打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 玩左10分鐘後既感覺

關閉 [複製鏈接]

做乜自動尋路?唔識睇地圖座標定殘廢?

我玩得好順囉  完全唔lag 打怪解任落副本流暢無阻  樓豬十分鐘就睇透AIKA? 唔好玩啦^^
回復 支持 反對

3xx mb 既 3D online game ;P
唔該睇下DNF (2D) 個容量
係9XX MB 裝左之後1.85 GB 呀
AIKA 裝左都係得85X MB
如果aika 畫面叫靚既話,內容一定唔好得去邊

[踩場] DNF 先係有遊戲性,耐玩性既game ...
KuSo安 發表於 12-6-2009 19:13

依家講緊 "封測喔" 斷估唔會開晒所有地圖同全部副本褂?

開幾%地圖俾玩家試玩又話只GAME得85X MB

巧西勵的踩場唷
回復 支持 反對

你咁講
DNF 只係CCB tim
aika cb啦wo
容量仲係細過2d game , 可悲
KuSo安 發表於 13-6-2009 00:48

冇計啦DNF哩咁靚仔既GAME話就話CCB實際已經乜都整好晒俾人入去玩,橘子代理DNF個版本已經乜都更新好(點解DNF更新得咁快?因為DNF係大陸出咗好耐版本已經唔知更新到咩版,你就好啦 大圈仔玩完到你玩,人地乜都幫你更新好晒 有埋功略 仲有黑厄錢計畫等你跳埋去 恨都黎唔切啦@@  玩AIKA就慘啦..第一手資料 冇功略 國戰 城戰 育成 仲有一大堆幅本等住我地去探索)

大圈仔勁鍾意玩DNF^^(話咩好似舊時代d街機FEEL WO...囧rz)

唔阻住你享受乜鬼DNF啦 haha

各位AIKA支持者我地一起探索第一手資料吧><"
回復 支持 反對

好睇左咁多人既回復,心中只有一個想法,睇你地幾時唔玩.一星期?一個月?一年?
你玩多一星期=浪費多一星期.玩多一個月=浪費多一個月.玩多一年=浪費多一年
第1,一隻game基本上唔係睇容量衡量的,一隻10gb既垃圾,係垃圾,1 ...
Mr.Rose 發表於 13-6-2009 14:26

玩10分鍾咁多 啫係入GAME 鳩游 OFF 就話垃圾作

唔想多講 人地幫我講埋 GAME不如你廢

LAG根本你個人問題 賴埋落GAME度 好野

冇自動尋路 又要發爛咋 唔岩你玩唔代表唔好玩 OK?

機勁網好又話嗰D係無腦敗家仔 好唔抵得啊?自己返工買翻黎唔得架?

你樂古會員用女仔相做頭項 我覺得你根本係咸濕痴線佬^^

廢唔係你錯   成日講廢話你就唔岩囉><
回復 支持 反對