打印 上一主題 下一主題
收起左側

EVO專用檔區 (只供下載,不供放檔)

好呃過貼圖區,回5樓,個個好似你諗咁間單,進化論都唔會咁多人玩,evo save最緊要睇合作既情況
回復 支持 反對

http://www.mytempdir.com/407941
夢幻vsjapan4 的第一次團戰.....
1,2,7,8p係夢幻           3,4,5,6p係japan4
今場特色:2p第一個合象....2p合完無耐4p又合左鐵.....跟住3p彈左game.....4p極速獨力殺左2p....7p就合左書部.......狂打6p...4p再殺埋1p....再殺埋7p...再殺埋...8p,1個殺哂 4p好勁@@佢係阿之鐵 13+8攻 佢係用查升....所以大家唔好再話查廢...400石 好抵玩
回復 支持 反對

http://www.mytempdir.com/407927
我....夠......有......啦........
我2p la 1p係佐助個細路,算不錯吧,我果場唔知做乜事,成日呆下呆下,由頭同尾我同1p打78p,34p打56p,緊住5p書左打死左34p,當佢打死左34p既時候我同1p又打死左8p拉海,(1p胡,7p胡我亨,3p格拉,4p兵種不明) 果陣就得12 56 7p我地同7p合作,佢打6p我同1p打5p,得返 12 67p,諗住打6p,因為同7p合作緊,但7p去左打1p,所以我同1p又去左打7p,7p死左,就見到6p由"精銳馬牙"變左"羅賓胡得"
我同1p都睇到唔知講乜,最後 6p千5死左
塔爆果陣重講左句 我雖死油榮,有點似小門吧-.-
板主 ,係就係講到一舊舊,但點都有30字啦~等你20分 個記6檔都唔算唔錯架=-=
回復 支持 反對

Japan4_蝶* 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

原來秋仔果時未合=.=早知叫5P打左2P先...
4P果時維京艾西.....好煩T_T
果個有領主唔合,去用精羽弓的就是我XD
回復 支持 反對

Originally posted by 最愛蓉兒∼ at 2006-1-25 23:14:
原來秋仔果時未合=.=早知叫5P打左2P先...
4P果時維京艾西.....好煩T_T
果個有領主唔合,去用精羽弓的就是我XD

又俾多個人知晒我d 29野=-=
回復 支持 反對

回復 支持 反對

Originally posted by Japan4_蝶* at 2006-1-26 10:38:

你就冇技術喇下=.="

拉又係技術 我吾信你比人打吾會拉(馬弓比步/馬打果陣)bao_16

我唔拉嫁..拉兵太哂時間..出過隊仲好-3-
回復 支持 反對

大家好 我又黎呃分-.-
http://www.mytempdir.com/409416
果場好lag大失水準= =,最後都羸左-.-
6p用土
ps:12p係飛銀既人,不坊睇下

[ Last edited by 秋仔乂 on 2006-1-26 at 11:40 AM ]
回復 支持 反對

回復 支持 反對