查看: 13289|回復: 87
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[ 可樂米物語 Gurumin 專屬討論區 ]

關閉 [複製鏈接]
=0= 我玩到整電梯果度jar- -
無時間玩 -3-
隻game幾好玩
好cute...~
有一關..好似系貝可間house 果 d 洞度
有個 寶箱 唔識去開..
要推box 的  - -...  口 = box

|          |
                        |  口x2  | 寶箱            <---寶箱前面果2個box 系可以打爆的 @o@
                        |          |
   口x2    口x2
                               ↑
                             e度系底左下去的
回復 支持 反對

Originally posted by 惡魔M仔 at 2006-3-13 21:36:

我也剛剛打到那裡..我用了十五分鐘才打死他- -"很難對付的說...要等待時機...bao_40

= w =唔難
狂閃就可以了0 0
回復 支持 反對

我打到可以爆 多卡倫 果度...
但好多map未解到...
森林果度系條bridge 之前個 骷髏 唔識過......(呢個系咩野百分之99)
大空洞 第4個 map 咩野守門人問題 又唔識...

另問要完美爆game
系唔系要個個map 都 S 以上 先可以get到d重要野??
回復 支持 反對

Originally posted by howardhk at 2006-3-19 12:30:

百分之99就是你的星星數(遊戲裡忘了叫什麼)
就是到了100會回複一段鑽頭能量那個
在第一個BOSS的那個湖湖中那隻天鵝船身上的數字1
當你的星星到了1就去找他開門就好

大空洞的答案是"斯比納洞窟" ...

洞窟5 點開...
可能我唔系關關 爆 S......so miss 左d 重要item
@@
咩野叫4 lv 鑽頭..???
即系噴箭??

我打到暗黑王子 好難打 有咩方法可以打敗暗黑王子

好易- -系咁用  冰鑽頭龍炎波
狂冰佢 A_A
當佢第一次比你冰到...佢就完玩...系咁冰佢無機會反擊了 bao_32
多卡倫仲難打..我啪左 3 cake 3 chocolate  2耐久油 先打得死

[ Last edited by ~Maple~ on 2006-3-19 at 08:18 PM ]
回復 支持 反對

章 即系咩野
回復 支持 反對