樂古Nakuz

標題: 雪晞..我求下你..放過我地啦.. [打印本頁]

作者: 醜女寫真冊    時間: 21-2-2011 22:31
作者: Jan²    時間: 21-2-2011 22:36
哇你咁樣勁衰-_-咁樣擺晒人地係fb d相出黎~`
作者: 醜女寫真冊    時間: 21-2-2011 22:38
作者: cece1228    時間: 22-2-2011 00:16
晞晞好令女啊   (講笑咋)= =
作者: cece1228    時間: 22-2-2011 00:17
推推推推
作者: cece1228    時間: 22-2-2011 00:17
推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
作者: 暗o0    時間: 22-2-2011 01:07

樓主 你咩料呀 放人地D相係樂古度
你個名話明醜女寫真 咁你自己又覺得你好令女/仔呀 你呢種人正一係社會敗類
人地有得罪呀咩 得罪好巴閉呀 得罪左你就要擺人地d相係樂古架啦
你有種自己擺自己個樣係樂古呀比人睇呀 笨! 人地令唔令定醜唔醜關你鬼事呀
可能你連醜字都唔識寫 就要擺人地d相係樂古開post
作者: lojacky1245    時間: 22-2-2011 01:15
哇,樓主你會5會無品左少少牙!  係咪想玩起底,起埋樓主個樣出黎,之後post番出黎牙?
作者: S.JIU    時間: 22-2-2011 07:11
姐系咁
呢個世界上大把醜女
你系咪都要post晒上泥?
你講到自己好似好巴閉咁
post埋自己個樣出泥~~等我評下你系咪真系咁令女/仔
睇下你系咪真系有資格咁樣去話人~何況雪雪個樣又吾系真系樣衰~~
你對眼有冇事?有事去睇眼科醫生~~吾好系度搞搞震
系阿~fb係社交網站...但吾系俾你用泥咁樣去人身攻擊人
你呢d人永遠都吾會企系人地既立場去睇~只系會睇下自己做完會吾會開心!
俾人咁樣post法已經吾多好...仲要加埋d咁既title
樓主你有病?吾該你吾好將你既快樂建築系人地身上
作者: 風乄翼    時間: 22-2-2011 07:11
哥哥仔夠膽偷相拎黎放 唔夠薑用自己個帳開 要特登開個帳黎放人地d相?.?你淆底呀>口<?
作者: S.JIU    時間: 22-2-2011 07:14
翼仔咪踢爆人>_<
作者: 暗o0    時間: 22-2-2011 10:27
樓主post完去左潛水呀?!
冇以為你自己好勁先得架 世界都有好多醜人架
但樓主就根本係度歧視他人的外表 有D人生出就醜會比他人趣笑
但樓主你自己都"醜"但"你係唔知醜" 人地醜唔醜又關咩事?
你夠膽就post你個自己個樣呀!如果你女友係一位令女 但化妝的
如果佢唔化妝又係一個"醜"女 你係唔係都歉佢"樣衰" 飛左佢呀?
好心樓主問清楚你自己的問題吧
作者: 先知-明    時間: 22-2-2011 11:20
唉 大個仔啦
仲玩埋依D野- -
人地咩樣又關你咩事姐
你自己有一日都比人POST左上去
你覺得好唔好受呀
自己做野經下大腦啦大學生- -
作者: S.JIU    時間: 22-2-2011 11:47
樓主呢?
等緊你回我地阿
去左邊阿;)??
快d post你個樣出泥俾我地睇下~~
睇下你夠吾夠資格話人啦~~系咪吾敢先
post完玩淆底;(?
吾多掂喎你/3\等緊你show time!!
話我個fd話得你咁開心?cheap人
作者: °`春×.    時間: 22-2-2011 16:18
首先人地令唔令關你乂事-.-
同埋你依加放埋人地d相出尼-.-好無品姐
also,人地令唔令唔係油你去評理-.-
同埋唔知樓主有無聽過;] 世上沒有醜的女孩~只有懶的女孩呢?!
係你見識小;?! 還是理論太深澳你不懂呢;]?
作者: ceci9712    時間: 22-2-2011 18:12
你好冇品^^
作者: 怡怡.___.`    時間: 22-2-2011 18:14
好冇品55-_-.
作者: 晞兒    時間: 22-2-2011 18:19
唔該.....樓主....我唔理你係令女又好定係樣衰ge都好~我放得d相係fb就唔係比你呢d咁冇品ge人睇ge..你唔想睇咪收檔接埋...同埋我令唔令女要你去評?(雖然我自問唔令女.但係最少我拎出黎同大家分享...而你.就拎人地生活ge一部分去笑)覺唔覺得你自己好冇品...等你有一日學識左尊重人先再話我啦.低能白痴
作者: 文文/3\    時間: 22-2-2011 18:32
樓主呀~
我想講呢
人地中意po咩相就po咩相
人地令5令女都5關你事
你夠僵咪po埋自己張相出來睇下咩事lo
你仲要雪雪放過你地?!
佢有冇做錯要你地放過?!
你咁樣好冇品lo
冇la la開個咁既po話人
有d自知之明la你
作者: ★siu乂月★    時間: 22-2-2011 18:45
樓主~~~~~
食茄啦你-.-
咁樣搞泥玩-.-幾歲呀=.=仲細咩~.~
咁樣搞人-.-仲有雪雪幾時搞你泥-.-
係咁把炮咪pot番自己d相出泥睇下有幾令=,=
自己都唔夠薑pot自己d相出泥比我地睇下.
仲要pot人地個d=,=最衰係仲要間接話人樣衰-.-
你比人評下你個樣係咪令先啦囧.囧
作者: q409879256mm    時間: 22-2-2011 18:50
世紀賤囧男><
作者: °`春×.    時間: 22-2-2011 19:24

