查看: 127306|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 可憐ge真聖2世

因為我好少去d論壇到留cm~所以咁遲先回大家!對不起!依家盡量答蕃大家cm啦!
我看番每一個gecm!好多話無相5信我,但係我都5知原來大家要有相片先會相信呢件事情
而我都見到有好多團員係到留cm話5信我,但我係冇影到相片的,都有會員話1000舊雜肉5多!對魚我只係一個初初起手既人真係好多錢!我初初用左我d零用錢買左1張1200點數~再係game到問下一d玩家價錢,買左1本台灣ge入藉賣!然後就開始買兵同eq來打惡熊升lv!有時仲打到舊太斧可以賣比玩家!我5算係白手興家ge!但我有左本$之後就5會買點想自己真係係巨商做一個商人搵$ga啦,所以3000m對魚我來講真係好多ga,再睇有d會員話錯左就要罰!我都明白你地講得岩ge!但我只係第1次犯錯!事後都同大家講左好多次對不起!難道5可以比1次機會我嗎!誰人無錯!!
有一個版主就話未協議就5算係!我果時已經叫佢留番比我!我會好快賣左d野佢之後同佢買!我估應該係用左十分鐘左右!因為我都平左幾百萬賣裝!所以好快賣到!但佢最後都係用番同樣價錢賣比人!!你話我嬲5嬲!唔知咁樣算5算係協議!最後一個會員ge回覆問我係5係真聖二世!e家答你!我5係!
我知道會員5信我係因為我無照片比大家睇!我都5知大家要看到照片才會相信,所以對不起!!但我所說的都是事實!!!

以上ge說話係果個COMPAQ講ge,
其實係2世係個團ge時候,
有一個團友發現左個post(姐係話pp玩人個post),
話比2世知,
佢都用團頻問過我地呢d團友,
我都聽佢講過,
果個COMPAQ唔係佢黎.
係有人無啦啦屈話係佢係COMPAQ,
之後仲問埋我地呢d團友可以點做,
我地就叫佢唔洗理佢,
唔係你post就得啦.
結果網上d人大部分都話係2世做ge,
好啦,雖然唔知COMPAQ係唔係真係唔係2世,
不過佢都無咩玩巨商啦宜家
既然都唔玩,又何必仲要昆大家,
根本唔需要理大家點唱衰佢,點樣吳會佢...

回復

算啦
真聖個AC比D賤人爆埋啦
放左個AC比人啦佢
唉...
成班人系咁屈佢  搞到我又少左個朋友.....
回復 支持 反對

我乜事都唔知- -姐係點...
真聖佢又冇咩點同我講過
回復 支持 反對

依家好亂=.=
搞不清了
回復 支持 反對

-.-點解咁多人成日都係到講比人爆嫁
a_a我個fd都比人爆左ac
回復 支持 反對

澄清都要冒認-.-?
回復 支持 反對

kek仔 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

e個post係唔係回應之前果個無相既post的?
點解要開新post既?
又有人呃post?PP有開個post咩?我搵唔到喎...
樓主可以話比大家知係邊個區或者邊個論壇嗎?
幾時有人好肯定咁講過真聖係果個COMPAQ?
係樂古入面的嗎?
我只係見過貼圖區入面有張"真聖"寄信騷擾pp既相比人post左上去.
e家既然"真聖"比人爆左ac喇,即係咩野都係可以當係爆佢ac果個人做架啦,
"真聖"報左警未?比人爆ac同賣ac兩個過程可以咁快完成,真係好利害,
效率好高...能夠比人爆完ac可以咁快決定退出,仲咁快有買家.佩服.

回復 支持 反對

回復 8# 的帖子

e個post係唔係回應之前果個無相既post的?
點解要開新post既?
又有人呃post?PP有開個post咩?我搵唔到喎...
樓主可以話比大家知係邊個區或者邊個論壇嗎?

ps.因為一個無相既post搞咁多野,真係...唉......

我睇完你呢段回覆覺得好騎呢囉,
呃post?
請問我呃黎做咩呢?
要打咁多隻字黎呃post?
請問咩係呃post呀?
我開個post係想話比人知個COMPAQ 已經作出左澄清囉
仲有呀,你有無睇清楚(姐係話pp玩人個post)呢幾個字?
姐係呢個post唉...甯.pp個團真係 ,陰公,
樓上d人都明啦,
得你一個人係呢到汁著於呢點
唉...
對比你話我呃post,
我覺我你呢個無聊ge回覆,
更加似呃回覆囉..
回復 支持 反對

人 地 COMPAQ 都 話 左 唔 係 啦~
  何 解 仲 要 屈 真 聖 二 世 呢..
    識 佢 既 人 都 知 佢 係 咩 人..  { 以 人 格 擔 保 真 聖 二 世 }
    by    觺
回復 支持 反對