打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 给香港劲舞团既玩家门

=_,=''
哦~原來廣東人唔可以打得廣東話[[bao_36]]
有規定ga原來>o<~又學識左野啦我!yo~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

樓主...其實香港玩家唔一定個個都係咁嫁..只係屎既人先會話人外掛..或者唔服輸..
有好多人玩自由都勁的..只係你未遇到..
回復 支持 反對

只係果D人冇技術     
回復 支持 反對

e d係香港人o既特色 係人都知la 仲有呀冇人叫你玩香港勁舞 係你自己要玩 玩左又話人地話你外掛狗 乜冇人話你知香港人係咁串 仲有呀 如果你唔服咪串番佢 除非你串唔起我地香港人啦 大陸人
回復 支持 反對

國F多掛b
上次上國f玩看到197全p都沒分數0.0
還真行;
回復 支持 反對

s0?!
禾想同尒地大陸人講^v^
尒地都唔系勁得去邊^3^
不如尒地d大陸人睇下禾地香港人玩算啦^3^
仲有^_______________^
尒地d大陸人有好好品咩?
大陸人就滾番去玩大陸勁舞團啦^0^
忽然玩禾地香港勁舞團^_^低尒比人話外掛仔^_^哈;
尒自己唔想玩咪唔好玩l0.又無人叫尒地玩^3^
比人話壹次就話唔想玩.呢D咪叫小器l0^3^!
尒地大陸人好勁?___?笑.[[bao_32]]
回復 支持 反對

回復 11# 的帖子

呵呵 好的  有空上劲舞一起玩
回復 支持 反對

回復 37# 的帖子

等劲舞更新完你上黎情3稳我单挑啦 米得把口啊   香港人只会得把死人口  就咁多 记得上黎啊
我个名最易稳 @------@ 就系呢个符号 米话到时不见你  够胆就留低你个劲舞AC号 笑? 睇你点笑法!
回復 支持 反對

得把死人口

原帖由 `[★]小痛;! 於 28-7-2008 13:08 發表
s0?!
禾想同尒地大陸人講^v^
尒地都唔系勁得去邊^3^
不如尒地d大陸人睇下禾地香港人玩算啦^3^
仲有^_______________^
尒地d大陸人有好好品咩?
大陸人就滾番去玩大陸勁舞團啦^0^
忽然玩禾地香港勁舞團^_^低尒比 ...

等劲舞更新完你上黎情3稳我单挑啦 米得把口啊   香港人只会得把死人口  就咁多 记得上黎啊
我个名最易稳 @------@ 就系呢个符号 米话到时不见你  够胆就留低你个劲舞AC号 笑? 睇你点笑法
回復 支持 反對