樂古Nakuz

標題: (8月17日更新)比天下無雙D人搶怪(有圖啦,唔該晒chancheukki123) [打印本頁]

作者: kinwa2006    時間: 15-8-2009 18:00
標題: (8月17日更新)比天下無雙D人搶怪(有圖啦,唔該晒chancheukki123)

話說我今日去打王啦,點知我見到天下無雙既人啦,我都以經聽過我d fd講,我fd話佢地班友好鐘意搶人地d怪,勝住自己個幫都算大同埋高lv,我就留意佢地啦,點知,一出隻王,佢班友就沖上黎,搶怪,下面係相
你班友夠薑咪上黎講囉,做咩係隻game到講呀,我搶你??用個腦啦,唔該,明顯我打緊,你4條友沖過黎啦,
1個人打菁英=虧??冇人咁覺得,係你成班黎搶人先覺得1個人有問題姐,有好多人都係1個打嫁啦

作者: chancheukki123    時間: 15-8-2009 18:03
http://www.flickr.com/
申請左ac再上傳d相上去
再貼黎呢到就得
作者: julian0807    時間: 15-8-2009 18:41
話說我今日逛樂古...見到我幫會既名喎@@咁就入黎睇下啦~
點知~原來有人話我地幫d人搶怪...當然要了解清楚啦!!!
原來係良性競爭~~~
講真...
打機呢d野...都係玩下姐~~
怪就個個都打得嫁啦
加上隻怪又冇寫住你專打~~~
邊個打到咪邊個打囉~~~
你唔夠人打又話人地搶怪@@
面皮厚左d喎@@
想冇人同你爭就唔好玩online啦~~
返屋企玩babie啦- -
一定冇人同你搶!!!
不過都多謝你咁樣讚我地幫喎@@
見到你咁讚我地真係好得開心~~
因為有人 留意我地幫@v@
thx!!!
p.s.我見你配備都唔係幾好
可能你換過部機會順d易打d
搶都搶得贏人地呀嘛!!
如果唔係搶唔贏你又開多個post嫁啦~~
哈哈!!!
作者: kinwa2006    時間: 15-8-2009 18:53
原來係良性競爭~~~
講真...
怪就個個都打得嫁啦
...
julian0807 發表於 15-8-2009 18:41

你點睇我配備?用低畫質就等於配備唔好???加上打機一定要配備好???配備好就一定夠4條友搶???唔同你地幫D人就係用好配備既機黎同人搶怪??
加上,唔係我搶囉,明顯我打緊,4條友沖過黎啦,睇清楚d(第一幅同第二幅圖),4條友搶1條友怪叫良性競爭,都幾良性下,唔夠人打???搵日試下我帶多3條友同你1條友打囉,睇下你夠唔夠打???你當你自己好神???
作者: ufo010566    時間: 16-8-2009 01:45
原來係良性競爭~~~
講真...
怪就個個都打得嫁啦
...
julian0807 發表於 15-8-2009 18:41

睇唔過眼出聲姐

呢d都叫做良性
競爭???你d中文都幾好wo..讀多幾年書先打機啦
4個人搶人地一個都叫良性..咁點先叫惡性??10個搶1個??
打機唔認真玩..打黎做咩??你自己玩踩地雷算啦..唔洗認真架

幫大唔係大曬既..點解人地會留意你幫!?一係就好有品幫一係就差
明顯你係後者.出名搶人怪咪出名囉
自卑下啦..自己個幫搶怪仲好似冇錯咁..
點做人牙你

作者: 牛奶文    時間: 16-8-2009 08:03
3# julian0807
4圍1喎..
冇野呀?
唔好成個幫過晒去圍王?
作者: kailok    時間: 16-8-2009 08:16
原來係良性競爭~~~
講真...
怪就個個都打得嫁啦
...

自己個幫搶人怪唔敢用自己nakuz ac?
要開個新?
作者: 倫luther    時間: 16-8-2009 08:23
我相信比較低lv既人""比較少入青英轉來轉。
現家個個都知入面出可以賣幾萬蚊既寶。

個個都搶啦~唔好話淨係天下無雙。
8月16日,七劍都有人搶啦,
8月15日夜晚,都有個夜殺乂殺都搶啦。

況且世界弱肉強食,人地仲要好有組職,係成班人出滿。
點似得你一丁友。

如果真係唔奮氣既,你咪做天第一,四大幫會同人打過。

況且!!!無人講過大幫要有品,黑社會都好大 算唔算有品??/
作者: 倫luther    時間: 16-8-2009 08:25
你點睇我配備?用低畫質就等於配備唔好???加上打機一定要配備好???配備好就一定夠4條友搶???唔同你地幫D人就係用好配備既機黎同人搶怪??
加上,唔係我搶囉,明顯我打緊,4條友沖過黎啦,睇清楚d(第一幅同第二幅圖),4條 ...
kinwa2006 發表於 15-8-2009 18:53

