樂古Nakuz

標題: 阿仙奴,,高人指點丫-w-"" [打印本頁]

作者: 比卡夫卡    時間: 13-1-2008 11:05
作者: 亡魂    時間: 13-1-2008 11:28
你玩07?= =
作者: 比卡夫卡    時間: 13-1-2008 11:38
作者: 亡魂    時間: 13-1-2008 15:46
原帖由 比卡夫卡 於 13-1-2008 11:38 發表
係丫-w-"你點知--?

有亨利味知囉- -
作者: 比卡夫卡    時間: 13-1-2008 18:46
作者: donald204629385    時間: 13-1-2008 19:59
HOYTE唔係太穩wor...
CLICHY呢?
一係就買CHIELLINI番泥     -3-
作者: 比卡夫卡    時間: 13-1-2008 20:04
作者: donald204629385    時間: 13-1-2008 21:52
原帖由 比卡夫卡 於 13-1-2008 20:04 發表
CHIELLINI係邊team架?_?
柯迪係我果team算ok
但係toure唔係好得

正常泥講toure拍gallas好勁嫁wor      -3-
係超勁      -3-
Chiellini係祖記嫁
作者: 澳門人    時間: 14-1-2008 12:50
其實FM唔同WE
咁PO個陣冇意思
PO埋D SETTING出尼嗎
作者: 比卡夫卡    時間: 17-1-2008 17:15
作者: 澳門人    時間: 17-1-2008 22:03
AGUERO不嬲屈機
作者: 比卡夫卡    時間: 18-1-2008 17:13
作者: 天之翼    時間: 19-1-2008 00:42
阿古路根本係神=_=
作者: tonyso2006    時間: 19-1-2008 01:13
點解唔出法比仔= =同埋你打4-4-1-1 or 4-4-2?睇唔清楚 sor(我都玩緊fm07既阿仙奴)
作者: 比卡夫卡    時間: 19-1-2008 09:27
作者: Minglun    時間: 19-1-2008 10:39
原帖由 天之翼 於 19-1-2008 00:42 發表
阿古路根本係神=_=

07阿古路一季50球當食生菜=.="""
作者: tonyso2006    時間: 19-1-2008 13:15
我就用路斯基同helb打左右 用法比仔同丹尼臣or基拔圖施華 左右翼加埋入10球上 三個前鋒(係打4-4-2)各入30球上= =
依家我玩到第5年啦 4次超聯 2次足協 1次歐聯.....
作者: 比卡夫卡    時間: 19-1-2008 14:19
作者: tonyso2006    時間: 19-1-2008 20:41
咁勁@.@ 我第一季得個足協 第2-3超聯 第四季先三冠王 e家教埋巴西
作者: 比卡夫卡    時間: 19-1-2008 21:50
作者: tonyso2006    時間: 20-1-2008 14:42
本身就4-4-2
                 亨利            一個意大利前鋒(頭球20 射門18)/卡路士維拉
路師基(第二季走左)         法比仔         丹尼臣(第三季走左)/基拔圖施華     helb(第二季走左)
加拿斯            m.李察士              kolo托尼                          薩卡度(第二季走左)
                                   列文(第一季後預備隊 變左卡文離)
                                             (第一至三季陣容)
e家用緊4-3-3
                                                f.托利斯
nani/迪阿歷辛度                                                                 哥利斯馬/哥古夫
                           度斯山度士       法比仔        莫天奴

加拿斯/馬些路(冇左閘)    m.李察士         rail axxxx(華倫個個)    kolo 托尼
                                                  烏斯達離
作者: 比卡夫卡    時間: 20-1-2008 17:14
作者: 。中島駿。    時間: 21-1-2008 02:01
fabregas打後備? 冇病ma?
你一係賣走佢啦
作者: 天之翼    時間: 21-1-2008 17:37
法比仔你唔用既就放=_=
作者: 比卡夫卡    時間: 21-1-2008 18:00
作者: 天地毒殺    時間: 21-1-2008 20:28
Chiellini呢條友成日唔肯黎
fm08同fm07都係咁><
搞到我次次都買bale  不過都唔錯~
作者: 天之翼    時間: 22-1-2008 22:59
Bale都唔錯

不過我個人鍾意用Taiwo
作者: jackyice    時間: 23-1-2008 08:47
標題: 回復 27# 的帖子
Bale好貴先比放........
作者: 比卡夫卡    時間: 23-1-2008 18:17
作者: tonyso2006    時間: 23-1-2008 23:53
bale係唔係g.bale?仲有我個卡路士維拉賣左lu= =
作者: 比卡夫卡    時間: 24-1-2008 17:00
作者: tonyso2006    時間: 24-1-2008 23:37
原帖由 比卡夫卡 於 24-1-2008 17:00 發表

YY放走佢?_?

轉左打單箭頭 f.托利斯/亨利
1. 冇位啦
2. 25M呀= =唔可以放過@.@
作者: 天之翼    時間: 26-1-2008 13:43
25m唔算多=_=

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://anson.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2