打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] ``ll3all3elFa:: lHappy lBirthday.*新增壽星喵既相相aUa"

原帖由 Janelle`:3 於 15-8-2008 21:13 發表
re.小夜`
-0-v唔回咁多`懶
佢1fing尾=開心
fing尾+放大瞳孔=就快撲黎爪我

-_-`跳樓機=夾住佢個加拿大`跟住跳下跳下咁`
仲有個過山車係夾住佢個加拿大`由廳衝入房再衝番出廳xd- -"

我個隻雜種貓-_-~so同1般貓1樣長尾`

睇得出你懶- ^ -'
我戈隻都識fing尾嫁>  <;.不過fing左=冇fing-.-
放大瞳孔-  - 講到好似好誇咁-0-

咁依樣我都有玩過-0-
同埋丟高佢接返-3-
過山車就冇喇-,-

雜種喵就吾可以短尾嫁啦咩-0-;

你個回覆做乜冇哂關於圖既野-.-[[yoyo_174]]
回復 支持 反對

re.小夜`
-_-.你睇下第5張同第6張.
2個瞳孔都唔1樣ga-0-.
佢個瞳孔放到最大個陣最可愛-w-.
不過佢放大個陣=想撲過黎-o-so冇得影

雜種喵可以短尾-_-! u win again.

-____-`同雪豬講教學算唔算囧?.
我都未搞清楚佢地想學咩[[yoyo_194]]
其實小夜你都冇關於d圖既回覆啦-o-"
-0-.呀`小夜你幾時拎番隻喵喵-=-..

re.CR`
-_-.得個靚字ONLY?.比D意見啦>____<v'
驚離題呀>0<haha`
-vvv-花花都有白色咖.個肚囉xDD

回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 15-8-2008 23:31 發表
我整好左....
但諗諗下......其實係你想學咩-o-?
點點框? pic.3?
點點框定連埋入面D點點ah-[]-?..好亂`
晒左好耐時間整-_-`整極都唔岩size呀個d.

re.小婷`
haha`佢日日食飽就訓`訓飽就食`唔肥就假~__~
-0-你 ...

我最想養都係貓貓[[tk_24]]
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 16-8-2008 09:37 發表
re.小夜`
-_-.你睇下第5張同第6張.
2個瞳孔都唔1樣ga-0-.
佢個瞳孔放到最大個陣最可愛-w-.
不過佢放大個陣=想撲過黎-o-so冇得影

雜種喵可以短尾-_-! u win again.

-____-`同雪豬講教學算唔算囧?.
我都未搞清楚佢地想學咩[[yoyo_194]]
其實小夜你都冇關於d圖既回覆啦-o-"
-0-.呀`小夜你幾時拎番隻喵喵-=-..

我戈隻通常得夜晚先會放大-.- 平時都系一條線咁; 好醜樣-3-
放到最大戈陣sure最可愛-0- 成條線咁戈陣最惡/.\

ys ofcoz I win-v-

你話算米算囉-    -..

搞吾清米搞清佢-0-`
你都冇關於圖既回覆我又點覆你呢a3av
隻喵我尋日嗌你戈陣米系想拎返-.- 但你又吾系度
你返左黎戈陣我又玩緊第2樣吾得閒拎 - -'
回復 支持 反對

回復 49# 的帖子

我又學><
我框框同入面d點點都想學>________<!!!"
回復 支持 反對

re.小婷`
kaka.,貓貓好[[yoyo_176]]

re.小夜`
我個隻都係通常夜晚會放大-.- 平時都系一條線咁`都幾醜的xD`
-_-~嗯..放到最大令我諗起史迪加個隻長her貓x3x"可愛死~

-  -"ic..玩緊完美嘛..比番啦都`
-v-"小夜想學點點框連入面既點點嗎? i mean pic.3 / 之前我同翼個張ban-0-.

re.希希`
-_-.即係我要再整過啦.
其實教埋入面既點點連點點框教學都差唔多ovo..
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 16-8-2008 20:13 發表
re.小夜`
我個隻都係通常夜晚會放大-.- 平時都系一條線咁`都幾醜的xD`
-_-~嗯..放到最大令我諗起史迪加個隻長her貓x3x"可愛死~

-  -"ic..玩緊完美嘛..比番啦都`
-v-"小夜想學點點框連入面既點點嗎? i mean pic.3 / 之前我同翼個張ban-0-.

又醜又惡死就真/.\
冇睇`少少印象-.-

完美我今日上官網睇左.. 興趣不大-.-
yup;[[yoyo_191]]
回復 支持 反對

re鼠鼠..
我想學果個係點點框-3-"...
入面果d點點......我諗我識整-0-"
不過~3~如果你教埋會好d-v-xdd...
回復 支持 反對

re.U2"
咁就教晒兩樣啦-0-.
不過我諗都要聽日/1陣間先整個教學-  -
因為..10點前要交兩篇文比呀媽-,-..my吉"
回復 支持 反對

回復 59# 的帖子

ok牙-3-"冇所謂..我會等你架-v-"
回復 支持 反對