樓主: denny20011325
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[ 認真討論 ]真田應不應該出9100 ? 請大家請明一下 呃post 的勿來

原帖由 chulikhang 於 24-5-2008 15:51 發表
真田有冇位出9100都係一個問題我覺
真田出神甲村正虎切長船菊一魔水都冇位出啦
ok你可能問點解唔出9100?
點解要出?
大技都+移速啦
仲成42秒

又虎切又長船  咁爆擊機率咪少左囉 -,- 我唔用長船的真田-,-

我用菊一算 又好玩  又多防  係底攻左dd 但有招比你玩下 好好的~
回復

原帖由 chulikhang 於 24-5-2008 23:51 發表
真田有冇位出9100都係一個問題我覺
真田出神甲村正虎切長船菊一魔水都冇位出啦
ok你可能問點解唔出9100?
點解要出?
大技都+移速啦
仲成42秒

醒目 你出咁既裝又唔硬攻速又唔多
全神裝仲keep菊一係度托?轉把禦神唔好?
對真田黎講 如果唔係玩殺人型 長船都係廢
可以轉做9100 就算玩殺人型 你連凍云都無把
好難想像你點想追住人黎殺
回復

原帖由 池少~ 於 25-5-2008 01:59 發表

醒目 你出咁既裝又唔硬攻速又唔多
全神裝仲keep菊一係度托?轉把禦神唔好?
對真田黎講 如果唔係玩殺人型 長船都係廢
可以轉做9100 就算玩殺人型 你連凍云都無把
好難想像你點想追住人黎殺

菊一2.5秒唔keep?真田本身冇爆擊?唔通靠1技同d裝?
到成身神裝要凍雲黎做咩?唔通你唔知出村正爆唔到凍雲?難想像我點追人?你又唔記得佢大技?
真好笑,勁人講既野係好笑d
回復

原帖由 chulikhang 於 25-5-2008 13:13 發表

菊一2.5秒唔keep?真田本身冇爆擊?唔通靠1技同d裝?
到成身神裝要凍雲黎做咩?唔通你唔知出村正爆唔到凍雲?難想像我點追人?你又唔記得佢大技?
真好笑,勁人講既野係好笑d

我閃入暗位你追到我比個叻你
攝魂2.5秒可以食魔免可以出技有乜用?
真田本身無爆擊但真田用途係拆塔而唔係殺人
而且玩殺人無凍云基本上係殺唔到人
腦殘都知道殺人型真田無凍云係不足為懼
無凍云有大絕邊行邊打你打得幾多下?
你真田全神果陣人地都肯定全神左
我就唔信經唔起真田果幾下無力既攻擊

回復

魚神可以出 但係9100唔出會蝕底 90%攻速 仲加移速
回復