= =一早你就咪自己一丁友入啦。
人地個個幫會at least2條友。

得自己一個,被人搶就算鬼數啦。你下次咪成隊人馬企係果度。
無人敢搶你。
作者: kinwa2006    時間: 16-8-2009 09:04
= =一早你就咪自己一丁友入啦。
人地個個幫會at least2條友。

得自己一個,被人搶就算鬼數啦。你下次咪成隊人馬企係果度。
無人敢搶你。
倫luther 發表於 16-8-2009 08:25

我成班人入,佢地去晒打30王/40王,先冇人係到戈到- -,加上我平時1個人打隻50王都夠打
作者: kinwa2006    時間: 16-8-2009 09:11

況且世界弱肉強食,人地仲要 ...
倫luther 發表於 16-8-2009 08:23

咩有夜殺乂殺既咩,真係大到連頭100都冇wo,七劍見過啦,佢睇住我打,睇左陣仲轉ser去打-.-"
作者: 不乖打你    時間: 16-8-2009 10:10
搶怪就搶怪啦 仲咁多嗲~
作者: ufo010566    時間: 16-8-2009 11:54

況且世界,人地仲要 ...
倫luther 發表於 16-8-2009 08:23

個個都知??唔好意思我第一個已經唔知
唔該你唔好將你自己覺得好理所當然既野變為正確
搶怪雖然係弱肉強食既一種表現..但係一定係正確??
你話佢有組織??我話佢有陰謀咁搶囉
更何況..我有話過佢係大幫???我只係講過幫大唔一定大曬
從來都冇指名話佢個幫一定大..黑社會個幫係大牙..大部份人都知黑社會唔係好人黎架啦
所以咪冇品囉..都係個句囉..我由頭到尾都冇講過幫一定係冇品
我有話過一係有一係冇...明顯黑社會係冇囉
如果係咁全世界聯合國夠大啦..唔通佢又冇品???好笑
串人之前睇清楚人地打咩先啦
作者: kinwa2006    時間: 16-8-2009 13:35
更何況..我有話過佢係大幫???我只係講過 ...
ufo010566 發表於 16-8-2009 11:54

講得好,加上佢講既2個幫,一個就冇問題,一個就連我見都未見過,夜殺乂殺,真係未見過
作者: 我要咀咀    時間: 17-8-2009 04:00
各位請開始注意言語。
作者: kinwa2006    時間: 17-8-2009 08:40
各位請開始注意言語。
我要咀咀 發表於 17-8-2009 04:00

唔該晒你既提醒先,我再次比人搶怪,點解上晒100名內既幫咁鐘意搶人怪既???今次輪到雪影移城,仲要副幫主

作者: kinwa2006    時間: 17-8-2009 21:05
天空的星塵,做咩叫我收皮??難道自己一個人打菁英,再比有品人士搶怪就要收皮??
拉拉星,難道你阿媽生你出黎,你就識得放相上黎???咪又係有人教你,我叫人教有問題??有腦諗野啦!!!

作者: 拉拉星    時間: 17-8-2009 21:19
算啦,我唔同你嘈啦,我比你win,對唔住,我地錯,我地唔應該搶人怪,我地下次見到人打怪唔會打ga la,會企定定,之後比人搶我地就會影番相上黎唱衰佢...
我地下次排隊打王呢,我地就唔會計邊個企得耐d架la...原來係要睇隻怪打邊個先可以知道隻怪係邊個人打...
我地下次等隻王都唔會覺得耐,我地應該企定定,怪都唔好打咁等,廢事等得耐,比人插隊,之後隻boss打左佢,又話我地搶怪la..
我地下次都會每人分去1個ser 打王架la..咁就唔會比人串我地人多唔係良性競爭...
仲有,我想同d平時有搶開王既人講...搶王唔好4條友搶呀...唔係良性競爭黎架...要1個人搶...

