查看: 3380|回復: 114
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ★身為團長用外掛bug歌俾團友升LV★神手用神歌洗心★

關閉 [複製鏈接]
★身為團長用外掛bug歌俾團友升LV★

呢幾張相係2008年5月果陣影既, 唔好話我依家先拎出黎, 一黎冇左官方論壇, 二黎放係樂古之前都唔會有人理

我係見到依家版主同GM肯做野, 我先拎出黎舉報, 如果唔係我都廢事晒時間

2008年5月4號影, 我咁岩入到情1呢間房, 當時就見到霜雪ING係DJ, 房裡面得我同佢, 當時既歌係102印刻

我見到102就即刻企上去再補多張相

影完相我即刻就出返房, 之後就已經見到霜雪ING封位

頭先睇到尼亞個POST俾人屈, 我都預左我出呢個POST會俾人話我改圖,

但我講明在先, 張相係未更新3.5之前影, 所以係唔會有反鍵

實會有好多佢既朋友同埋團友上黎幫佢講好說話

但係唔該睇埋下面條片先

http://www.sendspace.com/file/t4nwxg

當時我企係大廳, 霜雪封左位之後就慢慢開位俾幾個人入去

其中一個仲係佢地團友殘念ING

當時霜雪ING係有份玩102, 之後企左上去, 我影條片果陣佢仲係果間房裡面

條片有晒時間, 大家可以睇到由開場到完場, 全程唔超過2分半鐘

勁舞依家最短隻歌係130首班車, 計埋前後LOADING, 就算唔洗3分鐘, 都冇可能2分半鐘唔洗就完場, 首班車剩係隻歌都接近3分鐘

唔信既可以自己去做個試驗

身為ING團長公然用BUG 102, 仲要叫埋自己D團友一齊用, ING團幾時變左外掛團!?!?

事實擺在眼前, 唔好再又有D咩人走出黎幫佢講好說話咩佢唔會用外掛, 話我改圖改片

有晒相片同錄影做證據, 希望版主同GM秉公處理

條片個FILE太大, 好難上傳我先將佢轉檔放上黎, 有需要既話版主同GM可以問我拎返個FRAPS直接錄出黎既FILE

★神手用神歌洗心★

跟住呢兩PAIR係EVIL牙聰 + ruthruth同埋KINGS相思 + KINGS小鈴

無錯, 幾位用PW房, 我又唔係GM, 的確真係冇證據證明你地BUG 102出黎洗心

同樣地, 我係房外面幫你地拍左片,

請問片中既幾位主角, 可唔可以解釋一下, 勁舞依家有咩歌係可以2分半鐘完晒場!?!?

仲要寫到明神歌洗心心, 係唔係用102, 大家心裡有數

雖然我冇相, 但係條片應該都可以話到答案俾大家知

而事實幾位亦相當高調係情1公頻話自己BUG 102黎洗心

你地依然可以否認既, 最多都係拎住一句話我冇相, 可惜我有片呢

你地條片長少少, 我係出面睇住你地玩左好耐, 唔信既自己下載黎睇下

evil牙聰: http://www.sendspace.com/file/blvldx

kings相思: http://www.sendspace.com/file/urglz5

如果覺得個版本唔清楚, 要原版既亦都可以pm我, 我行得正企得正冇改片, 亦都唔識改 orz, 絕對樂於俾原片大家睇

用左咁多時間去寫呢個POST, 我真係希望版主大大同GM會跟進

如果我做到相片同錄像都齊晒而冇成效既, 我相信GM既誠信會受到質疑

今次外掛事件既幾位主角都算係知名人士

我知道霜雪ING依家個情侶係勁舞IDOL花舞街仲z, 仲z同GM好熟

EVIL牙聰亦都同GO仔AYUMI相熟

KINGS相思係GAME入面識好多人

但我唔希望, 因為呢D人識得GM/好多人, 就可以公然違返遊戲規章, 肆無忌彈咁用外掛BUG歌

更唔希望GM會出現偏私既嫌疑

如果因為識得GM/好多人而使用外掛唔洗封AC既, 我諗會有更多人唔驚咁繼續用

依照之前GAMEONE所出既公告, 使用外掛而進行已刪除既歌曲, 不論日期, 所有DJ台既房主係會一律永久封號

http://news.hk.9you.com/article/au/readnews1.php?artid=598

香港《勁舞團》有關197問題

官方經已發現近日有部份玩家利用外掛從而使用《勁舞團》已刪除的歌曲進行遊戲,由於玩家使用外掛經已違反遊戲的規章,由於玩家莫視使用外掛的嚴重性,因此不論日期所有上述之房間所有DJ台的房主將會永久凍結帳號處理,敬請各玩家不要再進入違規的房間。

