樂古Nakuz

標題: CyclopsII玩家人個人solo [打印本頁]

作者: kaikai456123    時間: 1-5-2011 22:28
標題: CyclopsII玩家人個人solo

[youtube]TPQFaCIJ55o[/youtube]
官網排行第八玩家:CyclopsII玩家個人表演
歌名:All about us
制作By輝仔
條片岩岩上傳
如果未睇到去個次所
食個杯面番黎再睇
因為岩岩上傳
所以會睇唔到
等陣再睇就ok
作者: 柚木共睹    時間: 1-5-2011 22:32
此影片不可用?
作者: taxitaxi7    時間: 1-5-2011 22:36
此影片不可用?
柚木共睹 發表於 1-5-2011 22:32

應該係:此影片不可用。
@_@
作者: 小x信    時間: 1-5-2011 22:38
睇唔到,整整佢
作者: `碎    時間: 1-5-2011 22:44
好片
但到魔妮1轉果到好似吾多實用
作者: 小x信    時間: 1-5-2011 22:44
精彩
作者: `碎    時間: 1-5-2011 22:45
同埋我想問最後果到.
拉思果招系咪叫一斬
作者: 乂紫魂風乂    時間: 1-5-2011 22:59
魔4既火耕唔勁 不過拉4既段上地流真係冇得頂 勁快
作者: 23223205701    時間: 1-5-2011 23:06
作者: letmeflyaway    時間: 1-5-2011 23:13
歌很不錯聽(Y)
作者: meow喵    時間: 1-5-2011 23:36
牛牛定係正電拍拍@@?
作者: 23223205701    時間: 1-5-2011 23:39
作者: _山窮水盡.    時間: 1-5-2011 23:49
他D技實用不大
作者: taxitaxi7    時間: 1-5-2011 23:51
但係佢最後拉4果到既一斬真係快得太過份= =
唯有果到睇到我真係屎都柯唔出,麵都食唔落.....
太快太快太快太快太快.....
作者: CyclopsII    時間: 2-5-2011 00:04
應該係正電拍拍啦
樓主叫輝仔..姐係成日痴住放電拍拍果個醉愛乂小輝

ps:正電拍拍玩弓手,玩優化kb ...
23223205701 發表於 1-5-2011 23:39

狗眼見人低 害我得半個帳號反駁 正電開程式?你吃B
你當我們這群人是只想呵護您❤? 還是低調氣派那團手制狗Zz? 幾歲了 少玩贏別人就喊程式
無言 我們這些高手就是強zZ玩到可以給人說是程式 您嘴上有功夫 不知實力如何? 開個房間讓你幾命? 蕾 歡迎你開

在此 我 "來自部落的皮"公會 會長 CyclosII 可以叫我牛牛 . 我在此聲明
[本公會 非常樂意收愛玩PK 且達水準之玩家 拒絕程式 會省核 我們都會看,
本公會以 樂 法 咪 為主 且蠻有知名度的 歡迎各位不吝指教 但也請不要搬弄是非,狗眼識人低]

正電拍拍屬本公會 會長我有義務替他澄清 . 如果他是程式 那麼 跳射跟他一樣快的 負電 放電呢? 也是嗎? 開花女 雷法精靈 豆小嵐 都是???

您真的是有眼不識泰山.  正電之上的還很多 閃電 放電 ......一大堆 有種點吧 孩子 有時間造謠 去打贏他們貼圖給我瞧瞧
作者: CyclopsII    時間: 2-5-2011 00:11

在此提供本公會玩家素質

玩樂(弓)的:CyclopsII 負電拍拍 正電拍拍 搞屁阿
玩法(魔)的:放電拍拍 閃電拍拍 黛安娜 梧桐雨
玩咪的:囍 樂橙 BrunoMars
玩萊恩的:Satan✔ 齁 阿齁

堅持手動" 是本公會的原則

拒絕只想呵**❤ 臭kb優化 也是本公會的規定
作者: _山窮水盡.    時間: 2-5-2011 00:13
你當我們這群人是只想呵護您❤? 還是低調氣派那團 ...
CyclopsII 發表於 2-5-2011 00:04

你們公會有人會咪3奸田嗎?
作者: CyclopsII    時間: 2-5-2011 00:23
你們公會有人會咪3奸田嗎?
_山窮水盡. 發表於 2-5-2011 00:13

不好意思 由於我是台人 語言上面多多少少有些不通 請包容

奸田 指的是 星星耕? 還是 純耕?

