後都會有好多gash.
變相送左都好似無用咁...and than尚未知道到底香港轉到台灣後會有幾多點.要再睇睇
回復 支持 反對

~"~詁唔到山寨機既售後服務咁...唉...
回復 支持 反對

終於又再同當日兩鐵合併咁...揮手說再見. 現在所以野都要改口.

雖然我唔係玩港服(被打飛)

我諗而家各位要煩既第一樣野就係更新="=...之後就係查裝...再來就係補裝...最後就係轉職...
回復 支持 反對

好後悔7月5冇轉晒d彩波,999999gp要88了
happy999999 發表於 20-7-2010 09:43

= =我想講而家我o係s3 d gp好好賺.地圖不再掉垃圾卷 轉哂掉裝...賣得好爽~

彩球已經有兩萬幾,都仲要買緊xd

係~通告: 貼圖/影片比賽獎品已變更, 詳情請看貼圖比賽帖.
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
回復 支持 反對

= =無乜人搵我呢...不過明晚先有機會玩了. 明天見工!!希望一切順利!!
回復 支持 反對

我發覺我當年既選擇係無錯..琴日去左某個對戰室..一批港人.個個都6字頭呀/7字頭呀咁/

點知用左下寵就話我咩寵物王呀,又點點.我心諗...唔用ok 但起碼我問一問係咪港人呀咁.無人理我.

入親場都比人圍不是問題,但我殺左一下佢地命就 粗口齊發.問候哂我伯母. 唉...果然無玩港服既理由讓我選擇左一條正路...
回復 支持 反對

回復  harumi7890

我發覺我當年既選擇係錯的..琴日去左某個對戰室..一批港人.個個都6字頭呀/7字頭呀咁/
...
翼風星痕 發表於 23-7-2010 15:45

= =""強烈對比
回復 支持 反對

得罪人多,稱呼人少?
coldsorrowful 發表於 24-7-2010 00:33

首先要講既係,我每次玩對戰係按返個室名規則去打.佢個室無講明禁寵.但係我開始無用到寵時

問一問:你們是不是港人?   無人應!   之後打死左一命 就即刻家庭問候!!

已經無理.但之後佢地班人真係把口臭過林村河唔該! 一用寵,就比個靚字叫我做寵物王.

我心諗.喂,唔應人已經算.一開波圍我都算,殺你o個一條命比你問候都算啦!

而家用寵都犯罪.係咪o個禁寵既字都咁難打先. 已經唔理咩卡技既"特殊"技術.

剩係知打機都要問候人既.好唔要得囉. 最後一完場直接離開算. 完完全全被無視哂多謝

我會好認住呢個用"萊恩"既人.霸氣上身.
回復 支持 反對

回復  harumi7890

冇講禁寵但係鬧人用寵都幾過份..
~豬~ 發表於 24-7-2010 02:27

我最在意係佢把口.臭過金枕頭! 我媽呢d第三者都比佢問候 喂,玩game唔係要為左問候人地屋企人囉.

真係又要唱返私隱線="=
回復 支持 反對

講真..
就算佢冇寫明禁寵=]你比人屈寵屈贏左..心情都唔好啦0.0
我唔係講問候媽媽岩=]只係想講,佢想 ...
hj1op2 發表於 24-7-2010 03:11

用寵係我比人圍既時候先用 用黎甩難. and than打死佢時係無用寵的. 但實在頂唔順佢咁
熱情問候了.  算.今日旅行放鬆一下

當時既事實係,間房不是亂入,個個都可以著得好勁,但除左個萊恩之後其他人既裝都好低下(因我我睇過)
條友著哂暴走都算.比人ko就唔妥問候.現今港童常見.
回復 支持 反對