樂古Nakuz

標題: 你地有冇49lv猛將,55lv君C up lv心得-.- [打印本頁]

作者: 940912    時間: 9-1-2008 10:37
標題: 你地有冇49lv猛將,55lv君C up lv心得-.-
我55lv 君C,有8隻兵,有破城,強(明)
49lv猛將,有一隻舞孃,拿住大刀 同 槍(2個都強化左),只有碎岩...等等一級(b)殺技-.-

我現在只係在(筆)海西境到打怪-.-(2個ac一起)
但係我現在覺得個到up又好像太慢-.-,掛足一星期仙up得50%= =
我想問大家我依加去邊到去,最好就2個一起打吧-.-""

另一問題:
我想問依加d斬月..等等ge二級技幾錢-.-

(我現在ser 只電)

唔該哂大家^^
作者: ylmassperry    時間: 9-1-2008 16:09
掛1個星期得50%?我127LV反猛都冇咁少啦,建議你用長兵打怪,因為好好用,48可以到地下2層打,3層你試一試,軍師你兵係咩兵同埋咩階?我玩青龍斬月個D  10W有交易,免費SER會貴D吧
作者: 940912    時間: 9-1-2008 16:35
原帖由 ylmassperry 於 9-1-2008 16:09 發表
掛1個星期得50%?我127LV反猛都冇咁少啦,建議你用長兵打怪,因為好好用,48可以到地下2層打,3層你試一試,軍師你兵係咩兵同埋咩階?我玩青龍斬月個D  10W有交易,免費SER會貴D吧

唔係丫-.-我text期間,每日正係玩得2個鐘-.-(用兵打的,不知道做得岩唔岩-.-?)
2隻大刀兵-43lv,44lv
1隻近衛兵-45lv
1隻鏈-44lv
1隻槍兵-46lv
1隻滕兵-41lv
2隻戟兵-43lv,46lv

仲有我想問,邊到2層-.-
作者: ylmassperry    時間: 9-1-2008 17:27
D兵幾好呀,地下洞窟2層
作者: 承b    時間: 9-1-2008 17:49
1星期50%?___?,你得得地
作者: 940912    時間: 9-1-2008 19:18
原帖由 承b 於 9-1-2008 17:49 發表
1星期50%?___?,你得得地

so我仙至會上來問問有咩方法
我有時比王殺-.-搞到連2個小時都冇 只怪我掛機位置做得不好-.-

仲有我想問問,地下洞月2層有咩怪ga><
作者: 毛豬    時間: 10-1-2008 01:01
唔係阿 我個猛 2星期都有58iv~la~
去長安東去la~如果見到王又可以打佢~~最好用集氣升la~~有神速更好~
作者: tommy416    時間: 10-1-2008 15:14
唔好話我直 個人認為兵唔太好  有錢就轉哂弩兵 弓騎  冇錢可以諗下長弓 長槍 因為我見你d兵種都好亂下
作者: 承b    時間: 10-1-2008 15:40
唔好用兵,用車車la,up快d
作者: 940912    時間: 10-1-2008 16:13
原帖由 毛豬 於 10-1-2008 01:01 發表
唔係阿 我個猛 2星期都有58iv~la~
去長安東去la~如果見到王又可以打佢~~最好用集氣升la~~有神速更好~

我的君c 仙至係1星期50%-.-",
長安東d怪會唔會太勁-.-""d王勁唔勁得過黃巾王,我唸猛將打,會唔會太痛唷-3-

仲有...車車唔會給經的嗎?(我未試過玩車車)

我就冇錢仙搞到d兵咁亂-3-,我岩岩買左本輸,依加得回40m到渣

作者: 承b    時間: 10-1-2008 17:45
用車車,給經冇咁多 
作者: tommy416    時間: 11-1-2008 10:03
車仔冇咁多經 但係升得快好多 我個人認為 40幾50 1日大約可以up 1lv 多d

車仔50m=1
投石車=80m定唔知60m
作者: [雪梨]    時間: 11-1-2008 12:22
原帖由 940912 於 9-1-2008 10:37 發表
我55lv 君C,有8隻兵,有破城,強(明)
49lv猛將,有一隻舞孃,拿住大刀 同 槍(2個都強化左),只有碎岩...等等一級(b)殺技-.-

我現在只係在(筆)海西境到打怪-.-(2個ac一起)
但係我現在覺得個到up又好像太慢-.-,掛足一星 ...

