查看: 6973|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

人間慘劇~小弟慘被世紀蒙古之王神魔sm

有沒大俠肯為小弟出頭,感激萬分,願贈jojo肉照一張以作答謝

已記錄遊戲 - 02-媼堎-2009 18`36`21.rar

172.98 KB, 下載次數: 1375

評分

參與人數 1樂點 +80 收起 理由
食蕉連皮 + 80 save1+5np hot-2100up+25np

查看全部評分

回復

四魔係?四方同魔族我都聽過

ps:你econ好過佢,但城唔見你出兵既- -?
回復 支持 反對

嘩...世間上仲有冇一個比shiver更加慘既人呀?俾人sm到咁樣無地自容面目無光不知所謂

究竟有冇舉世無雙既大英雄可以拯救呢一隻惹人憐愛既迷途小羔羊shiver呢??

神魔既表現簡直讚人熱淚傾國傾城無乳輪比一支毒瘦等等
回復 支持 反對

哇神魔太猛了......要gg老子的師父肥影..了
shiver都被你gg了...救救shiver大行動
回復 支持 反對

神魔好勁呀>< 我一定要拜神魔做師父 成吉思汗重現人世呀><
回復 支持 反對

四魔係?四方同魔族我都聽過

ps:你econ好過佢,但城唔見你出兵既- -?
『玩』” 發表於 2-2-2009 19:40

我出左10隻肉馬大將軍,可惜都被神魔d uu神人神技神級神控之下神秘死亡._.
回復 支持 反對

愛你媽媽你係咪傻架? 曾經有人話過我知你有問題, but我都唔理, 因為我當你我朋友! 但係, 而家你點解要咁講野? 係咪陳浩強教你咁講架? 下? 定係張美怡叫你咁講架? 唉, 我對你好失望, 真係好失望...... 當年彭定康走果時你仲係正正常常, 而家因乜事搞到咁丫? 係咪因為甄文達? 抑或益達?
回復 支持 反對

這場舉世聞名的戰鬥
教人忍不住熱淚奪眶而出
肉馬大將軍慘被成吉思汗gg
回復 支持 反對

我出左10隻肉馬大將軍,可惜都被神魔d uu神人神技神級神控之下神秘死亡._.
iamshiver 發表於 2-2-2009 19:57

對手真的很"神"啊- -

達到[神級]的[神人][神魔]用[神技]在[神控]uu之下使你的肉馬[神秘]死亡...gg
回復 支持 反對

wa  單挑4tc boom,當人肉肉都唔駛咁做嘛
1p又係搞笑,比人咁讓法仲矇閉閉串人廢
乜依家aoc界贏左肥影=hk no1?
回復 支持 反對