以上兩種 我們公會 過半數的人 都會

回覆樓上板大問題" 正電拍拍 如果 是我  我如果使用KB 優化鍵盤 "

*1 正電拍拍≠CyclopsII
*2 若假設我是的話 我官方排行第八名 我從S1 玩到現在 S1哪來這些東西?? 您是否想多了? 我S1法師就神盾了 S3之後戰機重洗 您還好吧 dog眼sir...
*3 "鄭重聲明 本公會 絕對 純 百分之百手動 以上影片 更沒有需要優化 Joy 等程式的技巧 鍵盤皆可案出"
*4 熟能生巧 入本公會之後 本公會內免費提供技術指導 只要考的近來 技術不私藏 通通教導
作者: §CR乂狂人§    時間: 2-5-2011 00:28
回復 8# 乂紫魂風乂

魔4原地火耕比gm改左,整倒三下係好神!!  你覺得唔勁你就整條片比我睇
作者: taiiiikkledog    時間: 2-5-2011 00:31
不好意思 由於我是台人 語言上面多多少少有些不通 請包容

奸田 指的是 星星耕? 還是 純耕?

以上兩 ...
CyclopsII 發表於 2-5-2011 00:23

那你何時教我你懂的所有東西?_?
                                                                                         神開端上_
作者: ~天宮紫月~    時間: 2-5-2011 00:36
zz 我想知拉4的一斬是怎做
作者: taxitaxi7    時間: 2-5-2011 00:37
我都好想知-_-  真係好快   天宮你有冇咁快?!
作者: CyclopsII    時間: 2-5-2011 00:43
zz 我想知拉4的一斬是怎做
~天宮紫月~ 發表於 2-5-2011 00:36

請開房 - . - 台版玩家 左手只是補助也做得到
作者: qwer761399    時間: 2-5-2011 00:44
我公會的法樂莉也很強喔!
作者: ~天宮紫月~    時間: 2-5-2011 00:44
zz 明天吧 要睡了zz
re tax: 我都想有咁快 zz
作者: taxitaxi7    時間: 2-5-2011 00:44
...
可以先加朋友 擇日再指教?
我叫 神莊乂bb神   
有勞
作者: 23223205701    時間: 2-5-2011 00:45
作者: ~天宮紫月~    時間: 2-5-2011 00:45
haha 水平 我個會欠你地有既野 你個會又好似欠我地有既野 ha
作者: CyclopsII    時間: 2-5-2011 00:48
你當我是你那團低邏輯低智慧?
人手/普通KB
有可能快過搖桿ZZ?
找藉口也要符合邏輯呀小朋友 ...
23223205701 發表於 2-5-2011 00:45

無言 所以你是玩搖桿ZZ? 似乎挺了解的QQ 你也是呵護您的同伴嗎^^?
不用特地跟我打嘴砲QQ膝蓋想你又是哪位輸家了- . -

無言 還是無奈 就算是優化鍵盤 那還是得要手按 案出來 才有辦法啊-.-

優化鍵盤的定義不就只是靈敏度高了點的嗎-.-
神經病 我的鍵盤台幣199 跟天善鍵盤同款的 負電也只買259

摁亨 所以他也是優化鍵盤囉 199這麼便宜喔 那你因該是比我更優化囉? 小輸家QQ
作者: 23223205701    時間: 2-5-2011 00:50
作者: 笠曳    時間: 2-5-2011 01:02
無言 所以你是玩搖桿ZZ? 似乎挺了解的QQ 你也是呵護您的同伴嗎^^?
不用特地跟我打嘴砲QQ膝蓋想你又 ...
CyclopsII 發表於 2-5-2011 00:48

相信這不是搖桿

因為在s3時候,,,有些已經看過了.

