樂古Nakuz

標題: 侍 慘電 nakuz拉shiver高手區 之肉mo [打印本頁]

作者: steve42323    時間: 30-12-2009 12:27
標題: 侍 慘電 nakuz拉shiver高手區 之肉mo
連續3場

12345667.rar

128.02 KB, 下載次數: 311

作者: singstarwing    時間: 30-12-2009 14:20
侍仔好神喔,連mo大大都被你電
帥!快d去電埋肥影,搶個盟主番黎做啦^^
作者: 愁雲    時間: 30-12-2009 15:47
thx~post多d save吾該
作者: steve42323    時間: 1-1-2010 09:01
叫肥影出來吧 , 不過我平時好忙, 要約A_A
作者: antitheism    時間: 30-1-2010 00:50
樓主 你仲有冇少少品?
搵人幫拖兩個打一個
一個控村 另一個控鷹勇巡視野同偷人豬
咁識得分工合作呀
標題應該係 侍+小肥肥 合電 mo啦
樓主不以此局為恥 反而大事宣揚 會唔會有點兒那個呢
作者: 魔神人    時間: 30-1-2010 04:38
why care about this , just a 超級肉肉
作者: sunnysunnams    時間: 31-1-2010 03:19
明顯的2控1仲post 樓主太29
作者: killua0615    時間: 2-2-2010 16:00
1 佢不嬲on9 開 2控1 都post 真系笑料 仲以為自己好神
點解吾post shiver黑暗個陣 del tc 再起番sm你個場?
洗吾洗我幫你post!
作者: 如果有神    時間: 3-2-2010 20:23
笑死條友之前o係樂古開中手1v1
場場km都俾人sm番轉頭 肉到爆炸
作者: 伍大少    時間: 3-2-2010 22:01
1 佢不嬲on9 開 2控1 都post 真系笑料 仲以為自己好神
點解吾post shiver黑暗個陣 del tc 再起番sm你個場?
洗吾洗我幫你post!
killua0615 發表於 2-2-2010 16:00

侍係東昇?
作者: 手田水口廿卜    時間: 5-2-2010 16:42
連續3場?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://anson.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2