樂古Nakuz

標題: 教大家用馬雅 ~~ [打印本頁]

作者: 雛菊    時間: 21-6-2009 21:35
標題: 教大家用馬雅 ~~

對手=XL
我好想輸 邊個幫到我 ?

http://www.badongo.com/file/15586441

recorded game - 21-六月-2009 21`05`14.rar

136.13 KB, 下載次數: 1333

作者: alan832    時間: 21-6-2009 22:11
我居然睇哂
作者: 樂古之王    時間: 21-6-2009 22:28
我居然睇哂
alan832 發表於 21-6-2009 22:11

辛苦你了..
作者: .莊^    時間: 21-6-2009 23:27
好彩我未睇~
作者: jaxis    時間: 22-6-2009 01:33
are u 前盟主天才aoc?
點解你用到天才既27+2 馬雅推堡技咁勁.
打法好像天才呢  (雖然你唔夠肉27+1)

但可以老實同你講
想上位?有冇問過jojo?jojo己經練成馬雅終極打法?你d打法同jojo相比下 簡直小巫見大巫..想服我地 ?你打嬴jojo先啦..
作者: kts_s20041165    時間: 22-6-2009 12:51

樓主是想說 自己讓一豬 都咁勁@@?講錯 係贏到對家
作者: .莊^    時間: 22-6-2009 15:20
想上位?有冇問過jojo?jojo己經練成馬雅終極打法?你d打法同jojo相比下 簡直小巫見大巫..想服我地 ?你打嬴jojo先啦..
作者: alan832    時間: 22-6-2009 17:16

你地太膚淺
乜你地認為jojo只精於馬雅??
咁樣點同全能型既盟主匹敵??
其實jojo精通所有文明
且練出隨機終極打法
作者: kts_s20041165    時間: 23-6-2009 01:54
此post已被騎劫 樓主不如跟jojo 約戰一場 讓大家看看你真正實力?
作者: .莊^    時間: 23-6-2009 17:03
要成馬雅;必先擊敗JOJO
作者: 混合王者    時間: 23-6-2009 17:57
超級精彩 see see先
作者: 混合王者    時間: 23-6-2009 18:04
竟然抄前盟主的打法, 樓主不想活了
作者: .莊^    時間: 23-6-2009 22:32
11.."太猛了吧~
作者: towin    時間: 24-6-2009 01:17
同祖祖大師差9條街wor
作者: Juliet    時間: 24-6-2009 03:25
同祖祖大師差9條街wor
towin 發表於 24-6-2009 01:17
你點可以拎jojo同人比?
作者: _wts    時間: 24-6-2009 07:32
不得了 這麼棒的save 當今世上沒太多個 先謝樓主
作者: alan832    時間: 24-6-2009 09:32
作者: 樂古之王    時間: 24-6-2009 20:03
作者: 娜天木柚    時間: 24-6-2009 20:29
14# towin
用神點同人比?
作者: 神乂怒火    時間: 24-6-2009 22:28
不得了 這麼棒的紀錄檔 宇宙上沒太多個 先謝樓主
作者: loklok1024    時間: 25-6-2009 00:54
想同jojo vs , ok , 先要在40mins前打嬴我哩個jojo唯一弟子先有資格
( 我師父最慢果次 28mins ko我 )
作者: Juliet    時間: 25-6-2009 06:30
神都係人,但jojo做到人做唔到既野..所以佢係神!
但樓主竟然想侵入神的領域,不想活了?
作者: .莊^    時間: 25-6-2009 21:35
jojo is the best
作者: 0511332a    時間: 12-7-2009 03:42
作者: jaxis    時間: 12-7-2009 11:58
24# 0511332a
不得了喇    不得了喇
樓主把控兵技術推至din鋒
可以 用1隻 茅兵 把 敵人200 隻 象 消滅...
只花 1/60 秒
太強勁了吧
作者: alan832    時間: 12-7-2009 14:46
不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇
作者: 拉拉是個人才    時間: 12-7-2009 17:53
樓主.我想問喔.你上城/封時.你不封好基地嗎?
如果敵人快你上城.你不就輸了嘛.
作者: killua0615    時間: 19-7-2009 06:29
1111 利害利害 樓主可吾可以做我師父?我放棄肥影了
作者: QQKY    時間: 25-4-2011 16:00
謝謝~
作者: okokfat    時間: 26-4-2011 01:38
唔睇樓主打jojo啦,
我反而想睇kyo 同jojo打,
因為我覺得kyo打馬雅真的有一手...
佩服!!
作者: bb0196    時間: 26-4-2011 11:13
謝謝~
作者: e040043    時間: 17-9-2011 13:30
擊敗JOJO
作者: e040043    時間: 17-9-2011 13:31
..........................

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://anson.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2