拉4那個一斬,,,好像一定要在旁邊的位置才可以那麼快,,,有錯請指教~
作者: ~天宮紫月~    時間: 2-5-2011 01:04
拉4個一斬 我見過餅做過一次 當然冇片中咁快  佢又係係邊位做
話說笠曳仲有玩?
作者: 笠曳    時間: 2-5-2011 01:08
突然玩返~_~
作者: CyclopsII    時間: 2-5-2011 01:08
玩搖桿有罪?
我玩搖桿起碼我有自知之名
沒有四周自誇
不像某公會/某人啦
玩優化還要上論壇自誇0RZ
...
23223205701 發表於 2-5-2011 00:50

原來閣下是低調氣派會長啊^^ 優化? 你是打不贏在找藉口嗎~.~ 之前打輸正電說她靠kb這事情

咱們整公會都聽過了 您還要上論壇到處揚言您的可恥事蹟嗎? 連大地(L) 都說貴公會的確搖桿玩很大^^

我似乎也沒有自誇呢~ 就純粹協助拍影片而已 你的技術? 因該是拍不了什麼啦^^ 哈哈

忌妒要說 不要彆扭成這樣 路人看都知道你想表達什麼 您 太淺了嗎?

自誇 我也不知道為什麼 就是有人打輸 然後不服氣  來論壇眼紅 哈哈 頗可笑頗幽默的^^

洨屁孩 囧 講到最後你就是承認自己開優化 玩桿子嘛~.~

頗幽默 真的 挖洞給自己跳 嗚嗚   反正也習慣了啦QQ  大地(L) 也跟我差不多骨灰的玩家

咱們聽那貼輸家的閒言閒語其實也慣了= =不也就是輸不起嗎= =||

真的有開 那我絕對會擔當

Sorry 就是沒開 沒用 你打死我 我也不會認帳

當你有控在這邊打嘴砲耍威風 倒不如去練練您的技術 少開點程式 搖桿 優化吧^^ 低調會長^^

低調氣派 是要低調的開搖桿跟程式的意思嘛??? 嗚嗚 頗耐人尋味的

嗚嗚 晚安晚安 睡覺去囉 老大您當心腦修啊
作者: ~天宮紫月~    時間: 2-5-2011 01:11
zzz 下次搵你玩下先 笠曳 zz
作者: 笠曳    時間: 2-5-2011 01:12
嫩左好多sosad
作者: ~天宮紫月~    時間: 2-5-2011 01:13
我都係zzzz
作者: 23223205701    時間: 2-5-2011 01:13
作者: 笠曳    時間: 2-5-2011 01:14
我on緊sosad
作者: ~天宮紫月~    時間: 2-5-2011 01:14
連Ti 都用埋  -------> zzzzzzzzzzzz  
(純問題+好奇) 點解無lala講埋英文辯論 ?
作者: asd999ex    時間: 2-5-2011 01:15
希望多d神手發技術帖,比新手多多學習
作者: ~天宮紫月~    時間: 2-5-2011 01:16
認同zz
畢竟近來玩得多zero  mp的技術都下降了不少zz
作者: meow喵    時間: 2-5-2011 01:20
而我不知道為啥正電拍拍你要扮牛牛囉-.-
一睇就知你唔係牛牛啦...我唔明點解你成日要用人地既名義去串人lol

話說牛牛個名無你前面個d空白架:p (唔明我講乜就睇下段片就知)

很悲哀喔 zzzzz
作者: CyclopsII    時間: 2-5-2011 01:22
廢話字海,不要再要我重申:搖桿有罪?起碼我沒有自誇,不像某人某團啦
邏輯問題:人手按有可能快過JOY T ...
23223205701 發表於 2-5-2011 01:13

您真的是頗幽默的 自己扯到這個話題要跟人家打筆戰 現在打不贏 被人家反指認開程式玩搖桿 然後再說要玩英文

嗚嗚 怎麼有你這種怪咖啊 自己離題說別人離題 嗚嗚 自己講不贏 然後扯到英文

您的JOY與程式是不是真的頗厲害的啊 !!低調會長 不瞞您說 本人是玩全職業的 您這麼厲害 是否開房 請論壇玩家

我使用一招 您使用一招 給我看呢? 比對一下 如果您用的不好 就不要該該叫被指認程式狗好嗎?

