樂古Nakuz

標題: 想問下呢隻game 香港有冇女仔玩-v- [打印本頁]

作者: 132574960    時間: 21-4-2008 20:21
標題: 想問下呢隻game 香港有冇女仔玩-v-
真三國無雙,唔知有冇女仔玩呢?

我game入問個名叫:
趙子龍.雲
得閒一齊玩下na=v="
作者: 無啦啦    時間: 22-4-2008 11:04
媾女落酒吧啦  靠上網...  入曬惱
作者: 希拿    時間: 22-4-2008 11:39
[[onion_53]] 我而家個令令女朋友都係網上識的...
=w="
作者: [S]♂卡比↙    時間: 22-4-2008 12:35
認同2樓既講法

樓主去個廁所   食個飯  搭下巴士

係咪都需要知道 去廁所中途有冇女  食飯附近有冇女  車上隔離位有冇女
-------------------------------------------------------------------------------------------
最不滿在....樓主洗唔洗開兩個post....
作者: 132574960    時間: 22-4-2008 17:40
上次網路問題,所以開左2個post

仲有,問下有冇女仔=溝女,真係唔明你地既諗法lor

識女仔,就一定要溝?
作者: 靚仔    時間: 22-4-2008 19:41
原帖由 132574960 於 22-4-2008 17:40 發表
上次網路問題,所以開左2個post

仲有,問下有冇女仔=溝女,真係唔明你地既諗法lor

識女仔,就一定要溝?

如果我話有 你係咪信先
係既話
有女仔玩嫁
作者: 英明神武    時間: 23-4-2008 19:56
總有一個會\ ...\
作者: matlaw    時間: 26-4-2008 04:11
我老婆都係打機識反黎= ="""
作者: 不滅者Tx    時間: 26-4-2008 09:32
我諗有都唔會多得去邊囉-3-
呢d game好似唔係幾岩女仔玩咁-3-
我都想打機識女仔呀[[m420]]
作者: 小王者    時間: 9-12-2008 16:32
我知道有一個
叫香橙
我仲搵緊佢
有冇人知佢而家係邊個國家
作者: internet123456    時間: 15-3-2009 11:46
好多都係女仔嫁    我們個公會都有女玩
作者: 改芳菲    時間: 9-11-2009 07:10

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://anson.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2