查看: 30629|回復: 52
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我又原創森仔玩法(無聊)

學技點爆5先(冇得點先點一下2之後再冇得點黃點再點爆3技)有大點大
2FOR閃CAN HELP YOU走佬-,-
REASON??全能力高...令前期的森仔難死易肥
你要知道森仔是夠快肥而屈機的
出裝.潮褲加一雷卷,,,,可加2X敏加5
之後650再補700X N個 (要C對面勁唔勁)一般都唔使太多...很少見神人
為了快出6325 裝:初中期=疾風3 加和泉雪刀 3 X700 OR2X敏加5加1900
因為森有大要快出神裝冇咩問題你
路最好選中路 Y?? FOR CP AND打路因為你的AIM是快肥快升LV
1-6LV全打路.....6LV打後有CP就要CP有兵就去食
識玩少少1X LV出6325唔難果時有3加6325要殺人都唔難加上你的血不少AND甲不少要KIL你除非圍...
打到咁後面D 裝都可以可自由了-,-'
個人後期裝=神甲/6325/8950/8950/8500/村正
除非對面D法C勁屈加你係比人圍GE 對象你就換一8950/8600做魔水啦
一個識玩GE森仔可以令果個TEAM快D GG Y ??你話呢??
回復

何來有5技-,-!? 得4招技一個人
回復 支持 反對

好多數字  數字說明?
說明說到我完全唔明
回復 支持 反對

回復 頭位 的帖子

5技系黃點的意思-_____-"

re 池少:

kyo d人通常同樓主1樣,都系狂講數字-0-
回復 支持 反對

原帖由 keita22 於 18-2-2008 21:53 發表
學技點爆5先(冇得點先點一下2之後再冇得點黃點再點爆3技)有大點大
2FOR閃CAN HELP YOU走佬-,-
REASON??全能力高...令前期的森仔難死易肥
你要知道森仔是夠快肥而屈機的
出裝.潮褲加一雷卷,,,,可加2X敏加5
之後6 ...

講真你行中路森仔好大機會肥唔起..
中路乃兵家必爭之地
十次九次團戰都係中路附近..
而且你森仔好殺 一圍即死 面對住被圍既情況
而且中路三面受敵 絕對唔係單機英雄所到之處
森要肥最好下路 加隻馬眼對面已經無得殺
而且多暗位 閃入去就走得.
回復 支持 反對

冇計意見唔同-,-''
不過中路係好D因為D人多數單中-,-''
你係森仔當然係團戰主力
而且我D裝加升點都係為不被殺和肥為主
肥得快淆得好少個
加埋人你係識玩GE就會C地圖
OK??
中路GE好處=快肥下路比上路更難快我認為
回復 支持 反對

原帖由 keita22 於 18-2-2008 22:43 發表
冇計意見唔同-,-''
不過中路係好D因為D人多數單中-,-''
你係森仔當然係團戰主力
而且我D裝加升點都係為不被殺和肥為主
肥得快淆得好少個
加埋人你係識玩GE就會C地圖
OK??
中路GE好處=快肥下路比上路更難快我 ...

團戰主力係本多唔係森仔..你要了解一下森仔既定位

馬眼最多比你放係其中一邊  仲有另一邊你點睇?

佢暗位閃出你點睇地圖?開mh[[mg_1_12]] ? 定係你去買下忍睇水?
同埋點解中路易肥過上下路??

回復 支持 反對

要快WIN會靠本多嗎?
森仔肥得快不知幾好殺
有大技一個打痛幾個...TEAM友唔幫咩
SO最重要係快肥
叫你C地圖係話當地面GE上中下路冇人的時候你都知道會有危險啦
佢可能死左佢可能CP佢可能會同人圍人你可以跟據地圖上
上中下路對方英雄的人數來決定你是否繼續在路上打兵或CP
有危險(地圖上見唔到對方英雄)就不要太超過中路一半...等兵回到塔前
而且佢地成日唔見人最多你肥慢少少但你DTEAM友則比其他人更肥
但人地會圍人自己果TEAM D人唔識咩-,-
難道一半地圖上佢地唔見係係度回血會唔會係5個一齊會回呢??用普通常識ONLY
加上你還有同盟
加上你還有閃

PS
還有我從未用過MH雖然我只是一個新手.............
而且你講到TEAM友你自己冇TEAM友 D人又唔幫LOL??
團戰你一個打痛幾個就算唔係你殺哂
你對對方英雄總傷害高
  LI D唔叫主力??

