查看: 38555|回復: 482
打印 上一主題 下一主題
收起左側

EVO專用檔區 (只供下載,不供放檔)

.放上EVO紀錄檔一律是加8分。
 .下載人數每超過100加5分,超過200人再加5分,如此類推。
 .感想過50字,加5分,介紹過50字,加5分。

另開帖放EVO紀錄檔者扣4分。

回復

EVO洗乜睇save-.-..其實  好悶的
回復 支持 反對

咁又係   最重要都係要有人教點樣玩先會勁....睇sa冇用....
回復 支持 反對

係架都..姐係你而家開左個post..都冇人黎post save咁解之麻..
卡卡卡卡卡卡卡(呃分中-_-)
回復 支持 反對

老木ying 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

我有幾段放上黎 版主 教我貼-.- 171492310
我pm左你 你冇認 呀怒-.-
回復 支持 反對

對不起..忘記了-3-..
我ADD左你..

UM..簡單來說..
你用一個UPLOAD網..UPLOAD..
之後將條LINK係度回帖放低佢..
再加解釋..就有分加-3-
回復 支持 反對

Originally posted by 呀怒 at 2006-1-22 08:59:
對不起..忘記了-3-..
我ADD左你..

UM..簡單來說..
你用一個UPLOAD網..UPLOAD..
之後將條LINK係度回帖放低佢..
再加解釋..就有分加-3-

放左啦....加我廿分啦
回復 支持 反對

http://www.mytempdir.com/404005
呢場又係團戰...但係呢場好睇好多
呢場既特別就係你地會見識到炸彈人既威力-.-" 必殺弓兵-.-...... 想知邊個嬴自己dl(後面有少少悶...死剩兩個時候...兩個都唔識攻)
必睇...幾好睇的~+20分唔該
回復 支持 反對

Originally posted by ~海~ at 2006-1-24 02:11:
http://www.mytempdir.com/404005
呢場又係團戰...但係呢場好睇好多
呢場既特別就係你地會見識到炸彈人既威力-.-" 必殺弓兵-.-...... 想知邊個嬴自己dl(後面有少少悶...死剩兩個時候...兩個都唔 ...

哈哈..果鋪我死之前都係最高分..好野...-_-
果鋪我死得好唔低...個塔剩番幾百血既時候..我先記得我係有自爆..
好采..係剩番100血到既時候都爆得切....不過..7p又出兵黎打我..最後都係....死
最後得番5p同3p..2個都淆低..-_-搞到玩左超耐
回復 支持 反對