怎麼到現在我反而比較想指認您呢= = JOY這麼厲害喔= =我是不清楚啦 因為我不是你^^

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
不知各位板大是否還記得 傑洛剛出的那幾個禮拜 所有程式 JOY 及 優化 通通鎖死(最佳見證 低調氣派整團 拳豪奧丁 拳豪萊雅)

嗚嗚 低調會長 您也跟我們公會較量過了 一開始還說我們公會多猛多猛^^嗚嗚 我們只是不喜歡你們 就腦修了 搞毀謗嗎?

那幾個禮拜 咱們公會 火耕沒少 星耕沒少 耕田沒少 跳射沒少 地流沒少 倒是您的低調公會 倒是頗悽涼可憐的

嗚嗚 沒程式 沒JOY 沒優化 挖 一片荒涼耶 ........||| 倒是剖可憐的

怎麼了嗎? 要指認我? 現在被我指認= =然後被爆出事實如此只好離題來的英文大會了嗎!!?

好可憐唷..........玩也玩不贏  論也論不贏.........您真的是頗可悲的............
作者: 23223205701    時間: 2-5-2011 01:22
作者: ~天宮紫月~    時間: 2-5-2011 01:24
zzzzzz <-----本身我想用wwwwwwww
之後d人話我 www 3個就夠 ).... 所以zz算了
作者: 23223205701    時間: 2-5-2011 01:26
作者: 凝月    時間: 2-5-2011 01:26
你當我們這群人是只想呵護您❤? 還是低調氣派那團 ...
CyclopsII 發表於 2-5-2011 00:04

正電 你說我幹嘛- -? 我又怎得罪你z_z
作者: 23223205701    時間: 2-5-2011 01:27
作者: 凝月    時間: 2-5-2011 01:30
正是他本人所謂的輸不起
23223205701 發表於 2-5-2011 01:27

z 原來我贏過他
我也忘記了,
難怪他會把我名字說出來,
只是嫩咪 ,
贏他=沒難度.
作者: 23223205701    時間: 2-5-2011 01:32
作者: S!u絕淚    時間: 2-5-2011 02:15
真係估你唔到又有花生食
敬希各位保持冷靜態度討論
以免板主難做
作者: asd31133    時間: 2-5-2011 02:18
好強!!!拉4超快=.=
作者: 乂紫魂風乂    時間: 2-5-2011 02:28
回復 19# §CR乂狂人§

佢原地火耕黎既咩 我以為佢上下耕 同埋借問你gc叫咩名
作者: hj1op2    時間: 2-5-2011 04:16
魔四的確係上下耕
Dio彈開捉返轉頭+魔四連捉全部都只係「爛線」既情況下做到
btw拉四地流地到得個影既應該都冇乜用..
作者: 仔仔._.    時間: 2-5-2011 07:42
請問是用鍵盤的?
如果條片無咁lag既都0k
作者: 仔仔._.    時間: 2-5-2011 08:38
魔四的確係上下耕
btw拉四地流地到得個影既應該 ...
hj1op2 發表於 2-5-2011 04:16 AM

-,-連捉真係LAG先做到?..
作者: letmeflyaway    時間: 2-5-2011 08:50
第一句就說[狗眼見人低],,sigh
有實力都唔應該咁串人=[
喵版扣得好(y)

btw,,lagme魔4都經常連捉,,好9><

PS.水平個會同賢個會合併唔知會點呢0.0
作者: ben4154151    時間: 2-5-2011 08:56
魔四的確係上下耕
hj1op2 發表於 2-5-2011 04:16

