打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] {心聲} 勁舞團..變質了..

原帖由 IvaN~鍇] 於 2007-3-23 19:51 發表
睇完.....個心開始有d開心返...原來hk仲有人可以講出d咁大公無私ga話

試問hk邊個會咁on9(唔好意思)浪費時間打一篇咁好ga文......

如果大家抽d時間去打幾篇文..大家可以討論勁舞

可能可以無咁唔好玩
...

哈哈-v-嚇死我 仲以為無啦啦俾人話

無用啦其實, 其實踩人個D既睇完都會當無睇過

用途可能只係對D未踩過人/有心玩既 吾會變成佢地姐
回復 支持 反對

其實香港人自細就係一個互相競爭既環境下成長,結果,佢地玩game既時候亦會好不自覺同人鬥!!
大家互相較量,俾人踩得多,自然會有心去練到自己勁!!
結果互相踩黎踩去,就令大家都變得強!!
友情,可以分好多種,有無聽過"不打不相識"呢一句說話呀??
呢種互相踩黎踩去,令大家一齊變強亦算係友情既一種!!
(其實有無人睇得明呢....)
回復 支持 反對

kaka我如同意樓主o既講法..但係朋友果方面有d問題

其實d人cool咁你咪引佢講野囉~~

如果d人都係唔so你..咁你咪走囉@0@

有人會認認真真咁玩..自然唔會點講野...

或者果d係......................

有問題的-v-'(嘻嘻~~講下喳~唔好串我)

有陣時屎唔一定色唔倒人o既...!!

好似我咁>v<""(唔好串我a~呵)

我玩197...10m左右...

雖然會比人串..但係..冇咩所謂啦~~玩下姐!!

大家o係度串下串下都會色倒人嫁!!

只要你唔好當佢認真咁話你咪得囉^^''

大家玩得開開心心咪得囉~~呵呵!!

另外...勁..係一個好大問題@@"..

唔知點解...勁人一定會比人話/踢=口=''

有次我玩火花..痴左....

冇反...只係p..都p左40m!!(..好似有成30幾個p)

之後係咁比人話外掛...無奈orz

都唔明白d人點解禁like話人外掛\口/'''

不過算啦@0@!!呵~~~

情女果方面..我好意同!!!

都唔知點解d人禁喜歡同佢玩多一2場情女

就話可唔可以同我做女友...做我條女..等等o既說話!!

令人好煩\口/''~~我見倒我色o既人(男)..同個某某人

做左情女之後..約一星期左右...就分左....

之後我問佢點解....

佢(男)話...我唔like佢

我立即o哂...其實d人做情女係咪只係玩下玩下嫁~~~

ps我係女仔..我聽完佢咁講..我立即呆左...所以d人話做情女..

我多數都係say no@@""

wakaka~~~我發現左....勁舞月黎月多踩場同埋用

公頻講粗口....無奈...gm點都捉唔哂!!!

有陣時仲要話埋gm....佢地當gm係神咩...咩都做倒...又話個sever lag之後就**##**##gm

d人好變態!!!lag之嘛...可能係佢個電腦問題姐..又要***GM...~"~!!

真是的...太過份啦!!!

e家d外掛橫飛...粗口邊度都係@@'

eee..不知不覺打左禁多字tim@@

算啦...我唔打啦..我放棄^^''

仲有..我都係`◆..BABE*公會人~~wakaka

我剛剛入會^^''`◆..BABE*羽羽】有時間add我啦^0^!

[ 本帖最後由  於 2007-3-25 11:57 編輯 ]
回復 支持 反對

雖然我冇玩勁舞團..只不過係路過..
不過我好同意你講法..唔只係呢隻game係咁..
有香港人就有咁嘅情況..
回復 支持 反對

對,  香港人應該從其他國家的玩家學習

雖然也許其他也一樣有踩人或外掛等等 情況出現

但那百份比 應該比起香港的小吧- -!
回復 支持 反對

原帖由 kaka199210 於 2007-3-20 20:04 發表
一直我玩ONLINE GAME 的目的只有一個..

認識朋友..

當我第一日玩勁舞團的時候..以為都會同亂一樣會識到好多好多兄弟/朋友 什至情侶

我係由11月先開始玩..

開頭我場場玩都好主動咁講野.. 但大家都好 ...

你最尾果句..好似叫人吾好玩勁舞甘- -'''
我可以做你fd嫁
回復 支持 反對

下...我玩果陣..我識到好多fd啵..
你不如試下放開d啦...
跳唔到咪整個無奈樣lo..
乜都可以講下嫁..
我都超多fd啦..
不過我都係6 lv...連142都跳唔到..
你188成74m...甘勁冇乜用嫁..
人地踩你咪唔好理lo..
講真..我到e+都冇人踩過我..
爆粗罵我啵...
其實想識下人...好易嫁姐...
不過如果你真係甘勁...
你一定好悶lo..
因為無敵係最悶嫁...
雖然我未試過無敵..=.=
嘻嘻...講到甘多算啦..>3<
回復 支持 反對

我可以跟你做個朋版嗎?
msn:crazysiuyuen@hotmail.com
回復 支持 反對

你見到既只係小縮影...
我團都無 咪又有friend~

唔講野? 正常呀...