打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 炸頻既主腦0.0?

原帖由 中國最大綱路 於 21-7-2008 13:47 發表
哇哈a"a 你米試下sd d 野去個 email 到囉a_a
睇你sd吾sd到 我係小朋友?  哇哈/3\  隻隻字都係火星文
你懶可愛就行開啦/_\ 係度懶叻a0a  你叫囡囡 係唔係我叫返你小朋友先岩呀@@?

叫囡囡就小朋友?!`

笑!`莪系隻隻字都系火星文!`吾据^^?!`
又淨系識講懶苛爰`有冇第2句嫁姐@@?!`
     莪洗懶叻a_a`?莪芣嬲都叻嫁拉!`笑....叫尒答問題就淨系識扯開話題!!`
有講錯尒咩?!`嘈嘈嘈...淨系識嘈!`無能聊!`
回復 支持 反對

原帖由 [Baka;]★y0` 於 21-7-2008 13:49 發表

大家都唔同角度去睇件事;

不如新手自己去交代清楚成件事;

如果真係有冤枉新手;

我可以道歉

有 相 証 明=] 0k 我冇野講, 不如你地對下時間先0.0 開post果個/
回復 支持 反對

係你扮哂野係到擔保人姐
冇人嘈過你. 小朋友無能聊多dw0w
係到搭咀 a"a 會唔會你都有份洗呀 咁多野講@@
比gm決定呢d野啦. 隻隻字都火星文 仲要唔係戈個讀音.
回復 支持 反對

再 不 如 e+ 全 部 上 哂 情 3 好 不?
回復 支持 反對

原帖由 中國最大綱路 於 21-7-2008 13:56 發表
係你扮哂野係到擔保人姐
冇人嘈過你. 小朋友無能聊多dw0w
係到搭咀 a"a 會唔會你都有份洗呀 咁多野講@@
比gm決定呢d野啦. 隻隻字都火星文 仲要唔係戈個讀音.

莪洗扮^^?!`

笑左笑...仲要吹到系莪搭咀囉!`
0戀哂@[]@`!尒吾好同莪講尒查讀音!`莪薈笑死a_a`
回復 支持 反對

懶得理尒條醒目能`a_a!

出街!`8907998!
回復 支持 反對

佢實在太好了[[bao_31]]
回復 支持 反對

!___! 人地要擔保新儿洗您批準嗎;'
      伿係新儿好先咁多人幫佢菂 . _ .
               仲有好多人炸頻又唔見您去捉 0.o
         新儿幫人您就捉 ;,   咁其他惡意炸頻哥d又唔捉 /_\??
回復 支持 反對

大家都不用多說....以上這相片從第個帖子轉至過來''..
說新手有沒有炸頻...看看上面相就一清二楚
回復 支持 反對

回復 58# 的帖子

d人話佢有炸,你地又係咁話佢冇炸,結果不斷嘈

所以完全冇針對,何況都有好多人都有比人話炸頻呢~點針對?

其實證據都有啦~你地唔洗幫佢啦
回復 支持 反對