Dio彈開捉返轉頭唔一定LAG先做到...你禁得快係做到咖.
作者: §CR乂狂人§    時間: 2-5-2011 09:15
回復 55# hj1op2

2:19 - 2:22---原地火耕
作者: qwer761399    時間: 2-5-2011 09:47
喵版扣得好(y)

P ...
letmeflyaway 發表於 2-5-2011 08:50

魔4連捉唔洗lag都做到,有技樹dash or冇都得
合併?我都唔知^^
作者: ~天宮紫月~    時間: 2-5-2011 10:03
ZZ 我都唔知 唔好問我
作者: 叛逆小天    時間: 2-5-2011 10:20
睇黎真係無人得到果3下火耕..........
火耕果下先驚嚇...
作者: firepooh    時間: 2-5-2011 10:23
佢真係會長????????樂古比台灣jj入侵?

合會=s9m
作者: ~天宮紫月~    時間: 2-5-2011 10:27
ZZZ思 10次有9次回覆都不不雅用語ZZZZZZZ
作者: firepooh    時間: 2-5-2011 10:31
回復 65# ~天宮紫月~

hihi,where不雅用乳
作者: ~天宮紫月~    時間: 2-5-2011 10:46
-.-..ORZ
話說成日都分唔出思同吻個名ZZ
作者: letmeflyaway    時間: 2-5-2011 10:49
87思,,久仰大名<3
作者: firepooh    時間: 2-5-2011 10:57
回復 68# letmeflyaway

HIHI,ME小角色
作者: _山窮水盡.    時間: 2-5-2011 11:05
回復  letmeflyaway

HIHI,ME小角色
firepooh 發表於 2-5-2011 10:57

hi你,小角色^^
作者: firepooh    時間: 2-5-2011 11:08
回復 70# _山窮水盡.

HI,I AM WASH 版 DOG
作者: meow喵    時間: 2-5-2011 11:41
喵版扣得好(y)

P ...
letmeflyaway 發表於 2-5-2011 08:50

thx....我很認同佢係實力派,
但無論係論壇..又或者game到...
佢都唔會放人在眼內..sad...

----------------------------------------------
拉4...
之前見過虎同埋善做過@@佢地用手制做都好似做到類似既速度
但係...只可以係一d高既地方..同埋死角先做到...

魔4奸火...好似上下火奸..無咩特別

莉1奸田個度 我o左嘴
作者: joshua92003    時間: 2-5-2011 11:44
同埋我想問最後果到.
拉思果招系咪叫一斬
`碎 發表於 1-5-2011 22:45

果招系係 段上蓄地流 (貼地z 平台版)
而吾系一斬,一斬吾會運用到貼地, 而系用飄

拉4那個一斬,,,好像一定要在旁邊的位置才可以那麼快,, ...
笠曳 發表於 2-5-2011 01:02

吾一定,只要係平地上面刀做倒同樣既速度
旦系我吾排除貼牆有加速(易啲,快啲,穩定啲)既可能`

魔四的確係上下耕
hj1op2 發表於 2-5-2011 04:16

片中人想做耕火,旦吾熟習,先做吾出幾多下
而佢做果個更加吾系上下火,上下火系每跳/落地刀有一下火

btw,你可以去試下跳起衝埋去,睇你條血一下冇左,fatal仲要比人鞭屍
前提系,佢除左段貼,仲要有z倒 (條片冇聲,聽吾倒佢有冇斬到)
作者: `碎    時間: 2-5-2011 12:07
果招系係 段上蓄地流 (貼地z 平台版)
而吾系一斬,一斬吾會運用到貼地, 而系用飄