做野之前..唔好人頭豬腦... 應該諗下如果換轉人地咁樣對你  你hurt唔hurt?!你咩感受
作者: 0182973645    時間: 22-2-2011 19:58
咩人黎= =?
人地好樣衰咩?
你夠人地令咩?
醜女寫真冊?
你自己好令?
你因為人地令過自己就係到擺人地d相出黎   你有冇品?
你話得人地樣衰你1定好令女/仔 做咩唔擺出黎?
又唔係你自己黎 擺完出黎仲要講""你真係掂既..咁都可以自拍得出黎..""
作者: 0182973645    時間: 22-2-2011 20:06
雪晞..我求下你..放過我地..
請你唔好亂講 咩叫 放過我地啦       ??
你最多咪話放過我啦  唔好拉嘛我地落去
作者: S.JIU    時間: 22-2-2011 20:39
仲有~~我吾覺得雪雪個樣有咩問題
心地好咩都大晒啦~~
姐系咁~~放過我地??
你放過我地就差5多啦
我求返你轉頭~~吾好搵我d fd泥咁搞好嗎?
作者: °`春×.    時間: 22-2-2011 20:48
樓主潛左水  仲諗住等你串番莪地添;)
作者: kirayamto34    時間: 22-2-2011 21:32
條友都kai...
放埋你幅相啊,登開個帳黎放人地相,on8+1 >o<
作者: 晞兒    時間: 22-2-2011 22:59
唉...佢kai就算啦...玩埋d咁ge嘢...係咪無嘢做得閒左d??
作者: 人渣二世    時間: 23-2-2011 02:47
樓主呀!
你知唔知~!@#$%^&*()_
仲細咩!!!!!
作者: likky031c    時間: 23-2-2011 07:01
不予置評。(睇戲~花生~
作者: kaiman9    時間: 23-2-2011 07:51
我晞兒不知幾可愛
你放晒人地d相係樂古算咩意思姐
你有冇得人地ge批准牙?
你咁鐘意放相出黎..放下你自己個d相啦
作者: wohaoainiwa    時間: 23-2-2011 19:52
wow
雪希好令女的說
作者: kit06    時間: 23-2-2011 21:14
不要讓我知道你還有其他的樂古帳號, 我會學你一樣將東西公開

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://anson.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2