打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 無無聊聊又一post!已經更新!(`真的..:'')

原帖由 叛逆Rex′ 於 14-11-2008 20:53 發表
您用happy hour仲好啦=3=
您個框似電視框就用"潘lock甘朝"姐._.
我想問左右手面個D系咪brush黎!?
我指直線同埋波波既物體*.*

係~? 不過算數囧" 我好濫的 (我指整圖方面 ...)
電視框, 有架咩? 點為之似呢? 我真係諗唔到tim[[yoyo_192]]
左右手面? 公喜..., [[yoyo_146]] 真係bh黎的~
直線唔難整, 波波果度其實係一個bh的一小部份,我放大左,用左個bh的角落位印
原帖由 甜﹏甜.屋 於 14-11-2008 22:40 發表
[[m651]] 抄我句野`-0-
問你記吾記得我牙-0-

嗄~? sorry囧" 下次唔會(冇下次!)
記得你? 印象中我係識一個同你icon裡名差唔多的人
同埋另一個飯團會的人? 仲有rain
你係邊位-口-真係唔記得sorry..你講講..
你點識我,我又點識你~?

(我只知大家是論壇識的@@)

回復 支持 反對

我咪問你係理個論壇記吾記得我姐\________/!!
靜璃係舊ac而已!
回復 支持 反對

你張圖點解睇落去咁單調..-___-
回復 支持 反對

原帖由 甜﹏甜.屋 於 16-11-2008 09:29 發表
我咪問你係理個論壇記吾記得我姐\________/!!
靜璃係舊ac而已!

記得- -當然記得,呢個論壇一般有相的我大多都記得的~
冇相的我好難記個會員名, 一部份啦, 英文字數字加埋的多數唔記得,冇相的話
原帖由 冰雨〥殘° 於 16-11-2008 09:50 發表
你張圖點解睇落去咁單調..-___-

邊張? 漫畫or歡樂今宵?
歡樂好單調唔覺a_a''可唔可以幫我指出黎~? thzz!

漫畫單調就..唔洗講- -
回復 支持 反對

神探伽利略唔戴帽同啡大褸..
果個都係冒牌貨 [[yoyo_201]]
回復 支持 反對

原帖由 發癲雞尾 於 16-11-2008 21:41 發表
神探伽利略唔戴帽同啡大褸..
果個都係冒牌貨 [[yoyo_201]]

呃...?~!係喎....
sorry,我未睇過套野..我只係睇廣告睇得多囧...= =
哈哈..我唔知tim..哈哈..[[yoyo_185]]
回復 支持 反對

睇完個神探伽利略故事就o左咀-,-....
同埋冇啦啦又令我諗起個fd問我既iq題= =..
佢問神探伽利略糸點死.. + 點解-,-...
我差五多每日都聽到尼個問題.. 已經覺得好無奈..
反到屋企睇埋戈p0st仲無奈-3-.. 呵"
回復 支持 反對

原帖由 Y0.小草-vv-` 於 19-11-2008 16:34 發表
睇完個神探伽利略故事就o左咀-,-....
同埋冇啦啦又令我諗起個fd問我既iq題= =..
佢問神探伽利略糸點死.. + 點解-,-...
我差五多每日都聽到尼個問題.. 已經覺得好無奈..
反到屋企睇埋戈p0st仲無奈-3-.. 呵"

乜d人對神探印象咁深刻...[[yoyo_192]]
我無無聊聊搞爛gag- -自此呢個故事變左神探做主角囧""
咩iq題黎@@? 事關我完全冇頭緒.....
仲係有埋post?
回復 支持 反對

我覺得唔錯B0-           -+
回復 支持 反對

原帖由 雪影。 於 23-11-2008 22:20 發表
我覺得唔錯B0-           -+

多謝晒~
有冇d特別想提出的意見?例如d圖邊度唔好, 邊度可以改改??

ps. 系呢個版好似未見過你?
回復 支持 反對