樓主: sonicchaohk
打印 上一主題 下一主題
收起左側

DRR伺服 冰峰魔獸(資料更新於 9月22日)

原帖由 Uninstall3524 於 30-4-2008 22:39 發表
遲d可能會post DRR伺服版AMXX(1.76),有時間的話...
今姐係話[] 你要有時間先比我- -
姐係唔比= =
好心比我了 
好想玩呀
〔要完整的,一個都不〕
thx  好想要 幫下手比我了

其實自己組合d插件同model唔好咩!?點解要跟人 ,有自己風格的ser自己同人地玩落會唔同d

就算我考完會考,我都要整更新部電腦 + 準備開兩個ser的野,未必得閒搞post插件,唔好有期望住
回復 支持 反對

原帖由 sonicchaohk 於 1-5-2008 12:17 發表

其實自己組合d插件同model唔好咩!?點解要跟人 ,有自己風格的ser自己同人地玩落會唔同d

就算我考完會考,我都要整更新部電腦 + 準備開兩個ser的野,未必得閒搞post插件,唔好有期望住

DRR你開到兩個SER啦?.? 洗唔洗搵我做admin呀A_A[[onion_31]]
回復 支持 反對

未開到 =.= 只係想換ram,之後應該開到 ..

停止傾閒話 \./
回復 支持 反對

DRR場主呀>< 比我了 我正係想要冰峰魔獸 中文姐 要你個種THX
出面一個同你一同G都冇
一係 用唔到 一係 英文><
冇一個冰峰魔獸 同你個個今好
你比我了THX[[bao_22]]
回復 支持 反對

回復 34# 的帖子

你自己搵啦!![[onion_28]]  好鬼超勁級7.7既DRR都係自己搵左個中文比我地玩 咁你應該自己搵

努力總有成果 除左努力7.7冇成果姐......

我e+都搞緊我個ser d野啦~.~ 太難整!!  有排整!![[onion_26]]

回復 支持 反對

我有DRR場個個w3
不過係英文
DRR場場主你可唔可以話卵知點把英文專做中文
thx
回復 支持 反對

drr 開分ser?@_@
俾我做7.7admin得唔得>0<
                                             By 7sky
回復 支持 反對

原帖由 ~destiny~ 於 7-5-2008 21:18 發表
drr 開分ser?@_@
俾我做7.7admin得唔得>0<
                                             By 7sky

唉!~  SKY冇可能有份  除左你同DRR有咩交情[[yoyo_178]]    唔通係朋友!?     可能性 69.99%

你做我都有得做啦    等到DRR有時間先啦  開兩個SER要搞好多野的  仲有DRR都話下年先開到  下年唔知大家係咪比我殺左呢
回復 支持 反對

我都想同DRR有交情[[bao_15]]
回復 支持 反對

回復 39# 的帖子

唔通你地真係有交情?[[yoyo_217]]       好大件事加啵
回復 支持 反對