已刪除歌曲包括:
197bpm  五月天 - 戀愛ING
102bpm  muse  -  刻印
120bpm  葉文輝 - 卡拉o babe

希望GM會殺一儆佰, 唔好等D人以為鎖左PW房就捉唔到佢地BUG歌

還一個冇外掛既勁舞團俾我地呢D"人手"玩家

先多謝版主同GM既跟進

有需要可以係呢個POST或者PM聯絡我, 我會盡量提供更加多資料配合

回復

回復 樓主 的帖子

其實..妳應該post係外挂舉報區- -[[bao_27]]  另外...己家post左- -人地外挂
但係已經好內ge 事- -仲係3.5未更新之前-__-''相信gm唔會點理- -
回復 支持 反對

原帖由 ☆Ryoma★ 於 23-7-2008 06:39 發表
其實..妳應該post係外挂舉報區- -[]  另外...己家post左- -人地外挂
但係已經好內ge 事- -仲係3.5未更新之前-__-''相信gm唔會點理- -

點解耐就唔理 - -?

個公告都寫到明不論日期

如果GM真係唔理, 我覺得會冇晒公信力囉

咁係咪你犯左法, 過兩個月先俾差人捉到, 都可以無罪釋放

唔係針對閣下, 只係以事論事, 唔應該用時間耐呢個理由

咁對其他用BUG而俾人永久封號既人唔公平
回復 支持 反對

當中有其中一個係識~[]~!!..
估吾到佢地BUG歌洗心0,0''
可卑;)
回復 支持 反對

@@@咁不如睇下e+咩lv囉-.-

建立日期...2008年7月23日

笑XDDDDD
SAVE完張相仲知你幾點改TIM~~

回復 支持 反對

回復#5

我本身仲想引用你回覆;

但你做咩咁快改返你原本發表既野?@_@
回復 支持 反對

因為岩岩睇到佢講GA野~~哈哈!!不過要破解佢所做GA野!!好易

因為我琴日我收到張尼亞102圖!!但係好快比我破解左個迷

註**乜3.5前....係新DJ台黎架咩A_________A??唔知我有冇記錯-3-
回復 支持 反對

原帖由 mYth爆江 於 23-7-2008 08:06 發表
@@@咁不如睇下e+咩lv囉-.-

建立日期...2008年7月23日

笑XDDDDD
SAVE完張相仲知你幾點改TIM~~

我唔係好明你指既建立日期係咩

張相係我本身save左, 頭先上傳果陣遮左自己命同用紅圈指出重點

唔通張相係5月4號果陣影, 我依家放上黎 = 我改圖!?!?

我講左你可以屈我話我改圖, 咁請問條片點解釋!?!?

如果你話改圖, 咁請問GM點解要封不死鰻魚同爺仝球寵愛!?!?

GM有需要我張完全冇改過既圖可以直接問我拎

如果我拎得出黎, 請問仲有咩可以賴!?!?
回復 支持 反對

原帖由 mYth爆江 於 23-7-2008 08:12 發表
因為岩岩睇到佢講GA野~~哈哈!!不過要破解佢所做GA野!!好易

因為我琴日我收到張尼亞102圖!!但係好快比我破解左個迷

註**乜3.5前....係新DJ台黎架咩A_________A??唔知我有冇記錯-3-

唔緊要, 我開得呢個POST預左實有人話改圖

但係, 你可以請當事人出黎

如果當事人否認佢有做過呢件事, 唔認佢有用過102, 話我係改圖屈佢既

我可以直接將張冇改過既圖SEND俾GM

圖有改過係一定會有破綻, 我可以用咁肯定既口脗

閣下可以選擇堅持你既信念

相你可以話改, 咁條片呢!?!?

相 + 片, 仲唔足以證明!?!?

咁麻煩閣下係呢3張相搵出我改過既地方吧
回復 支持 反對

因為你~~~即係爺仝球寵愛OR不死鰻魚!!想報復囉Z"Z

完全冇改???你都改左囉~~~

不如同你講下~~上傳GA圖唔會影響時間問題!!

即係係你電腦咩時間建立就係咩時間!!!

修改GA時間都係一樣..由你SAVE果下開始就有哂記錄
回復 支持 反對