查看: 10106|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

武林群俠傳香港豪傑ser錢.野 換你翼之火ser錢,野或UR cash點卡

我用以下全部武林群俠傳Online(香港豪傑Ser)既錢、物品 換你 翼之Online(火ser)既錢、野 或者係UR CASH點數卡。

我有:

1.511兩

2.祭壇之虎(黑色)(坐騎)(飽食度1)

3.37級明將軍寵物(5星力量 1星敏捷 100天份由1級升起) *如收呢隻寵 請收者需要在38級或以上* <--請注意!!!!

4.黑骷髏面具裝飾

5.一套虎風裝(全極品 全+3 除披肩外全部最大耐久100以上)

6.40級極品槍+7(金2  氣脈+1 105最大耐久)

7.40級極品爪+7(火1  氣脈+1 111最大耐久)

8.114張強化卷軸  36個靈力包子  14個強化包子  45粒疾風丹  215張瞬間移動卷軸  85張追蹤令  6支改名丹藥  12支靈力丹藥

9.20級黃字上品4點氣脈項鍊+3(106最大耐久)  兩隻20級凡品內功傷害+2%耳環(一隻+3 一隻+5  兩隻都係120耐久上)

10.4本空既修行卷  有一粒天下丹

用以上全部野 換你翼之Online(火ser)既錢.野 或者係"UR CASH"點數卡

*交易方法: 我之前多次交易都係我後 , 所以先"翼之Online(火ser)"  後"武林"。先add我msn/打我個人手機傾好雙方交易條件 , 我再俾你睇貨 , 確認所換既野後 , Ok無問題既我就會俾我家電號碼你 , 你打左俾我先至開始交易。  記住武林群俠傳我係"香港 豪傑Ser"

*有意者請add我msn:Fujiwara0718@live.hk  或者打我個人手機96830036 傾。交易前我可以上game俾你睇貨!

回復

有意者請打我手機 或者add我msn  thanks
回復 支持 反對

回復 支持 反對

有意者請打我手機 或者add我msn  thanks!!!!
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

有意者請打我手機 或者add我msn  thanks!!!!
回復 支持 反對

有意者請打我手機 或者add我msn  thanks!!
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對