打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] Kicks-Online版 問題投訴意見區

g.如要聊天,請使用「發放短訊息」

係開POST聊天 定係係個POST到聊天?

希望版主 說明

e.為免涉及誹謗罪,若話題涉及批評某商店、雜誌等,不得公開全名或地址。(如批評「大家樂」,應寫為「大卡樂」等等

但係其他版都有呢D情況出現....同埋...點解會涉及誹謗罪= =?

好似無觸犯法例架喎....我以家夠可以話大家樂D野食垃圾  唔通又係誹謗= ="

同埋你係講誹謗 係該會員涉及 定係 樂古涉及?

希望版主說明。

i. 所有post 放片,放圖 必需要有至少5字感想以及不少於10字的內容.

呢條 係亡魂會員開既圖片區 已經出現 但係未見版主你作出任何行動

咁又點解?....

f. 如會員有任何投訴、舉報、查詢,可發放私人訊息給版主或在投訴區發貼。

咁如果覺得版主 處理不到 可以自己PM超版 討論嗎?

2) 若重覆topic均會視情況刪除。

如果內容不同又如何?

我希望版主可以說明。

1)嚴重規條 ----扣分15分/刪除文章
  a.文章、網友名稱及個人資料不得涉及粗口﹝包括近音、諧音、外語﹞、暴力血腥、色情、令人噁心的片段

暴力血腥都唔得@@????姐係全18禁= =?

噁心片段 可能係好有意義 有其他會員鍾意 咁一樣照扣15?

如果D 片要KICK入上傳空間睇 上傳空間 有粗口 又要扣15= =......?

希望版主 說明。
回復 支持 反對

強烈建議版主 係公告 到講明幾時公測 公測人物會唔會刪

呢樣野已經講過好多次

兩位版主好似仲未有乜野行動

定係兩位版主無權在此處 打上文字 已示該版主的意思

同埋彥版主係唔係真係好唔得閒呢?

咁多野都係由澳門人版主做

另一位版主 去左邊?

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
澳門人 + 5 不錯的建議

查看全部評分

回復 支持 反對

我覺得

應該由版主開以下幾個POST

1:搵隊友區
2:埋怨區     

實在太多人開POST搵呢個搵呢個

勁多人話...好LAG呀攪錯呀 等等呢D POST

開以上2個POST有助 各位版主。

各位會員注意啊 公測將會16/7 下星期一開始 [明天下午3時開始註冊帳號]

以上這個POST

可以關閉了吧

這個版太多至頂的POST= = 給超版看到 不太好了吧...。

回復 支持 反對