52-62 天門朝陽洞,(地下,碧水三層),湘水
63-70 盧陵,零陵
71-75 官渡
76-85 雁門關(1-100),禿龍潭
作者: tommy416    時間: 11-1-2008 13:57
52lv唔夠兵去天門峰洞好易死
作者: 承b    時間: 11-1-2008 14:45
如果52lv係天門練,要有好妝
作者: 940912    時間: 11-1-2008 15:32
我依加都唸買咩車車好-.-
石頭or弩 好?
石頭 2隻,
弩 3隻,
如果用石頭,洗唔洗再加d兵去打-.-

咁54 可唔可以去天門-.-人地話個到d兵好像好勁咁-.-
作者: 承b    時間: 11-1-2008 16:28
石頭,唔洗用兵,54到碧水2練會好d
作者: 940912    時間: 12-1-2008 09:21
但係我試過打d怪-.-,1隻0.1%,唔知算唔算快唷-3-"

(我仲想問下,邊到打,係最快up lv,汁錢最快?)
作者: tommy416    時間: 12-1-2008 11:37
1隻 0.1 %好多 我果時打1隻0.01都冇
作者: 承b    時間: 12-1-2008 11:41
你係果到掛2日,一定up到lv
作者: 940912    時間: 12-1-2008 13:40
唔該哂大家^^,我依加比知前快左好多-.-
我打d比我低lv ge怪仲快過打同我同lv ge怪-3-
作者: 承b    時間: 12-1-2008 14:14
咁你e+打咩怪???
作者: 池少~    時間: 12-1-2008 19:26
其實49-60都可以係碧水打= =
作者: 承b    時間: 12-1-2008 19:46
60一定唔得,變態慢..
作者: 940912    時間: 12-1-2008 22:17
我e+打火魏,虎,析鍚仔,火妖
好多字唔識打,唔好見怪-3-
(打到d野都幾重下都-.-打左3個鐘就要回去賣一賣野-.-)
作者: tommy416    時間: 13-1-2008 01:11
可以set 自動賣野-.-
作者: 940912    時間: 13-1-2008 07:22
咁都係-.-但係買記錄,8500$=1個-.-,買左=冇打過-.-
作者: tommy416    時間: 13-1-2008 11:54
-.- 開頭係麻煩d 我之後7x lv果時啦 打1陣就爆哂野 可以賣 1次大約20m到
作者: 940912    時間: 14-1-2008 10:27
嘩!!!你打咩咁好汁,一次大約20m到-.-
我係洞到打,都係分開2個ac打,但係每個ac打左2次=4次,2個加埋都係得23m渣-.-
(我打個d野勁重-.-,真衰 )
作者: [雪梨]    時間: 14-1-2008 11:32
原帖由 940912 於 11-1-2008 15:32 發表
我依加都唸買咩車車好-.-
石頭or弩 好?
石頭 2隻,
弩 3隻,
如果用石頭,洗唔洗再加d兵去打-.-

咁54 可唔可以去天門-.-人地話個到d兵好像好勁咁-.-

55級帶弩車練,兵吾好練啦,浪費時間,冇錢今晚密我

翻騰龍
作者: 承b    時間: 14-1-2008 18:35
你練到60等好,要練兵了
作者: 毛豬    時間: 15-1-2008 00:50
原帖由 池少~ 於 12-1-2008 19:26 發表
其實49-60都可以係碧水打= =

碧水=.= 冇記點    點升iv   d死人 籃水 又多  掛一晚有成10幾姐
作者: [雪梨]    時間: 15-1-2008 09:40
原帖由 940912 於 14-1-2008 10:27 發表
嘩!!!你打咩咁好汁,一次大約20m到-.-
我係洞到打,都係分開2個ac打,但係每個ac打左2次=4次,2個加埋都係得23m渣-.-
(我打個d野勁重-.-,真衰 )

設定留存貴價的垃圾(特神丹,蠶絲,冷泉),其餘留些空位比裝備(怪掉的裝及武器);其他的野都設定棄置
作者: 940912    時間: 15-1-2008 10:14
原帖由 [雪梨] 於 15-1-2008 09:40 發表

設定留存貴價的垃圾(特神丹,蠶絲,冷泉),其餘留些空位比裝備(怪掉的裝及武器);其他的野都設定棄置

你說的是碧水嗎?-.-我現在係洞月打,咁要留d咩,咩要棄置
(現在我係洞月二層左手邊打(黑紅)同埋(火妖),(析易) 等等..)
咁碧水同洞月,邊個比較好唷?-3-
作者: 承b    時間: 15-1-2008 17:53
碧水,我係碧水果到練

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://anson.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2