打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] ``ll3all3elFa:: lHappy lBirthday.*新增壽星喵既相相aUa"

原帖由 小婷∮ 於 13-8-2008 21:54 發表

不用謝-_-+ 事實係正斗

你太過獎啦[[yoyo_156]]

繼續睇女排先>口<"
回復 支持 反對

你話點點框戈張~________~
回復 支持 反對

原帖由 ‵白羽★希〃 於 13-8-2008 21:58 發表
你話點點框戈張~________~

D暗紋?.BH黎`-0-
回復 支持 反對

Hapi B-day to your 花喵喵`xd

第1張`超靚`bh也特別的說`
第2張`好有意義`
第3張`hapi b-day `乜喵喵食得CakE嫁咩-3-`
第4張`我記得呢到邊到黎的`xd`
第5張`個底好靚`(得閒教我整`xd

Hapi B-day to your 花喵喵` AgaIn`  xd
回復 支持 反對

原帖由 叛♂小樽° 於 13-8-2008 22:27 發表
Hapi B-day to your 花喵喵`xd

第1張`超靚`bh也特別的說`
第2張`好有意義`
第3張`hapi b-day `乜喵喵食得CakE嫁咩-3-`
第4張`我記得呢到邊到黎的`xd`
第5張`個底好靚`(得閒教我整`xd

Hapi B-day to your 花喵喵` AgaIn`  xd

家陣佢好似係呀媽房c tv v3v`代佢thzu`xd

第1張`-w-ha..多謝`不過我唔多鍾意呢張`
第2張`有咩意義-_____-?.
第3張`本來我想奉獻自己比佢囧!
不過生日就比cake佢啦`囧;今晚都比左罐頭佢食-w-!
第4張`我都記得-3-! 所以用同1個方法去整個框`
第5張`個底係BH黎-3-! 你得閒問我就得閒教的啦-_-!

代佢THz y0u`aGain" x3x!
回復 支持 反對

第1張`o....好令呀
第2張`o....好令呀
第3張`o....好令呀
第4張`o....好令呀
第5張`o....好令呀
回復 支持 反對

回復 25# 的帖子

第2張`意義就係你每日比條魚佢食xd`
第3張`你奉獻自己比佢咁我咪冇左個Fd`

回復 支持 反對

-.- 你已經成功去到世界大師級
絕對有資格V___V
我都系比返小小評語先..
比唔到-.- 好得濟
回復 支持 反對

原帖由 神靈之俊 於 13-8-2008 22:38 發表
第1張`o....好令呀
第2張`o....好令呀
第3張`o....好令呀
第4張`o....好令呀
第5張`o....好令呀

乜你咁屎掉拔咖v3v`
想呃分講句hapi birthday to 花花咪0k囉 v________v"
原帖由 叛♂小樽° 於 13-8-2008 22:39 發表
第2張`意義就係你每日比條魚佢食xd`
第3張`你奉獻自己比佢咁我咪冇左個Fd`

-_-~嘩.....好有意義啊!
有-____-`不過比花花食到得番排骨咁解

thx多你1次 -____-
原帖由 冰雨〥殘° 於 13-8-2008 22:42 發表

-.- 你已經成功去到世界大師級
絕對有資格V___V
我都系比返小小評語先..
比唔到-.- 好得濟

-___-.什麼大師級..大獅級就係...獅吼鼠囧
我都系比返小小評語先..} 好矛盾↓
比唔到-.- 好得濟          } 好矛盾↑ -   -!!!

回復 支持 反對

我要追喵債>////////<
老鼠偷左我隻喵喵返屋企啜啜/3\`
你又話俾你屋企隻喵相俾我睇既-3-
快d影快d影>/////<

今次整d圖好有心機@_@
quality好高喔xd`

第1張戈個框-0- 系米框完整斜左禁反選印bh的-﹏-?
我都諗吾到可以咁整添-3-
不過... 個景邊度黎-口-
我未見過既=~=..

第2張..字型我覺得吾系咁襯-0-
一尾魚-.- haha;
依個詞好似怪怪地a3a
唉唉; 我用tt成日都吾知點解吾match怪怪地-_-
同埋我太少tt了-3- 老鼠sd d俾我xd

第3張..喵食吾食得蛋糕嫁-~-
會吾會食死>////<
個hapi bday`我覺得用ps加仲好-0-
小芷個框黎系米呢-33333333-'
d淺淺地既暗紋-0- 好令我幾鐘意-3-

第4張..一年好似.....死喇吾記得添/.\
狗長命d定貓長命d嫁-口-..?!知左依樣應該會知系7定15-0-
又系戈d 點點-3-我都想整下;
下次你教多我一次丫xddddd`

第5張..除左個蝴蝶有dd怪之外-0-
其他戈d都系完美嫁>vvvvv<'
不過你隻喵喵好似好無奈咁既xddd

好喇回完啦-3-;;
0kkkkkkkkkk` hapi bday to花花花花花花[[yoyo_213]]

回復 支持 反對