打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 炸頻既主腦0.0?

對 啊 對 啊 A"A 悔 恨 忘 0N9 仔 泥
吾 識 講 大 話 v__v 大 家 信 佢 拉!
回復 支持 反對

我覺得佢一定有份=]
之前滅人果陣好似..佢問我正身=]..之後話炸我頻會=]
回復 支持 反對

. _ .  莪以人格擔保新儿;'  新儿都偍幫朋友菂說;,
                  如果話佢係主腦;, 咁其他人偍咩 0.o
                      好明顯琴日炸頻都有很多個 l0r ,,
              如果伿係封新儿一個;'  其他炸頻哥d 唔封 ;,  仲有道理嗎 ?_?
回復 支持 反對

快d 封佢ac丫- -吥過講黎都晒氣- -對Gm冇咩信惢= =
回復 支持 反對

快d 封佢ac丫- -吥過講黎都晒氣- -對Gm冇咩信惢= =
回復 支持 反對

-本小姐DaRk糖糖人格膽保-
-新仔冇炸頻Is 0k-
-如果係咁既話,點知得新仔一個-???
-其他人你地吾講AQA-?
-講過就當係-???
-咁你吹水一定好勁下AQA-???
-新仔AQA撐硬你AQA-
回復 支持 反對

原帖由 君爺x) 於 21-7-2008 11:18 發表
★;我 黑 心 君 都 保 證 佢 吾 會 做 尼 d 野 v_v
he is 好 人 來 的 0.0 佢 咁 講 都 系 扮 曬 野 者 @v@
想 系 d fd 面 前 威 水 下 0nly .3. 佢 最 鍾 意 冷 叻 a"a

黑心君a_a`知吾知莪系邊個呢v__v?!`

哇卡@v@`
回復 支持 反對

原帖由 ☆Ryoma★ 於 21-7-2008 12:43 發表

回咁多做咩-.-!
回復 支持 反對

原帖由 BBChEuNg 於 21-7-2008 11:57 發表
我覺得佢一定有份=]
之前滅人果陣好似..佢問我正身=]..之後話炸我頻會=]

bb長..信我.新儿係識講唔識做!
回復 支持 反對

莪_×°F0rEveR★囡敢保證!`
新儿吾薈咁做*
苡莪由一開始識佢真人FD果刻到宜家`
莪話佢吾薈就吾薈^^`
咁多人炸,,,系尒地自己睇吾到!`宜家成班吾据就搵新儿!`
好好玩?`尒咁岩睇到佢打果2行野就系佢炸?`
仲有咁多人都有炸尒吾鬧佢地?!`系吾搵新儿吾得?`
尒系要嘈既就答哂莪呢到D問題先好嘈!!!

回復 支持 反對