查看: 3489|回復: 57
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 给香港劲舞团既玩家门

本人是大陆玩家 第一次玩香港劲舞 想不到第一次跳自由 190 70万也说外挂  根住我就叫DJ换普通 玩法就是国F 3322111 6789 3441接1676 或者7421 结果跳了50万 跟住一句外挂公 又讲埋粗口 想不到这么无奈 唉 玩了一次就不想玩了  难道你门香港人就这么一点点技术啊? 有空来国F 看下我门的220啊  不是全部大陆人都用外挂的 国F好多高手 请不要抹杀我地国F的人  最后就是想说 这只是一个游戏 玩劲舞玩到好似玩命咁? 值得吗?

PS 再加一点 每次劲舞更新之后 所谓的‘100万高手’都不知道全部死去边了 然后隔几天有新外挂出黎咯 佢地又走出黎扮晒野  有个XXX人 你地香港F的 以前跟他玩个阵真系好劲 186 190次次100万打底 自从劲舞团更新之后我再跟他玩 我笑 居然3 40万 我问他点解差左咁多 佢话几个月无玩咯 呵呵 我心想 是现在更新完没外挂卑你用姐 之后就不见人影了  可能自己觉得衰左、 无面见人  换号玩了 哈哈 你地话咯 你门香港人技术如何呢

回復

你是知道沒品是香港人的作風=]
回復 支持 反對

請勿以偏概全
回復 支持 反對

佢唔知姐..但係大陸真係好多外掛....
回復 支持 反對

你真的是大陸人嗎
看你說話的口吻
不像不像[[bao_40]] [[bao_40]] [[bao_40]]
回復 支持 反對

唔.......講得好gd!!!
回復 支持 反對

但係我諗你講果d真係好冇品既人囉
你果d分都唔係算好勁架喇bo-_-!
回復 支持 反對

原帖由 ×小二 於 10-6-2008 18:34 發表
但係我諗你講果d真係好冇品既人囉
你果d分都唔係算好勁架喇bo-_-!

請問哥哥你有冇睇清楚post-.-++

人地而加係話佢70m都比香港人話外掛狗-.-

姐係咁-.- 我都係香港人  香港人不嬲冇品開係正常
回復 支持 反對

莊大陸人也莊得好點那 . 又口語又書面語 . 大陸人阿大陸人 你真行那
回復 支持 反對

係WO 有[既]呀"[咁]呀"- -好假lo"
回復 支持 反對