樂古Nakuz

標題: (必看)樂古發動軍事政變,兩位超級好既版主無故地被Fire [打印本頁]

作者: Hk_Alexander    時間: 3-6-2009 19:06
標題: (必看)樂古發動軍事政變,兩位超級好既版主無故地被Fire

Link 1 (已被 lock post) :http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3646695&extra=page%3D1&page=2

Link 2 (已被 lock post):http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3646517&extra=page%3D1

被 Fire 既原因?
五月霜(超版):對不起,因閣下於限期前仍沒有進入「版主討論」報到,所以革除職務處理。

正方理據:
kelvinx:我想問...點解由做版主至今冇pm/人提過要去報到...

反方則說:
因為定期進入版主區是版主的責任,而今次行動亦主要清除忽略版主區存在的版主,
至於為何沒有人提醒閣下,算是人際關係問題吧?

我的理據(正):
你當 d 版主係上帝定係先知呀?
從來冇人話過佢地知要入去,如果你話人際關係問題,咁你同打橫黎講有什麼分別?

你企係 D 無啦啦比人fire 既版主立場睇下啦!
如果你係佢地,你又會有咩感受呀!?
版主加會員 post 既分都有 pm 通知啦~~

反方再說:
五月霜(超版):定期進入版主區,這是版主守則。

──────────────────────────────────────
完全 o 哂咀.....兩位超好既版主就咁比人屈機死,勁唔底囉~~

消息公告:
由於可能遲早將我地用左好多時間寫既 Guide 都 Detele 埋,請所有寫左 Guide 既會員立即備份(包括使用了的 colour 命令) ,備份好入文字檔後,請將該文字檔 Send 至 Amy 的 Email。
E-mail :amykwan008@yahoo.com.hk

請大家盡可能話埋比d唔知依單野既人,Thanks 哂各位!

作者: jing211091    時間: 3-6-2009 19:12
大家幾時過檔去myorz ?
作者: *Ah_馳    時間: 3-6-2009 19:12
見到你topic,笑左..=.=

消息公告:
由於可能遲早將我地用左好多時間寫既 Guide 都 Detele 埋,請所有寫左 Guide 既會員立即備份(包括使用了的 colour 命令) ,備份好入文字檔後,請將該文字檔 Send 至 Amy 的 Email。

<<<<<<<<<<<< 係呀~自己copy番自己個d

我地都發動大移民啦!!!!!!!!!
你不仁,我不義!!!!!!!!!!!!
我好奈未見過咁官僚既人啦!!!!!太可惡!!!!!
作者: 狂@車R    時間: 3-6-2009 19:15
"我的討論區" 是一個好的聚居地嗎?
作者: aclet0821    時間: 3-6-2009 19:26
the noobest super mod...
her new rank should be "Super Noob Mod" =P
Support Amy and FireFire!!!
作者: felix    時間: 3-6-2009 19:26
有咩好報到......
呢d咁既所謂責任都唔知有咩用
作者: aR龍    時間: 3-6-2009 19:33
佢啲回覆跟本係迴避問題囉
我覺得佢好幼稚
佢15歲 係咪唔夠成熟做超版呢?
作者: Prince`    時間: 3-6-2009 19:55
下 但我覺得超版講既野係事實.
做得版主我就覺得有責任要去,
對既定事實作爭拗也於事無補, 版主的態度放出來就是強硬。
而且相信大家除學習法律之外也沒有看過法規吧 ?
殺人後總不能說不清楚法規等等而能夠逍遙法外吧 ?
吃虧的, 始終是沒有報道的版主們。

我真係覺得係咁 但當然我唔係想話點 但我覺得火火同AMY始終都會做番版主
怕什麼? 呢個位 除左佢地兩個坐, 邊個坐 反邊個!!
作者: 小馬仔    時間: 3-6-2009 20:17
可能佢想炒一D 人黎帶動討論區既討論風氣=)
作者: wesleyku    時間: 3-6-2009 20:39
第二個arm arm 比人lock埋..

