樂古Nakuz

標題: Him [打印本頁]

作者: jason1227    時間: 9-6-2012 23:30
標題: Him
自從知道左him之後
好似成日聽到唱片聲
有冇人見過佢......
作者: jason1227    時間: 9-6-2012 23:34
btw
佢係Mc1.?出現?
另外
有冇人可以幫我Fd訂個正板minecraft
作者: Spy-pro    時間: 9-6-2012 23:45
Herobrine?
作者: jason1227    時間: 9-6-2012 23:47
回復 3# Spy-pro

係,.......herobrine=him
作者: caesar007    時間: 10-6-2012 00:16
我都未見過~(我一開始唔識玩就將殭屍當左HIM
作者: jason1227    時間: 10-6-2012 00:21
回復 5# caesar007

白色眼wo-.-
睇外國D片 好似好真....
作者: 勁人buk    時間: 26-6-2012 14:46
回復 1# jason1227

我冇見過,但系你根本就唔洗怕.    系1.6.6果陣話冇herobrine,跟住1.73又話冇左,咁系邊一版冇左呢?(notch佢鍾意傳聞,先話冇左herobine.)

答案系:任何一版都冇,有人話見到,仲話有片睇,有圖,e d跟本系佢down左唔系官方俾既版.

即系話:無論系開心版又好,正版又好,都系官方自己俾既,如果你真系見到,

即系你down左其他人改過既版本.

如是者:其他人改過既版本就可能佢改左有herobrine.

最後:minecarft系冇咁既怪物
作者: yu23416187    時間: 26-6-2012 22:34
回復  jason1227

我冇見過,但系你根本就唔洗怕.    系1.6.6果陣話冇herobrine,跟住1.73又話冇左,咁系 ...
勁人buk 發表於 26-6-2012 14:46

其實him係beta 1.6 之前真係存在,,只係後尼del左
作者: 十月飄花    時間: 27-6-2012 08:27
我相信系有herobrine既存在
之前我個fd down左minecraft黎玩
第一日就見到有herobrine,然後herobrine殺左佢
我個fd系唔識改啲咩野既
都唔識download啲咩插件咁既野
個個肯定系herobrine
因為我fd話過佢系2個眼都系白色既
同佢一模一樣
作者: 勁人buk    時間: 27-6-2012 13:43
回復 8# yu234

冇可能,根本就系比人改左,down都down左混濁既版本

想講del左?.一早冇架啦.
作者: 勁人buk    時間: 27-6-2012 13:48
回復 9# 十月飄花

佢系邊到見到?him系唔會殺人,只系跟住你後邊既跟班。

可能性只有2個:裝左mod and 你既 fd down 左 混濁既版本(比人改過)
作者: 十月飄花    時間: 27-6-2012 19:08
回復 11# 勁人buk

唔知佢,不過him唔會殺人???我fd真系同我講話比佢殺左wor
作者: 勁人buk    時間: 27-6-2012 19:19

回復 12# 十月飄花  

真系唔會,有可能你fd昆你-.-唔信俾你睇片:

故事內容:請點我

入邊有架la,只不過俾你睇埋故事.哈哈哈哈哈........

作者: 十月飄花    時間: 27-6-2012 19:45
我個fd只系一個新手黎

佢都唔知咩系him

佢只系話見到有個人系白色既眼,個身同佢一樣

然後比佢殺左

佢同我啲fd講個時

我啲fd先同佢講系him黎

佢先知
作者: marco5b20    時間: 28-6-2012 15:49
咁你FD係邊到下載先?
作者: 十月飄花    時間: 28-6-2012 18:33
回復 15# marco5b20

唔知佢 =.=
作者: marco5b20    時間: 29-6-2012 14:22
回復 16# 十月飄花

冇LINE 冇真相
作者: 馬倫    時間: 1-7-2012 20:47
其實正常既人都可以分析到him根本係人整出黎.
成日有人話1.x版冇him,就咁睇已經知係d人整落去,如果真係有,點解唔係個個版都有?一樣係minecarft
姐係好似貞子咁,冇理由睇atv佢就出黎睇tvb佢就唔出,一樣咪又係部電視黎.
作者: 暴走機械    時間: 1-7-2012 20:50
其實正常既人都可以分析到him根本係人整出黎.
成日有人話1.x版冇him,就咁睇已經知係d人整落去,如果真係有, ...
馬倫 發表於 1-7-2012 20:47

貞子係爬錄影帶出架= =  最新果隻都係爬手機!
作者: superchanouo    時間: 1-7-2012 21:28
我琴晚同佢一齊起仿CSO A.E場

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://anson.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2