講真,之前果d人就係我d 幫會d人黎,我就唔知邊個打邊個,但對我黎講,我就開正身冇所謂,因為我唔多上論壇-.-
我最尾講多句:對唔住,咁你開心未?
比你win,比你威,你咁鍾意...
岩岩我轉緊ser,見到人等王我都立即轉走,唔知點解一轉ser 一入ser 又有人串我,我都幾無奈ga...
作者: aesopp47730    時間: 17-8-2009 21:56
更何況..我有話過佢係大幫???我只係講過 ...
ufo010566 發表於 16-8-2009 11:54

用返自己ACC先~我係LUTHER
咁呢...UM..FIRST OF ALL, 你搞錯晒啦。
我無串你~唔通個POST 係你開既???咁特別既...你一定無睇清楚樓主講既野
'''佢地持往個幫都算幾大''',咁係樓主承認大幫。
我唔係話你ADMIT呀~你叫睇清楚,係你要分清楚先岩,我又始終都係REPLY更樓主既說話咋。

咁呢...另外你話你現家先知...
我係誇張左D個個都知,唔好意思,不過以我所知,5X既人都知...咁睇你自己係咪叻仔
又有FRIEND知  講你聽,OR入到D勁幫會   有人話你知...講明先...呢個唔係我既問題

另外我無講弱肉強食係正確,我係指呢一個係NATURE TREND 自然趨勢。
我無講過正確。
你絕對可以否認,不過這是事實。

咁組織既意思係  人地係幾個出動,意指不是單獨行動。
陰謀就絕對唔可以同組織拉上任何關係...你中文VOCAB有少少問題。
有組織 同 有陰謀係可以通時用,不可以作為一個OPPOSITE 要留意下

再者,我只係指出大幫不代表有品,並不是指出大幫必定無品。
你又再一次理解錯誤啦。
如果我係想講大幫一定無品,就會講'''大幫必定無品架啦'''咁樣

BY THE WAY 我無串任何人,我只係一個劾外人,以事論事,將我曾經遇過講返出黎。
如果唔想比人搶,唔想比人話你差,話你廢,想做英雄。
就係令自己更強。所以..廢話講得多都無用,比心機升LV吧...!!!

***如有得罪請不要見怪。
作者: aesopp47730    時間: 17-8-2009 22:02
天空的星塵,做咩叫我收皮??難道自己一個人打菁英,再比有品人士搶怪就要收皮??
拉拉星,難道你阿媽生你出黎,你就識得放相上黎???咪又係有人教你,我叫人教有問題??有腦諗野啦!!!
http://farm4.static.flickr.com/3576/3 ...
kinwa2006 發表於 17-8-2009 21:05

唔好介意我咁講,,,你有點兒串更我

我一出生,至到我有電腦果一日,我係無師自通去 做WEBSITE

貼相呢D .... 應該係小3以下先唔識做。即係...我唔係串你廢,,,只係呢D野
IT DOESN'T NEED OTHERS TO TEACH YOU...

**如有得罪,請莫見怪
作者: kinwa2006    時間: 17-8-2009 22:46
唔好介意我咁講,,,你有點兒串更我

我一出生,至到我有電腦果一日,我係無師自通去 做WEBSITE

貼相呢D .... 應該係小3以下先唔識做。即係...我唔係串你廢,,,只係呢D野
IT DOESN'T NEED OTHERS TO TEACH YOU...
...
aesopp47730 發表於 17-8-2009 22:02

哈,我諗你都搞錯
拉拉星,難道你阿媽生你出黎,你就識得放相上黎???咪又係有人教你,我叫人教有問題??有腦諗野啦!!!CAN YOU SEE???? 千奇唔好對號入座  
澄清你係18樓講緊戈個唔係我

希望你都唔好見怪啦
作者: 化骨龍三代    時間: 17-8-2009 23:46
搶人怪仲要大條道理~_~吾系甘吾知醜呀!?
作者: [a]yin    時間: 17-8-2009 23:55
原來係良性競爭~~~
講真...
怪就個個都打得嫁啦
...
認同...但係你地個幫會遲早比人見一個殺一個@@
作者: kinwa2006    時間: 18-8-2009 07:35
搶人怪仲要大條道理~_~吾系甘吾知醜呀!?
化骨龍三代 發表於 17-8-2009 23:46

原來隻怪我打左先都叫搶,勁野!!!!!!!!!!!

唔洗成個天下無雙都入晒黎嫁,入到既就打番D野啦,幫我推一推上去,等多D人知呀
作者: dreampass    時間: 18-8-2009 12:36

天下無雙收皮啦,我都比你地搶得唔少啦,家陣有人開post少你地,你地都有今日

仲要搶完人怪仲係到吠-.-仲要成個族入晒黎吠一個人=.=''你地都算係第一個囉=.=拍拍...