吾一定,只要係平地上面 ...
joshua92003 發表於 2-5-2011 11:44

多謝大師指點
作者: 叛逆小天    時間: 2-5-2011 12:15
但佢z斬到的話5係會慢左架咩?
gc5係斬到野就會有傳說中既硬直架咩
咁如果佢斬到 佢個速度一定無宜家咁快架bor(愚見mode
btwbtw 佢個耕火真係好好好好神
係真正的耕火...
作者: ~天宮紫月~    時間: 2-5-2011 12:17
咁又好似係啵 好似會有硬直嫁啵
作者: x106    時間: 2-5-2011 12:18
有冇左技DIO技術可以SEE?
作者: 叛逆小天    時間: 2-5-2011 12:21
然後我發現紫月隻zero既技能配置連個位都同我一模一樣>v<
作者: ~天宮紫月~    時間: 2-5-2011 12:43
我順序配落去zz
作者: mokchunlap    時間: 2-5-2011 13:02
玩魔妮玩到佢咁勁 都係第一次見~
作者: taxitaxi7    時間: 2-5-2011 13:14
咁又好似係啵 好似會有硬直嫁啵
~天宮紫月~ 發表於 2-5-2011 12:17

琴日問過一D相熟既老手,佢地話斬得咁快有幾個可能性
一係就手制(但係樓主堅持唔係)
一係就超令鍵盤(不過樓主一樣話佢鍵盤唔過三百蚊,咁冇可能)
一係就改鍵盤鍵,改左係令到自己禁得順D,同埋出到咁快既斬(呢個最大可能)
作者: boby125    時間: 2-5-2011 13:15
不知道是不是我存在偏見
覺得一堆的拍拍,只懂得玩1轉
或者一些有程式,角色就會厲害的角色
離題了...
請問CYCLOPS有沒有實戰的片段,我對這個比較有興趣
AND,去到網咖,能發揮出相同的水準嗎?
希望能回答我這兩個問題
作者: 凝月    時間: 2-5-2011 13:18
不知道是不是我存在偏見
覺得一堆的拍拍,只懂得玩1轉
或者一些有程式,角色就會厲害的角色
離題了...
請問CY ...
boby125 發表於 2-5-2011 13:15

例如愛咪不用程式
所以才輸給我(?)
順帶一提 我還沒看過正電用2,3,4轉 除了瑪琳和愛咪 (?)
作者: asd31133    時間: 2-5-2011 13:38
如果kb玩到咁...會唔會手殘-.-
作者: joshua92003    時間: 2-5-2011 13:45
拉4...
之前見過虎同埋善做過@@佢地用手制做都好似做到類似既速度
但係...只可以係一d高既地方..同埋死角先做到...
meow喵 發表於 2-5-2011 11:41

善吾用手制貼地刀可以做倒好快``   
但佢z斬到的話5係會慢左架咩?
gc5係斬到野就會有傳說中既硬直架咩
咁如果佢斬到 佢個速度一定無宜家咁快架b ...
叛逆小天 發表於 2-5-2011 12:15
如果V斬/回斬做得快既可以鞭倒屍
單向既蓄地流吾知得吾得呢

單向比來回既速度可以做得更快,因為按鍵輸入比較少(只限蓄地流,貼地斬)
仲有,呢種速度系小弟前所未見既一種神速. (恕小弟孤陋寡聞)
硬直系會有,旦系片中人所及既速度足以令佢鞭倒屍`
P.S 仲有大概50-100既Ping未算在內.
  總之就因為少少少既Delay,佢斬果陣未見倒佢自己斬中人
  所以速度未因斬中敵人而有所改變,即是還是神速
  旦系人地其實已經走左埋去...食左佢果時啲神速斬
作者: qwer761399    時間: 2-5-2011 13:48
回復  ~天宮紫月~

hihi,where不雅用乳
firepooh 發表於 2-5-2011 10:31

HAHA不雅用乳?
哦哦哦哦哦哦哦團團團團團團團團團團團團團團哦團團團團團哦團團團團團
思你難卡
思弓奇案
神魔思密碼
...
...
...
作者: ~天宮紫月~    時間: 2-5-2011 13:59
........ 點解我笑點可以咁低
作者: meow喵    時間: 2-5-2011 14:02
琴日問過一D相熟既老手,佢地話斬得咁快有幾個可能性
一係就手制(但係樓主堅持唔係)
一係就超令鍵盤(不過 ...
taxitaxi7 發表於 2-5-2011 13:14

