樂古Nakuz

標題: 8月9日law,chaos專用武器曝光! [打印本頁]

作者: 松本南    時間: 4-8-2007 23:48
標題: 8月9日law,chaos專用武器曝光!
上面果行系law既!!
下面系chaos!!

正爆呀 !!

惡魔全書系統 !!

作者: 約西亞    時間: 5-8-2007 02:52
2種都有得用光劍a"a...
好想快d出呀~~我要睇靚靚npc xd....
個呀叔好似...好型...- v - (仲有無多d~?我想睇埋防具果d...有好野唔可以收埋架~)
作者: 綠月鈴    時間: 5-8-2007 03:12
好似好得咁喎...

宜家lv仲係60上限???
作者: 約西亞    時間: 5-8-2007 09:37
唔清楚...
總之我就好想要型裝XD!!!
拎把日本刀都睇到悶la~(今日唔升lu...不過都好辛苦咁升到33~因為陣間去人地到玩wii)
作者: 松本南    時間: 5-8-2007 13:05
標題: 回復 #3 綠月鈴 的帖子
系呀, 而家仲系60lv
不過情報消息話, 8月9大改完之後.. 60lv 就已經吾系最高了
睇黎又有一班人狂衝LV , 你都要加油喇.. xd
作者: 松本南    時間: 5-8-2007 13:07
標題: 回復 #2 約西亞 的帖子
星球大戰一觸即發 ?! XD
我無防具圖.. 真系無-,-
我剩系得聖都同總本山既風景圖同賣野npc 既樣圖
作者: jackamke    時間: 5-8-2007 14:49
惡魔全書系統期待!!
作者: 約西亞    時間: 6-8-2007 08:51
我不理啦...我入定LAW的了0///////////0
(有人陪我嗎xd""")
作者: 松本南    時間: 6-8-2007 16:09
標題: 回復 #8 約西亞 的帖子
全力支持Chaos =.=!
作者: 約西亞    時間: 7-8-2007 10:10
嗚...我要入law...我要修女...我要聖棒0////////////0
作者: 冰糖    時間: 7-8-2007 11:43
我鍾意第一把..夠型-0-
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 7-8-2007 20:04
唔係有3個種族嫁咩=   =點解得兩個!?
作者: 松本南    時間: 7-8-2007 20:47
標題: 回復 #12 玲﹏瓏°兒 的帖子
law , chaos and neutral -.- 中立吾算特別.. 本身我地用緊果d武器咪系中立用架囉
玩家一出世就系中立架啦 , law chaos 新出既緊系出番d新既專用武器
作者: 約西亞    時間: 10-8-2007 15:23
死啦...d專用武器咁k貴~~~
把把都十幾萬...

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://anson.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2