回復 支持 反對

原帖由 keita22 於 18-2-2008 23:17 發表
要快WIN會靠本多嗎?
森仔肥得快不知幾好殺
有大技一個打痛幾個...TEAM友唔幫咩
SO最重要係快肥
叫你C地圖係話當地面GE上中下路冇人的時候你都知道會有危險啦
佢可能死左佢可能CP佢可能會同人圍人你可以跟據地圖 ...

只可以講無本多想贏都難
打團戰 正常黎講聯合軍必出雜賀
無本多人地雜賀開魔免射幾槍滅你團
你地根本無英雄夠力去短期內殺死雜賀
仲等你慢慢射箭?如果上下路既敵人番回血營回血回mp
咁你就唔過中路一半 咁你肥既速度又咪慢
如果人地走去cp下p賺錢 你又唔過中路一半 咁你肥得又咪一樣慢
有d人比人殺左 咁你又唔過中路一半
點解我唔行上,下路再放馬眼等到自己唔洗死?
仲有我諗你小小誤解  圍唔一定要5個一齊圍
你隻森仔陣太都無把咁脆我2-3個人都足夠圍死..
唔洗2,3個 1隻毛利可以送你番溫泉
呀..森仔肥左點好殺法?除左暈有乜技係殺人用?

森識閃 你估人地唔識買閃戒追?
你估人地無暈技暈你?
你話隊友 你森仔要快肥就要單路
你雙人一路你點肥?你隊友下下都黎護你?
佢地唔洗自肥?剩係谷你肥?點解唔谷本多?
森仔夠爆發力?唔覺  講爆發力本多好過佢多多聲
基本上森仔係會戰上係無貢獻 只可以咁講
你硬係話肥左之後就有貢獻 咁我同你講隻隻英肥左對會戰都有貢獻:]

回復 支持 反對

森仔rt肥好容易..
團戰肥?...未見過
寧寧比森還容易肥..為何不出寧?
敢問閣下參與團戰次數多少??經驗如何?
不是批評你的玩法..只是織田軍 前期靠攻擊手 信長
後期靠輔助 羽柴/竹中/立雪等及主力 "本多忠勝"
我真的很少見森能夠於一場團戰肥人兩倍..除了我們新手級對面神級

森仔前期容易比秒..血量低 直江變羊手劍電卷爆彈 再加該路一名英雄任何傷害技
即可殺掉..試問..怎肥??

森最起碼要肥人至少 "兩倍" 才稱得上主力及具威脅性
曾經見識過 前12星團長 流星_k 所用森仔
比起孫真真正正肥兩倍..半血與孫三段肉博獲勝..

現在聯合一般陣容為果心,毛利,孫市,信玄,直江..若兩軍實力相若..
聯合勝算介乎 70%-85%... 織田只會更顯得無力..
這時侯還出森..?只會落得慘敗下場..事關我團已證實多次=]

補充...隊友輔助問題..
以你織田陣容+一般團戰陣容 本多,森,信長,羽柴 第五位英雄你喜

想借問一聲.. 面對聯合雙暈陣..羽柴信長被秒 輔助什麼?
森/本多攻擊孫市 毛利聖光救援 羽柴信長被信玄追殺
直江變羊 禁咒秒殺主力
孫市三段亂射都得..請問..到時你還殺到人嗎??

若然團戰玩森可以出到全神裝.. 我真的很想很想見識一下..
不要跟我說打新手團

回復 支持 反對