查看: 3263|回復: 35
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [海洋]搶人豆重要吹雞

話說今日我一個人打豆升job 升升下有

女角咒c [5x lv]整隻龜+哼  泥搶豆

我當時叫佢走開~~佢冇理我~~照企

我見佢咁9  就5理佢,,,上網聽歌((我當時掛機企係到))

過左20分~~~有的兩位人兄泥搶豆((同位女咒同族))

wow 佢地變茶成 狂搶((出小荼))

哇~~~當埸  >>['o'] <<

世界上有d咁ge 人~~~灰灰灰灰灰灰

搶豆女咒: 迷你喵
其他兩位人兄: *粒糖0o   sweet  
公會:  創世、GENeSis     搶豆族~~~

其實我想知,,
你吹雞泥有咩用??我會怕你??真人就話可以打人!!game 入面有用??

重吹d  個個唔過60 lv 人 wow 〝〝好驚””

回復

不如你張d人名搬來我個POST== 大家都係同唔鍾意D搶人怪GA人
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
回復 支持 反對

=.=創世、GENeSis
this團真係出名
我都俾佢地團個 豬仔 搶豆
我會打埋佢個團名上我個post
回復 支持 反對

推推推

d人太賤
回復 支持 反對

朋友@v@
你話一個都唔過就60lv就錯了
回復 支持 反對

你講野都幾好笑啵 當日我都係度(ps我67lv,過左60lv) 我當日去度豆場 見到冇人打豆 咪去放茶茶 汁小豆子lo 個度鬼影都冇隻 得隻龜係度講野話我地族 同一個粉皮企係度 人家汁豆豆都唔俾 你都幾好笑 加上個度都冇其他人係度打豆 放茶都唔俾咩 d人都係幫我手開豆 俾我汁豆豆 用分身打水章姐 加上你話我地族冇60lv上 你係咪眼花呢 我都67la 你分明當我透明呀
你咁叻post d相上e度 開自己ac叫咩名lo
順帶一提 個豬仔搶豆 係佢問題 唔好話埋我地族
回復 支持 反對

原帖由 timmychu88 於 19-2-2008 08:48 發表
朋友@v@
你話一個都唔過就60lv就錯了

咁講法=自認有搶豆啦
回復 支持 反對

原帖由 017758258 於 19-2-2008 10:26 發表
你講野都幾好笑啵 當日我都係度(ps我67lv,過左60lv) 我當日去度豆場 見到冇人打豆 咪去放茶茶 汁小豆子lo 個度鬼影都冇隻 得隻龜係度講野話我地族 同一個粉皮企係度 人家汁豆豆都唔俾 你都幾好笑 加上個度都冇其他人 ...

牙生,,,你有冇睇清楚d野先答

到話你族有人放2隻野,,,5通我打莖,,,佢隻龜汁曬我d豆牙

加上咩係粉皮??連粉皮都識色唱你,,,好心你就醒d

「「個時你真汁小豆子,,,心冇其他野??  講大話」」
回復 支持 反對

原帖由 017758258 於 19-2-2008 10:26 發表
你講野都幾好笑啵 當日我都係度(ps我67lv,過左60lv) 我當日去度豆場 見到冇人打豆 咪去放茶茶 汁小豆子lo 個度鬼影都冇隻 得隻龜係度講野話我地族 同一個粉皮企係度 人家汁豆豆都唔俾 你都幾好笑 加上個度都冇其他人 ...

我咩名完全同呢件事冇關
想知咪打出泥lo,,,((灰夜)) 24 lv
一睇就知你哈新手...連新手怪都要搶
重治~你搶豆就5岩

重有你 5好屈豬仔  佢冇搶過我d豆
佢重有次我被人搶豆,,,佢重幫我手
回復 支持 反對

而家d人係咁狗架...算啦
回復 支持 反對