如果你地覺得要有專名先可以打一隻怪=.=''禁樣仲洗咩組隊呀=.=''幹;]

人地一個人打緊-.-你地成班人走埋黎果d原來唔係叫搶呀=.=我家陣先知囉;]

你地個族家陣係到除左係幫個族人呀?.?定係你地本身一樣係禁狗/口\

搶完人怪仲大條道理呢;]啲啲野真係你地自己先知啦/口\

狗呢-.-我真係見得多...禁狗都係第一次見...拍拍...你地都算係經典啦=.=''

打機打到你地成班人搶一隻怪=.=''我除左係話你地廢之外我都唔知仲有咩可以形容你地=.=''

小學果時,老師教我一個「鳩」字,當時我真係百思不得其解,自從見到你地,我終於明白晒...

如果你地真係想串我仲可以比埋個m群你/口\用下腦啦-.-唔好再做腦殘=.=''

家陣醫學昌明...應該可以醫好你地的說-﹏-
作者: kinwa2006    時間: 18-8-2009 13:02
天下無雙收皮啦,我都比你地搶得唔少啦,家陣有人開post少你地,你地都有今日

仲要搶完人怪仲係到吠-.-仲要成個族入晒黎吠一個人=.=''你地都算係第一個囉=.=拍拍...

如果你地覺得要有專名先可以打一隻怪=.=''禁樣仲洗 ...
dreampass 發表於 18-8-2009 12:36

估唔到你都係比天下無雙d有品人搶怪,同志,同志
作者: dreampass    時間: 18-8-2009 13:40
26# kinwa2006

多謝-﹏-
作者: 沒有人可以相信    時間: 18-8-2009 14:06
如果 係差一 二秒  可能大家都估自己開怪先掛.....不小心姐

旦係打左一陣隻怪   佢仲走埋泥搶.....大家明啦....就係貝戈戈

台灣又叫白目....e d挑起是非.....路過都睇唔過眼....

大會就可以搶完人怪就當岩的話...

跟住講到好似好有文化  就當自己係道理

未叫歪理lo...搶怪係唔岩  講到自己岩哂...

搶怪人問心啦...邊個打劫話自己係打劫

樓主  (可能)人地唔小心姐  比個台   人地洛下lo...

公道在人心
作者: kinwa2006    時間: 18-8-2009 17:20
如果 係差一 二秒  可能大家都估自己開怪先掛.....不小心姐

旦係打左一陣隻怪   佢仲走埋泥搶.....大家明啦....就係貝戈戈

台灣又叫白目....e d挑起是非.....路過都睇唔過眼....

大會就可以搶完人怪就當岩的話... ...
沒有人可以相信 發表於 18-8-2009 14:06

我本身都算啦,拉拉星都講左Sor,但唔知點解無啦啦殺出個程咬金,有某D人呢,我就唔知係唔係天下無雙D人啦,原來打左先係搶後尾打先既人怪,由細到大都未聽過,佢咁講姐係好似有個賊搶左人野,比人搶野個物主搶番本身佢既野,不過仲要比個賊話番佢搶野!!!!!!!!
作者: owenho262    時間: 21-8-2009 17:55
(良性競爭) =o=
作者: 旋律乂舞曲    時間: 21-8-2009 20:21
天下無雙 你呢D垃圾幫同我死開啦
咁勁既 咪同我地4大幫會 開場P 先啦
搶完人怪 又係到扮扮扮你係咁勁既
打番場先@@
作者: deredlo662    時間: 21-8-2009 21:54
睇唔過眼出聲姐

呢d都叫做良性競爭???你d中文都幾好wo..讀多幾年書先打機啦
4個人搶人地一個都叫良性..咁點先叫惡性??10個搶1個??
打機唔認真玩..打黎做咩??你自己玩踩地雷算啦..唔洗認真架
幫大唔係大曬既..點解 ...
ufo010566 發表於 16-8-2009 01:45

very good,i like it
作者: boss9338    時間: 22-8-2009 01:14
你一丁友咪用掛lor..
殺吾到怪都可以搶人錢嘛
作者: 啊kin    時間: 22-8-2009 01:17
作者: cit棋    時間: 26-8-2009 05:07
搶到就係叻仔 無話霸唔霸場-.-

依d明係搶你 你又唔會吹得佢脹

咁你咪搶番佢囉.....
作者: kinwa2006    時間: 26-8-2009 14:49
搶到就係叻仔 無話霸唔霸場-.-

依d明係搶你 你又唔會吹得佢脹

咁你咪搶番佢囉.....
cit棋 發表於 26-8-2009 05:07

下,咩人地搶你你就一定要搶番佢??你E種咩心態

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://anson.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2