重要係我arm arm reply之後 =.=
作者: cl-l3n    時間: 3-6-2009 20:42
人生有幾多個十年!!!!!今日我地就反佢!!!!!!
作者: noobownage226    時間: 3-6-2009 21:00
人生有幾多個十年??
最緊要痛快!!!反佢!!!!!!
作者: 燎原火    時間: 3-6-2009 21:02
人生有幾多個十年??
最緊要痛快!!!反佢!!!!!!
noobownage226 發表於 3/6/2009 09:00 PM

聽到呢句有共鳴!!!

how many ten years in your life???
作者: jcjefferson    時間: 3-6-2009 21:04
聽到呢句有共鳴!!!

how many ten years in yur lift???
燎原火 發表於 3-6-2009 21:02

in ur lift lol xd
作者: 燎原火    時間: 3-6-2009 21:32
in ur lift lol xd
jcjefferson 發表於 3/6/2009 09:04 PM

無左版主功能編輯唔到你個帖 = =lll

改返囉!!你好野!!今次比個 Good 你!!
作者: 因子-yanchi    時間: 3-6-2009 21:34
對呢D超版好失望

大佬而家殺人咩

話殺就殺

人際關係??家陣同你好FRD牙
洗唔洗幫你擦埋鞋

係呢度有料先會做版主...而唔係同你隻狗FRD先做到

你個D咁既理由有無經過大腦,

咁既外人咩都唔知咁強硬

FINE,大不了唔用NAKUZ

夠疆就即刻BAN左我

我一定會記住你 THX
作者: Hk_Alexander    時間: 3-6-2009 21:46
無左版主功能編輯唔到你個帖 = =lll

改返囉!!你好野!!今次比個 Good 你!!
燎原火 發表於 3-6-2009 21:32

勁多版主變番神手,長老,火火都變埋百曉生=.=""

藍球版果度都話唔要做神手~LOL~~

作者: k172209715    時間: 3-6-2009 22:05
我雖然都係呢幾個月先來nakuz,但係睇左2位版主的貼後的覺得佢地係真心真意咁為呢個論壇。
但係而家你因為少少的低b野而炒左佢地?!如果係咁的話,相信好多人(包括我)一定會反!!寧願
走我都唔會留係呢d咁無人情味的forum lo唔該
作者: 燎原火    時間: 3-6-2009 22:06
勁多版主變番神手,長老,火火都變埋百曉生=.=""

藍球版果度都話唔要做神手~LOL~~
Hk_Alexander 發表於 3/6/2009 09:46 PM

百曉生??我曉佢個屁!!

哈哈~無左版主個「招牌」,講句野都爽D。
作者: Lazy基"    時間: 3-6-2009 22:25
作者: 燎原火    時間: 3-6-2009 22:31
LOOOOOOOOL
百曉生??我曉佢個屁!!
Lazy基" 發表於 3/6/2009 10:25 PM

平時做版主要形象唔講得,現在只是放鬆下,沒有不敬的。

我還是去溫書了,先走。

大家也不用激動啦。
作者: cl-l3n    時間: 4-6-2009 00:14
除o左火火同amy,nakuz上下既mod全部都係豬兜!!!
反啦!反啦!反啦!全部都反啦!
作者: 天空神鋒    時間: 4-6-2009 02:00

但係有某一d的post係一d已經淡出rs的元老的傑作,甘點好??
支持自立門戶!!
水裡水裡去,火裡火裡去!!!
作者: cool_snow    時間: 4-6-2009 02:33
講真一句要攪一個遊戲版塊唔難, 我未入樂古前, 而又離開左另一個都算大既討論區時,
在真空期內, 我網上識既契仔自己都攪過一個論壇出黎, 我由一個普通會員變成 rs 版主,
之後我契仔比埋超版我做, 我都係一個人自己打guides 打教學, 但係要成功地令到個流覽量
多又高, 真係要大既討論區先可以, 之後我契仔亦都冇再玩自己開既討論區, 我亦都全心全意係
樂古做會員同朋友一齊玩了..

我地班會員都唔想冇左個 rs 版, 所以言詞太激動了....

算啦, 佢地 d 高層要抄就抄啦, 唔管版仲好 d, 少 d 得罪自己班好友, 講真果句做左版主之後,
要管理個版攪到自己神憎鬼厭, 朋友都少 d 呀....
作者: acountseller    時間: 4-6-2009 02:34
恭喜被炒,舊gei5去新gei5泥
作者: cool_snow    時間: 4-6-2009 02:37
恭喜被炒,舊gei5去新gei5泥
acountseller 發表於 4-6-2009 02:34 AM

咁你就快d去申請做呢個神檯位喇... 機不可失~!!!!
作者: acountseller    時間: 4-6-2009 02:47
咁你就快d去申請做呢個神檯位喇... 機不可失~!!!!
cool_snow 發表於 4-6-2009 02:37

我只係有時上泥post D picture,E D咩版主,咪搞
作者: 因子-yanchi    時間: 4-6-2009 03:58
講多無謂

佢亂炒人既後果MAYB 會係不久將來慢慢浮現

JUST WAIT AND SEE
作者: jing211091    時間: 4-6-2009 04:47

沒有改革就沒有新中國,我明白的,你令我諗起尼位肥仔

作者: acountseller    時間: 4-6-2009 10:16
咩水泥嫁?[[bao_35]]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://anson.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2