查看: 25557|回復: 77
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [官方投票] 勁舞全新精品由你決定! 立即全民公投!

炎炎夏日就快遠去,但勁舞團熱浪並未減退,相信各位對今年動漫節的情景仍然記憶猶新,雖然排隊時間較長但好多玩家都買到自己心頭好的精品,亦都有部份買不到的玩家希望官方加推或再出其他新精品,官方有見及此正開始著手計劃下一次推出的精品,但我們仍然需要玩家的寶貴意見去作參考之用,希望各位玩家在遊玩勁舞團時也能抽空到以下網址提供寶貴意見,令勁舞團更進一步。

產品預估售價:

咕(口臣)                  $68
杯                           $50
T恤                         $70
毛公仔吊飾               $38
真皮銀包                  $88
磁石書籤                  $20
襟章                        $10
六用色原子筆            $50
斜咩袋                     $80
拉丁舞記事簿            $30
布筆袋                     $40
化妝摺鏡                  $30
情侶相架                  $80
08年座
多選投票: ( 最多可選 3 項 ), 共有 980 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

真皮銀包,情侶相架同T恤=口="
好多想要哇>口<!!
回復

斜咩袋好似實用d@@有冇勁舞令圖ga
回復

真皮銀包係5係好令ga
我想要銀包
回復

銀包+斜咩袋好似好正= =+
回復

我想要銀包、扭蛋、筆袋、斜咩袋等等....不過d價錢咁鬼貴= =
回復

情侶相架and銀包價錢不錢???
回復

一百都唔洗仲話貴??
出扭蛋啦..其他好似好實用但其實無人會用...

回復

所有勁舞野 我都想要a_a''
特別係銀包@w@
回復

真皮銀包..斜咩袋...t恤..都幾好
回復