佢仲未計番做港元...佢應該100蚊都唔洗個鍵盤...
作者: hj1op2    時間: 2-5-2011 14:12
講真..
好多S2捉唔到人既情況去到合併之後都可以捉到
所以我認為Dio同魔四捉係比較爛線既情況之下先做到
(KOG都唔會比你連捉掛-0-咁玩晒啦)
作者: taiiiikkledog    時間: 2-5-2011 14:41
= ="  真是激烈呢!   有人有這麼閒   用搖桿or程式  拍片上傳 讓大家炫燿麻?   覺得開始引發火藥味的人是不是遊戲輸不起~~~ 別人真技術 上船分享 你來澆冷水呀~"~     正電拍拍0.0   你管人家 ID是什麼   有那麼重要麻-.-  你們是不是一群狗仔壓  輸到腦羞  見不得別人強  出來砲轟 扯 手制 程式  優化~
    是你門 遊戲玩不透  什麼都不知道吧-.-  為何永恆冒險  可以這麼出名 因為 這需要 技術問題   那就代表覺得這只有 手制 案的出來的"版友"    你們是 見識淺薄還是~?      或許 手制真的案的出來 我是不清楚  那你要不要也發文呢~ 2.3.4轉   你沒看過? 那是你 1轉就被玩死死 需要2.3.4轉麻~~  那些砲轟的~~ 你1~4轉 開出來 都玩不贏 人家一轉惹 你憑啥呢??  想看? 去看你的敗照 比較實際吧- -
     ))) 單純感覺  版主舉例了很多發生過的實例    而那些砲轟的 只是~~ 在那邊 沒梗當有梗  憑這自己見識淺薄 腦都還沒想好 就要引發火藥味了  搞不懂~~ 好好的論壇 就是有這種人 會來澆冷水   
    版主都有ID出來惹 你何不親自體驗一下呢??       "你是怕你洗好的勝績"  又被"敗績"追過麻??
作者: taxitaxi7    時間: 2-5-2011 14:52
好啦好啦 夠啦夠啦
你地再係咁 真係會令版主難做... 論壇都有規矩, 唔該大家平心靜氣對待
作者: 吻別過後    時間: 2-5-2011 15:40
= ="  真是激烈呢!   有人有這麼閒   用搖桿or程式  拍片上傳 讓大家炫燿麻?   覺得開始引發火藥味的人是不 ...
taiiiikkledog 發表於 2-5-2011 06:41

很仰慕閣下、等人的技術,我認為這不是一般人能做到的,希望他朝有一天我也有機會可以學會閣下、等人一小部份的技術……

亦很希望有人會跟我玩脫技樹亞莓1.1
作者: meow喵    時間: 2-5-2011 15:42
很仰慕閣下、等人的技術,我認為這不是一般人能做到的,希望他朝有一天我也有機會可以學會閣下、等 ...
吻別過後 發表於 2-5-2011 15:40

除了水平...已經很少人玩無技樹小莓了...
作者: kioik    時間: 2-5-2011 15:56
回復 92# 吻別過後
我想玩下
作者: 超人梅比斯    時間: 2-5-2011 19:44
拉4果到一般 show出泥果招不太實用 show 左右 or 單方向既速度好D
作者: letmeflyaway    時間: 2-5-2011 19:46
[你們是不是一群狗仔壓  輸到腦羞]
so discourteous
meow版,,do something plz0.0
作者: boby125    時間: 2-5-2011 20:15
= ="  真是激烈呢!   有人有這麼閒   用搖桿or程式  拍片上傳 讓大家炫燿麻?   覺得開始引發火藥味的人是不 ...
taiiiikkledog 發表於 2-5-2011 14:41

你的意思是說要打嬴魔1,才看得到魔2,3,4嗎?
對不起,我的笑點也是偏低
對了,台灣有這類大神存在,為什麼世界賽還會比香港的排名低zz
作者: smilehappy    時間: 2-5-2011 20:22
真係好強啊
作者: 23223205701    時間: 2-5-2011 21:26
作者: taiiiikkledog    時間: 2-5-2011 21:38
既然排名比台灣前面 為什麼香港還倒閉 不是比台版有前途嗎A_A?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://anson.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2